• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada lamine ve bonding yaptırdım (RESİMLİ)

image.jpeg
Birde teli çıkaralı ne kadar süre oldu?
Teli çıkaralı 2 yıl oldu..koruma döneminde geri dönüş olmaya başladı..ben biliyodum,çünkü herkesin bozulmuştu etrafımdakilerin..eğriliğe sebep neyse etmen ortadan kalkmadan geri dönecektir..mesela dil benimki,dilimi çöpe mi atıcam:))))hekim bile bile başladı,sözleşmem gereği geri ödedi,çok güveniyosa hekiminiz bozulursa geri versin paranızı,korumam mükemmeldi benim döndüyse bilemiyorum:(((sözleşmemi paylaşıym

Öncesi sonrası ben de görmek isterim

Öncesi sonrası ben de görmek isterim
Maalesef ilk hali eğriydi araları açık,uclarında sivrilikler falan..kuzenimede sordum sizin için ilk halini silmiş tlfonundan:))) görmeye tahammülü bile yok:))şimdiki aklımla ortodontik tedavi olmazdım..hani gömülü diş, boş yere itilen diş falan yoksa ortodontik tedavi gereksiz ve pahalı

Eki Görüntüle 1816374
Teli çıkaralı 2 yıl oldu..koruma döneminde geri dönüş olmaya başladı..ben biliyodum,çünkü herkesin bozulmuştu etrafımdakilerin..eğriliğe sebep neyse etmen ortadan kalkmadan geri dönecektir..mesela dil benimki,dilimi çöpe mi atıcam:))))hekim bile bile başladı,sözleşmem gereği geri ödedi,çok güveniyosa hekiminiz bozulursa geri versin paranızı,korumam mükemmeldi benim döndüyse bilemiyorum:KK43:((sözleşmemi paylaşıym
Hmm anladım canm 10
Eki Görüntüle 1816374
Teli çıkaralı 2 yıl oldu..koruma döneminde geri dönüş olmaya başladı..ben biliyodum,çünkü herkesin bozulmuştu etrafımdakilerin..eğriliğe sebep neyse etmen ortadan kalkmadan geri dönecektir..mesela dil benimki,dilimi çöpe mi atıcam:))))hekim bile bile başladı,sözleşmem gereği geri ödedi,çok güveniyosa hekiminiz bozulursa geri versin paranızı,korumam mükemmeldi benim döndüyse bilemiyorum:KK43:((sözleşmemi paylaşıym
Hmm anladm canm 10 gün snra ilk kontrolum var daha detaylı sorucam bozulma olurmu dıye benim eğrılik sebebi 4 yirmilik dişim.alttakıler amelıyatla üsttekiler normal.çekim olacak daha olmadı

Onları mutlaka.çektirmem gerektiğini söyledi sıkıştırdışı için yoksa bozulur dedi

Kızlar yamuk dişime lamine ve tüm dişlerime bondig yaptırdım ön dişlerime mükemmel bir sonuç aldım ayrıca bondingle dişinizden hiç bir şey kaybetmiyorsunuz kendi dişiniz gibi oluyor resmen doğal diş gibi sonuç harika öncesi sonrası fotolarımı isteyen kişilere özel mesaj atıcam burdan yayınlamıcam bu arada doktorum ankarada kızılayda özge asmacık yağcı .kendisine çok teşekkür ederim harika bir sonuç çıkardı ya çok mutluyum çok sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Can'ım bende düşünüyorum tel ve ya bu şekilde yaptırmayı bana foto atarmısın bende görsem Can'ım

Hmm anladım canm 10

Hmm anladm canm 10 gün snra ilk kontrolum var daha detaylı sorucam bozulma olurmu dıye benim eğrılik sebebi 4 yirmilik dişim.alttakıler amelıyatla üsttekiler normal.çekim olacak daha olmadı

Onları mutlaka.çektirmem gerektiğini söyledi sıkıştırdışı için yoksa bozulur dedi
20 likler çekildikten sonra epey geniş yer kalacak..dişler yerleşecek ancak aralarda açılma olcaktır..düşünün bakalım eğrilerin düzelip ne kadar yer kaplıyacağını,azılar geriye doğru kayacak, olsun düzelsin dişler sonra bondingle kapatılır aralar,küçük yaştaki ortodontik tedaviler kalıcıdır,25 ten sonra kemik iyice oturduktan sonra tedavi süresi de uzar,kalıcılığı zor,eminim 1.5-2 yıl vermiştir size hekiminiz ama daha uzun sürer çünkü yaşınız ergen değil sanırım..fatura ve filmlerinizi almayı unutmayın..

özel mesaj yoluyla bir türlü cevap yazamıyorum arkadaşlar doktorum özge asma yağcı ankara kızılay google yazın numarası çıkıyor

herkese merhaba benim ön dişlerimden biri doğuştan eksikti.geçen sene implant yaptırdım ama kendi dişlerimin rengiyle az da olsa renk farklılığı var.önde olduğu için estetik olarak hoş durmuyor.bu renk farklılığını gidermek için ne yapmam gerek?ankarada yaşıyorum diş hekimi önerilerinizi bekliyorum.

herkese merhaba benim ön dişlerimden biri doğuştan eksikti.geçen sene implant yaptırdım ama kendi dişlerimin rengiyle az da olsa renk farklılığı var.önde olduğu için estetik olarak hoş durmuyor.bu renk farklılığını gidermek için ne yapmam gerek?ankarada yaşıyorum diş hekimi önerilerinizi bekliyorum.
İmplantın üstüne yapılan diş diğer dişlerle aynı renge göre ayarlanmadımı??porselense eğer biraz yapay görünüp diğer dişlerden farklı görünüyor,zirkonyum hem daha uyumlu daha dayanıklı..implantı nerde hangi hekim yaptı??

Bana da resim gönderebilir misin tatlım özelden bende araştırma içerisindeyim de

Back