- 16 Eylül 2017
- 17
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi PrensesSofia
Umarım sonucu çok güzel olur. Pozitif düşünün, bütün iyi dileklerim sizinle.
Allah razı olsun çoook teşekkür ederim moral oldu bana:* çok korkuyorum sonuç iyi olsun inş..Şimdiden geçmiş olsun, umarım çok çok çook çabuk iyileşirsinizdualarım sizinle
sizin yorumlarinizi okudum fakat dogru teknikle yapildiginda tipki gogus ve burun ameliyatinda oldugu gibi ozguveni yerine getirecegini dusunuyorum. Goguslerimi yaptirdim basta zorluk cektim pisman da oldum ama su an iyi ki yaptirmisim diyorum genital estetikte de istedigim sonuca ulasirsam cok rahat olacak kafam.OLMAYIIIIINNNN ... Üzülürsünüz hiç gereği yok bir çok hissiniz kayboluyor söyleyim herkeseee.
Merhaba ben Gözde hanıma opr. oldum. Sorularınızı memnuniyetle cevaplayabilirim :)Ankarada Nilgün MARKAL ERTAŞ ve Gözde ERTEN KILIÇ'a ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Lutfen bizide bilgilendirin bende ozgur kartala olmak istiyorum ana ist gitmek benim icin cok zor olacak en iyisi ankarada olmak...fiyati nedir banada yag dolgusu gerekebilirCuma gunune gozde hanimdan randevu aldim labioplasti+yag enjeksiyonu insallah her sey iyi olur:)
İnsaallah hepiniz çok memnun kalırsınız sonuçlarınızdan.. Takipteyim ameliyatı olunca mutlaka yazın:)
Kim canım ben mi?Size ozelden yazdim ama cevap vermediniz..fikrinizi değişmişsiniz benimde umudim sizdiniz ya
Yok yanlis yazmisim Fairtale nickli arkadasa yazcaktım :) siz oldunuz muKim canım ben mi?
Ne kadara oldunuz acaba geçmiş olsun bu arada :)))Merhaba ben Gözde hanıma opr. oldum. Sorularınızı memnuniyetle cevaplayabilirim :)
Evet ya bunu ben de merak ediyorum vallahiNe kadara oldunuz acaba geçmiş olsun bu arada :)))