gezi eylemlerinde harab edılen otobuslerı buyuksehır bınası yanında tutmuştu bi süre neymiş ne hale getirildiğini görücekmişiz bunuda koysun onların yanına o zaman
bence park bahceden başka bişey yapmadı yaptıklarıda bozuk eksik yarım yamalak
Şunu merak ettim, geçenlerde İstanbul'da da böyle sel oldu metroyu su basmış mıydı? :26:
orası kesinnn
fışkiye ayrı bi ironi zatenadam kırık fıskiye için 1 hafta agladı, insan öldürüldü, polisimizle gurur duyuyoruz dedibu resmi çekenin peşine düşmüştür çoktann özür diletmek için
yarım bile değil çeyrek aslında yapılanlar da neyse görünüşte var işte
geçen bi yaygara kopardı yine, ağaç yüzünden ayaklandılar aslında biz bilmem kaç milyon ağaç dikecegiz ataturk orman çiftligine, şu ülkeden aldık onları, şu kadar para verdik diye. geçen arkadaşlarla beraber ataturç orman çiftligine gittik, meger kapalıymış orası o kadar bilmiyoruz yanineysee gördüm o milyonluk ağaçları, artık yıkılmış yamulmuş hepsi dikilmeye dikilmeye servet gidiyor yaa yazıktır
onu bilmiyorum da denizin taştıgı şeylere yazılan yorumlar bitirdi benideniz minibusu yaptı adam daha ne yapsın demişler
O kapılar yolların nerdeyse 3/2 sini kaplıyor..
Adam Ankara da sel olduğunu bile twitterdan öğrenmiş olabilir
fışkiye ayrı bi ironi zatenatatürk orman ciftliğine başbakan köşk yaptırmıyomuydu?:44:
gereksız işler işteee
bura nereymiş kiGeçmiş olsun valla çok kötü olmuş az önce twitter da gördüm bende Ankara'ya resmen deniz gelmiş
Eki Görüntüle 1146230
Allah biliyor cevap vermeyecektim ama sanki dünyada birtek Türkiye de su baskini yada altyapi yetersizligi oluyormus gibi "sükredin 1983 te Newyork uda su basmis" yok efendim yüzen sehir falan filan denilince yazmamak olmuyor:))
Türkiye yillardir geri giden ülke..
Surda 10 yillik bir hizmet görmüslügü var..
Almanyanin gelismisligi yaninda coook gerilerde..
Ama iste Almanya nin gecen yilki hali..
Hea bu demek degildir ki , onlarda oluyor bizdede olsun.
Ama sanki bir bizde oluyormus gibi yansitilmaya calisilip, alayli alayli yazilinca cevap vermeden olmuyor..
bura nereymiş kiben de ank.lıyım ama hiç bu kadar suya rastlamadım
bura nereymiş kiben de ank.lıyım ama hiç bu kadar suya rastlamadım
Allah biliyor cevap vermeyecektim ama sanki dünyada birtek Türkiye de su baskini yada altyapi yetersizligi oluyormus gibi "sükredin 1983 te Newyork uda su basmis" yok efendim yüzen sehir falan filan denilince yazmamak olmuyor:))
Türkiye yillardir geri giden ülke..
Surda 10 yillik bir hizmet görmüslügü var..
Almanyanin gelismisligi yaninda coook gerilerde..
Ama iste Almanya nin gecen yilki hali..
Hea bu demek degildir ki , onlarda oluyor bizdede olsun.
Ama sanki bir bizde oluyormus gibi yansitilmaya calisilip, alayli alayli yazilinca cevap vermeden olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?