Ankarada meme büyütme yaptırmak istiyorum yardım lütfen

leathelrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
34
2
a Dr a nasıl diycem seksi göğüsler istiyorum diye dolgun diyebiliyorum sadece dha yaşım 34 iki çocuk oldu göğüsler balon. 3 Dr kaldı görüşeceğim ondan sonra karar vereceğim.
1.ismail Şahin le görüştüm o meme ucu dedi tavrı tarzı kafama yattı gibi ama ölçü sormayı unuttum.
2.yücel ismi de, demir Di sanırım soy adı göğsümün biri büyüktü biraz diğerinden onla görüştüm oda büyük olanı toplamak için meme ucundan diğerini meme altından girerim dedi bana tuhaf geldi birinin izi orda birinin ordanmı olcak. İsmail bey silikon konunca aradaki fark ayyuk olmaz dedi kapanır aradaki fark dedi. Şimdi 3 Dr kaldı. Ferruh bingül, volkan Tayfur, Ömer ekin bunlar uzun araştırmalarım sonu haklarında hiç şikayet yazılmamış Dr lar ve çok eski zamanlara dayalı yorumları var haklarında demekki tecrübeli ler.bunlarlada görüşüp karar vericem. Birde bana kulağına küpe olsun Dr görüşmelerinde şuna dikkat et diyeceğin bir şey varmı. Birşey daha🙈 bende biraz dolgun büyük göğüs istiyorum çok değil tabi. boyum 168 kilom 53 55 arası gider gelir ama iri göğüslerin yaşadığı sorunlar meydana gelir ağırlık yapar filan demişti yücel bey sana 320 cc yeterli bence dedi ama 320 cc deneme slikonuda koydu ama heyecandan ne bakabildim ne inceleyebilir nasıl duruyor anlamadım ilk onla görüşmüştüm. Ölçüye nasıl karar vericem ve sende ağırlık vs sorun oldumu. Bunalttıysam kusura bakma nette araştırma yapmaktan 4 ten önce uyuyamaz oldum artık, 😒
Ha birde muhittin eski var onla görüşmek istiyorum çok mu abarttım bu dr la görüşme işini acaba
. Kızlar uzun süredir araştırıyorum oyuncak olmak istemiyorum fikri olanlar beyan edebilimi. Bu konuda çok fikir var hepsini okudum neredeyse ama yeni tarihli işlem yaptıranlar dan ve üzerinden uzun zaman geçenlerden fikir istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Ha birde muhittin eski var onla görüşmek istiyorum çok mu abarttım bu dr la görüşme işini acaba
. Kızlar uzun süredir araştırıyorum oyuncak olmak istemiyorum fikri olanlar beyan edebilimi. Bu konuda çok fikir var hepsini okudum neredeyse ama yeni tarihli işlem yaptıranlar dan ve üzerinden uzun zaman geçenlerden fikir istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar. Benim konumu okudun mu bilmiyorum burda elimden geldi kadar paylaşmaya çalıştım 😊

Varsa okuduktan sonra bi soru seve seve yardımcı olmaya çalışırım 🙏😁

Merhaba ben Gürcan Aslan, Oğuz kılıç, Nebil Bozdoğan, Volkan Tayfur ve de Kubilay Özdille görüşmeye gittim. Gürcan bey ve Oğuz bey bana ilgisiz geldi. Nebil beyle görüşme iyi geçmişti ama genelde küçük protezden yana olduğu için onu eledim. Volkan beyle Kubilay bey arasında kalmıştım . istediğim tarihlerde Kubilay bey dolu olduğu işin Volkan Beye oluyorum ama aklıma Kubilay bey daha çok yatmıştı. Nasip değilmiş. Kubilay beyi de listene eklemelisin bence.

Merhaba ben Gürcan Aslan, Oğuz kılıç, Nebil Bozdoğan, Volkan Tayfur ve de Kubilay Özdille görüşmeye gittim. Gürcan bey ve Oğuz bey bana ilgisiz geldi. Nebil beyle görüşme iyi geçmişti ama genelde küçük protezden yana olduğu için onu eledim. Volkan beyle Kubilay bey arasında kalmıştım . istediğim tarihlerde Kubilay bey dolu olduğu işin Volkan Beye oluyorum ama aklıma Kubilay bey daha çok yatmıştı. Nasip değilmiş. Kubilay beyi de listene eklemelisin bence.
Merhabalar 🤗
Ne zaman büyük gün?🤩 Kac cc dedi ve hangi kesi?

Merhabalar. Benim konumu okudun mu bilmiyorum burda elimden geldi kadar paylaşmaya çalıştım 😊

Varsa okuduktan sonra bi soru seve seve yardımcı olmaya çalışırım 🙏😁
Çok özür dilerim şimdi okudum nasıl görmedim anlamadım ankarada meme büyütme olan herşeyi okumaya özen gösterdim şimdi okudum teşekkür ederim

Volkan bey kaç cc dedi nerden ameliyat yapıcak ve ücret ne dedi ve ameliyat nerde olcak

Çok özür dilerim şimdi okudum nasıl görmedim anlamadım ankarada meme büyütme olan herşeyi okumaya özen gösterdim şimdi okudum teşekkür ederim
🤗 Ne özürü yaaa estahfurullah. Yardımcı olduysa ne mutlu 🙏😃
Var mı başka bi soru veya herhangi yardımcı ola bileceğim bisi?

Volkan bey kaç cc dedi nerden ameliyat yapıcak ve ücret ne dedi ve ameliyat nerde olcak
330 cc -350 cc arasında kaldık. Ameliyatta deneyecek. Ben 350 istiyorum büyük ihtimal 350 cc olur. Volkan bey koltukaltını önerdi. Ben aslında Kas zarı altı istiyordum. Koltukaltı kas zarı olunca 25 bin gibi bir fiyat ortaya çıktı. Ondan vazgeçtim. 2 seçeceğim var ya kas zarı altı meme altı kesiği ya da dual plan koltukaltı kesiği. Şuan için karar aşamasındayım. Bakalım daha 1 ayım var karar vermek için. Ücret dediğim gibi değişiyor proteze göre. Meme altı 11 bin , koltukaltı 15 binden başlıyor diyebiliriz. Ben medisana hastanesinde ameliyat olacağım. Medicanayı da tercih edebilirsiniz. Ama ücret farkı oluyor.

X