Kızlar yine ben geldim bir ay sonra ameliyat düşünüyorum labioplasti için. Doktor bulamadım hâlâ gözde Erten kılıç , Nilgün markal ertaş ve esra cabuk cömert arasında kaldım. Sorunum sadece tek taraflı asimetri bu doktorlardan onerebileceğiniz biri var mi lütfen yardim edin;(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKARADA LABİOPLASTİ OLANLAR
- Konu Sahibi lmh_burcu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cevap verecek kimse yok muKızlar yine ben geldim bir ay sonra ameliyat düşünüyorum labioplasti için. Doktor bulamadım hâlâ gözde Erten kılıç , Nilgün markal ertaş ve esra cabuk cömert arasında kaldım. Sorunum sadece tek taraflı asimetri bu doktorlardan onerebileceğiniz biri var mi lütfen yardim edin;(
- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Tek taraflı asimetri çok kapsamlı değil anlaşıdgm kadarıyla 3 isimsen birine olabilirsiniz benceCevap verecek kimse yok mu
Gerçekten mi :/ teşekkür ederim cevapladiginiz için allah razı olsun..Tek taraflı asimetri çok kapsamlı değil anlaşıdgm kadarıyla 3 isimsen birine olabilirsiniz bence
- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Tek taraflı neticede kisa süreli basit bir ameliyat olur 30 40 dk filan...bizim gibi kombine olsaydınız 2.5 saat o zaman nolucakti:/Gerçekten mi :/ teşekkür ederim cevapladiginiz için allah razı olsun..
Allah yardımcıniz olsun inşallah. Bu haliyle bile uykularimi kaçırıyor çok stres yapıyorum ama her zaman halimize şükretmek lazim. Siz de içinizi ferah tutun inşallah kolayca olur atlatırsiniz. Dualarım sizinle :)Tek taraflı neticede kisa süreli basit bir ameliyat olur 30 40 dk filan...bizim gibi kombine olsaydınız 2.5 saat o zaman nolucakti:/
- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Çok teşekkürler allah razı olsun süreci sizinle paylasicamAllah yardımcıniz olsun inşallah. Bu haliyle bile uykularimi kaçırıyor çok stres yapıyorum ama her zaman halimize şükretmek lazim. Siz de içinizi ferah tutun inşallah kolayca olur atlatırsiniz. Dualarım sizinle :)
Merakla bekliyorum :)Çok teşekkürler allah razı olsun süreci sizinle paylasicam
- 16 Mayıs 2018
- 107
- 132
- 18
Kızlar yine ben geldim bir ay sonra ameliyat düşünüyorum labioplasti için. Doktor bulamadım hâlâ gözde Erten kılıç , Nilgün markal ertaş ve esra cabuk cömert arasında kaldım. Sorunum sadece tek taraflı asimetri bu doktorlardan onerebileceğiniz biri var mi lütfen yardim edin;(
Merhaba ben Esra hanıma oldum çok memnun kaldım tavsiye ederim aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirimKızlar yine ben geldim bir ay sonra ameliyat düşünüyorum labioplasti için. Doktor bulamadım hâlâ gözde Erten kılıç , Nilgün markal ertaş ve esra cabuk cömert arasında kaldım. Sorunum sadece tek taraflı asimetri bu doktorlardan onerebileceğiniz biri var mi lütfen yardim edin;(
Nedense sahte hesap olduğunuzu düşünüyorum siteye yeni üye olmuş girer girmez doktor övme cabalari. Allah sizi ıslah etsinMerhaba ben Esra hanıma oldum çok memnun kaldım tavsiye ederim aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilirim
- 16 Mayıs 2018
- 107
- 132
- 18
Ne alaka neden günahımı alıyorsunuz ? Ramazan ramazan Allah sizi ıslah etsin ben memnun kaldım tavsiye ettim inanıp inanmamak size kalmış ama böyle Allah sizi ıslah etsin yazmakta komikNedense sahte hesap olduğunuzu düşünüyorum siteye yeni üye olmuş girer girmez doktor övme cabalari. Allah sizi ıslah etsin
Siteye girer girmez doktor övme çabaniz emin olun daha komik.Abartı ve uyduruk bilgilerle insanların günahına girmeyi ne kadar seviyosunuz. Güzelim site sizin gibi reklamcılarla doldu bari kendinizi küçük dusurmeyinNe alaka neden günahımı alıyorsunuz ? Ramazan ramazan Allah sizi ıslah etsin ben memnun kaldım tavsiye ettim inanıp inanmamak size kalmış ama böyle Allah sizi ıslah etsin yazmakta komik
- 10 Haziran 2011
- 160
- 42
- 298
Cok geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldunuz sadece labioplasti mi kombine mi?Merhaba, ben de başlık açmak için gelmiştim ama burdan yazayım, ben bir hafta önce keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde oldum bu ameliyatı ben şu an memnunum sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım
- 10 Haziran 2011
- 160
- 42
- 298
labioplasti oldum yani iç dudakları küçültüldü işte kombine derken ne kastediniz bilemedim deCok geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldunuz sadece labioplasti mi kombine mi?
Klitorise müdahale oldu mu yanı onu demek istedim. Ne kadara oldunuz hangi doktoralabioplasti oldum yani iç dudakları küçültüldü işte kombine derken ne kastediniz bilemedim de
- 10 Haziran 2011
- 160
- 42
- 298
Olmadı çünkü gerek duymadı doktor 1000₺ ödedimKlitorise müdahale oldu mu yanı onu demek istedim. Ne kadara oldunuz hangi doktora
Hanging doktora oldunuz acaba?Olmadı çünkü gerek duymadı doktor 1000₺ ödedim
Valla bende bu konuyu açacaktım. Resmen derttaşimsin:)) bende bayrama denk getirmek üzere ameliyat olmak istiyorum. Sürekli konulari okuyorum ebru hocayi düşünüyordum cok kötü yorumlar okudum vazgectim. Dünyanın en korkak insani olabilirim o yüzden 2 yıldır erteliyorum. Umarim bu sefer cesaret edip halledicem bu işi.Kızlar yine ben geldim bir ay sonra ameliyat düşünüyorum labioplasti için. Doktor bulamadım hâlâ gözde Erten kılıç , Nilgün markal ertaş ve esra cabuk cömert arasında kaldım. Sorunum sadece tek taraflı asimetri bu doktorlardan onerebileceğiniz biri var mi lütfen yardim edin;(
Ebru hanım hakkında pek iyi şeyler okumadim bende canım. Bende uç senedir erteliyorum maddi imkânsızlıklar var biraz. Siz.hangi doktoru dusunuyosunuzValla bende bu konuyu açacaktım. Resmen derttaşimsin:)) bende bayrama denk getirmek üzere ameliyat olmak istiyorum. Sürekli konulari okuyorum ebru hocayi düşünüyordum cok kötü yorumlar okudum vazgectim. Dünyanın en korkak insani olabilirim o yüzden 2 yıldır erteliyorum. Umarim bu sefer cesaret edip halledicem bu işi.