- 9 Temmuz 2017
- 17
- 1
- 6
- Konu Sahibi PrensesSofia
-
Şekli nasıl duruyor..kadın doğumcu muydu
Merhaba geçmiş olsun. Şekil oturdukça bilgilendirirseniz çok yardımınız dokunur. Ameliyatı hastanede genel anestezi ile mi oldunuz? Kesiler dümdüz kenarlardan mı yapıldı yoksa w ya da v şeklinde mi? Bir de fiyat sormamda sakınca var mı? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba, çok teşekkür ederim. Bugün 6.günüm birazdan kontrole gideceğim. Acısı ağrısı hiçbir şeyi kalmadı, yalnızca hafif bir şişliği var ve dikişlerin düşmesini bekliyorum. Ameliyatı genel anestezi altında oldum evet. V ya da w şekli olayını tam anlayamadım ama dümdüz bir kesi değil, normal iç dudak şeklini koruyarak yapmış doktorum. Ben şu anki halinden bile çok çok memnunum hafif şiş olmasına rağmen1850 TL ameliyat ücreti ödedim fakat genel aneztezi altında olunca 590 lira da anestezi parası ödedim. Lokalde bu fiyat düşüyor tabii.
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için. Adınıza gerçekten çok sevindim. V ya da w dediğim wedge yöntemi oluyor. Gary Alter metodu da deniyor. Dikişler kenarda boydan boya olmuyor da iç kısımda yatay gibi kalıyor. Sanırım burda link paylaşmak yasak o nedenle internette arasanız videolar vs görürsünüz. Düz yandan kesime de trim yöntemi diyorlar. Sanırım hastanın uygunluğuna göre yapılıyor. Önemli olan son şekli ve sizin memnun olmanıza çok sevindim. Klitoris etrafında işlem yapılmış mıydı?
Labioplastide klitoris dahil mi aslında
Forumda labioplasti ile klitorisi düzelttiren çok var mesajlarda bende içinde sandım
Kime yaptirdin doktorun adı neydi canımHayır klitoris etrafına işlem yaptırmadım, gerek yoktu :)
Kime yaptirdin doktorun adı neydi canım
Merhaba siz bu konu hakkında oldukça araştırma yapmışsınız sanırım. Bende bu dertten müzdaripim sizin düşündüğünüz bir doktor var mıdır ?Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için. Adınıza gerçekten çok sevindim. V ya da w dediğim wedge yöntemi oluyor. Gary Alter metodu da deniyor. Dikişler kenarda boydan boya olmuyor da iç kısımda yatay gibi kalıyor. Sanırım burda link paylaşmak yasak o nedenle internette arasanız videolar vs görürsünüz. Düz yandan kesime de trim yöntemi diyorlar. Sanırım hastanın uygunluğuna göre yapılıyor. Önemli olan son şekli ve sizin memnun olmanıza çok sevindim. Klitoris etrafında işlem yapılmış mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?