O zaman size ebru hanıma gittiğim muayeneyi anlatayım. Ebru Zülfikaroğlu’na gitmiştim birkaç yıl önce, hem ünlü bir doktor hem de kadın olarak halimden anlar diye düşündüm ama demediğini bırakmadı işte çok kötü görünüyormuş da yaşlı kadınlarınki gibi üstelik gencecik yaşıma rağmen bu haldeymişim de çok mu kişiyle birlikte olmuşum da çok uğraşması gerekecekmiş de falan filan, kendimden nasıl utandığımı anlatamam size. Hakan Bey’e gittim muayene oldum, hemşireleri çağırdı rahatsız hissetmeyim diye ama açıkçası türbanlı bir hemşiredense baş başa kalmayı dilerdim çünkü türbanlı biri benim için muhafazakar biridir ve benim hayat tarzım onlara yanlış geliyordur. Haklarını yemeyeyim hiçbiri ne yargılar gibi baktı ne bir şey söyledi ama benim kendi hissettiklerim bunlar, bu yüzden de son kontrolümde ve meme muayenemde yalnız olmak istedim. İlk külodumu çıkardığımda çok gergindim ama başkasına göstereceğimden değil çok kötü halde olduğum için. Kendisine de sordum yaşlı kadınlarınki gibi mi olmuş o kadar kötü mü görünüyo diye ama öyle olmadığını söyledi, dudaklardaki sarkmanın birçok nedeni olabileceğini çoğu kişide görüldüğünü söyledi, bayağı bayağı moralim yerine geldi, muayene giderseniz siz de anlayacaksınız ne demek istediğimi. Profesyonel, saygılı ve mesafeli olmasına rağmen çok ilgili biri. Kadın doğum için muayeneye gittiğimde de erkek doktor tercih ediyorum mesela çünkü kaç tane kadın doktora gittiysem hepsi baştan aşağı cık cıklayarak süzdüler beni ama erkek doktorların umrunda olan tek şey sorunumu çözmekti yani hepsi profesyoneldi hakan bey gibi