• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Masaj Yapan Yer Önerir misiniz?ACİL!Refleksoloji Masajı da Olur...

• Konu Sahibi Konu Sahibi azul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azul

Muchas Gracias a DİOS..!
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Ankara'da gidip memnun kaldığınız masaj salonu var mı?Ama hem erkek hem bayan olan

için bi yer arıyorum eşimle gitmek istiyoruz,sırf erkekler için olan yer de olur,ben yaptırmasam da olur

yani eşim için gerekli,refleksoloji masajı yapan yer olursa daha da iyi olur,lütfen yardımcı olun...

canım ankara kızılayda bay bayan karışık.çok güzel masaj yapan bir yer biliyorum.bu konuda gerçekden çok iyi bir bayan var.ecemdi yanlış hatırlamıyorsam.1 saat boyunca normal masaj yaptı ama hayatım bboyunca aldığım en güzel masajdı ve çok temizdi.

canım ankara kızılayda bay bayan karışık.çok güzel masaj yapan bir yer biliyorum.bu konuda gerçekden çok iyi bir bayan var.ecemdi yanlış hatırlamıyorsam.1 saat boyunca normal masaj yaptı ama hayatım bboyunca aldığım en güzel masajdı ve çok temizdi.

Çok teşekkür ederim,aklımda bulunsun,bundan sonra gittiğimde bir de orayı denerim....:40:

Back
X