Beren hem ortodontik tedaviyle dişleri düzeltip hem neden bondinge ihtiyaç olduki???tedaviden sonra yamuk diş kalmıyorki:))))Kızlar yamuk dişime lamine ve tüm dişlerime bondig yaptırdım ön dişlerime mükemmel bir sonuç aldım ayrıca bondingle dişinizden hiç bir şey kaybetmiyorsunuz kendi dişiniz gibi oluyor resmen doğal diş gibi sonuç harika öncesi sonrası fotolarımı isteyen kişilere özel mesaj atıcam burdan yayınlamıcam bu arada doktorum ankarada kızılayda özge asmacık yağcı .kendisine çok teşekkür ederim harika bir sonuç çıkardı ya çok mutluyum çok sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Ben bondingle düzelen diş fotosu ve ank da hekim tavsiye edebilirim..neden özelden atıyoki beren burdan paylaşsana...Merhaba, bana da fotoğrafınızı öncesi ve sonrası gönderir misinz
Ankaradaysan hekim önerip diş fotosu paylaşabilirim...boşuna yaprak lamineye para verme derim....rica etsem fotolarinizi banada yollarmisiniz bende yaptiriyorum da
Kızlar yamuk dişime lamine ve tüm dişlerime bondig yaptırdım ön dişlerime mükemmel bir sonuç aldım ayrıca bondingle dişinizden hiç bir şey kaybetmiyorsunuz kendi dişiniz gibi oluyor resmen doğal diş gibi sonuç harika öncesi sonrası fotolarımı isteyen kişilere özel mesaj atıcam burdan yayınlamıcam bu arada doktorum ankarada kızılayda özge asmacık yağcı .kendisine çok teşekkür ederim harika bir sonuç çıkardı ya çok mutluyum çok sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Tek diş fiyat 400 e geldi sanırım..8 diş yapıldı..3.200₺ pazarlıkla 2.800 e anlaştım..muazzam titiz çalıştı 2.5 saat sürdü..dişler zararda görmedi..kızılay DİŞVEST MEHMET SIDAR..tek diş fiyatı nedir, bilgi verirmisin
Kuzenimde gitti beni görünce onuda paylaşıymTek diş fiyat 400 e geldi sanırım..8 diş yapıldı..3.200₺ pazarlıkla 2.800 e anlaştım..muazzam titiz çalıştı 2.5 saat sürdü..dişler zararda görmedi..kızılay DİŞVEST MEHMET SIDAR..
Tek diş fiyat 400 e geldi sanırım..8 diş yapıldı..3.200₺ pazarlıkla 2.800 e anlaştım..muazzam titiz çalıştı 2.5 saat sürdü..dişler zararda görmedi..kızılay DİŞVEST MEHMET SIDAR..
Bana mı sordunn canozumm???msjlarımı baştan itibaren baktığında sorunlu bi ortodontik tedavi gördüm..üst diş yiğenimin bondingle eğri dişleri düzeldi kırmızı rujlu olan,diğeri ise ortodonti ile tam düzenlenmemiş(openbite:açık kapanış)bondingle yani dolgu yöntemiyle açık kapanış kapatıldı ve üst iki diş arası bondingle kapatıldı...fena bi ortodontik tedavi görmüştüm..bondingle dişleri güzelleştirdim:)))))Canım sen tel tedavisi görmemişmiydin yanlışmı hatırlıyorum?
Öyle kapanış bozukluğunu ortodontik tedavi düzeltemedi..hooop geri döndü..onun için yiğenimi aldım Dişveste götürdüm..beni görünce ortodontik tedaviden korktu:)))arkadaşları dişlerini lamina sanıyo halbuki dolgu maddesiye kusursuz görüntü sağlanıyor..çene bozukluğu dışında kimseye ortodontik tedavi tavsiye etmem..mutlaka geri dönüyor..bankacı bi arkdşm da tel tedavisi gördü..döndü eski haline..Canım sen tel tedavisi görmemişmiydin yanlışmı hatırlıyorum?
Moralim bozuldu şimdi benim 3 hafta oldu taktırdığım ama müşterilerimden tel tedavsi gören çok insan var seneler önxe çıkartmışlar ufak tefek bozukluklar olmuş sonrasında göze batmayan ama hepside tel tedavisinden sonra verilen plak damaklık vs. Onları düzenli kullanmamışlar ama genede güzel dişleri hiç.düşünme yaptır dediler sizdede böle bi durum olabilirmi? Benim doktorum tel çıkınca tedavinin bitmiş olmadığını sonrasındaki kullanılan aparatlarınndaha önemli olduğunu düzenli kullanmazsam tekrar bozulma ihtimalinin olduğunu ama asla bu hale gelmıyceğini sölediğini.. Benim dişlerim ileri geri çarpık sizinki gibi tedavi uygulanabilirmiydi bana da yani? Maliyeti ne kadar?Öyle kapanış bozukluğunu ortodontik tedavi düzeltemedi..hooop geri döndü..onun için yiğenimi aldım Dişveste götürdüm..beni görünce ortodontik tedaviden korktu:)))arkadaşları dişlerini lamina sanıyo halbuki dolgu maddesiye kusursuz görüntü sağlanıyor..çene bozukluğu dışında kimseye ortodontik tedavi tavsiye etmem..mutlaka geri dönüyor..bankacı bi arkdşm da tel tedavisi gördü..döndü eski haline..
Bozmayın moralinizi..benim sorunum openbite(açık kapanış),bilirsiniz alt üst ön dişler kapanmıyor,ortodontiste başta söyledim geri dönüş olacaktır,çünkü dil arkadan konuşurken yutkunurken devamlı itiyor,yok demişti garanti verdi arkada tel vardı tutan(retainer) geceleri de aparey vardı birde kusursuz kullandım..paramı geri aldım paramı sözleşme imzalamıştım eski msjlarıma baktıysanız,sizde kapanış sıkıntısı yoksa bondinglede düzelebilirdi,kuzenimin fotosunu paylaştım(kırmızı rujlu olan)yamuk kelebek ön iki diş, köpek dişleri sivri,aralar açıktı berbattı anlayacağınız.şimdi lamina sanıyo herkes...ortodontistler bonding olur dermi sizce??estetik diş hekime sormalı önceMoralim bozuldu şimdi benim 3 hafta oldu taktırdığım ama müşterilerimden tel tedavsi gören çok insan var seneler önxe çıkartmışlar ufak tefek bozukluklar olmuş sonrasında göze batmayan ama hepside tel tedavisinden sonra verilen plak damaklık vs. Onları düzenli kullanmamışlar ama genede güzel dişleri hiç.düşünme yaptır dediler sizdede böle bi durum olabilirmi? Benim doktorum tel çıkınca tedavinin bitmiş olmadığını sonrasındaki kullanılan aparatlarınndaha önemli olduğunu düzenli kullanmazsam tekrar bozulma ihtimalinin olduğunu ama asla bu hale gelmıyceğini sölediğini.. Benim dişlerim ileri geri çarpık sizinki gibi tedavi uygulanabilirmiydi bana da yani? Maliyeti ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?