- 8 Aralık 2015
- 32
- 7
- 1
- Konu Sahibi franceparis
Kürtaj için ankaradaki doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasıl bir sorudur Allah aşkına...Kaldı ki mecbur olmasa bile, size ne bize ne?Kürtaj olmaya mecbur musunuz
Benim sorumdan size ne ?????Bu nasıl bir sorudur Allah aşkına...Kaldı ki mecbur olmasa bile, size ne bize ne?
Bak siz de dediniz.Size ne, değil mi?!Benim sorumdan size ne ?????
belki bi günahı engelleyecem SİZENEEEE ?????
Hayır yani ben size sormadım ki. Sinir oluyorum zaten. Her defasında biri çıkıyo ben konu sahibine cevap veriyorum. Alakası olmayan alakasız kişiler yazdığım yoruma cevap veriyo. Ne anlıyolar acaba????Bak siz de dediniz.Size ne, değil mi?!
o zaman kendine de sinir ol. ilk alakasiz cevabi veren sensin. birde gunah engelleyecegim demissin. şaka gibiHayır yani ben size sormadım ki. Sinir oluyorum zaten. Her defasında biri çıkıyo ben konu sahibine cevap veriyorum. Alakası olmayan alakasız kişiler yazdığım yoruma cevap veriyo. Ne anlıyolar acaba????
İyi de ben size demiyorum ki konu sahibine diyorum. Anlamada bir sorun var galiba :)o zaman kendine de sinir ol. ilk alakasiz cevabi veren sensin. birde gunah engelleyecegim demissin. şaka gibi
Bu mubarek ayda kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama yaptiginiz yorumlari etmeden once bir gozden gecirin. Siz kimsenim gunah,sevap bekcisi degilsiniz. Kaldi ki burasi acik bir forum, yazilan her mesaja mudahele etme hakkimiz var. Zaten olmasaydi anlami olmazdi. Adi ustunde FORUM.İyi de ben size demiyorum ki konu sahibine diyorum. Anlamada bir sorun var galiba :)
iStediğimi yazmak da benim hakkım sizi hiç ama HİİÇÇÇÇ ilgilendirmez.Bu mubarek ayda kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama yaptiginiz yorumlari etmeden once bir gozden gecirin. Siz kimsenim gunah,sevap bekcisi degilsiniz. Kaldi ki burasi acik bir forum, yazilan her mesaja mudahele etme hakkimiz var. Zaten olmasaydi anlami olmazdi. Adi ustunde FORUM.
Bence siz bizim ne demeye calistigimizi anlamadiniz. Lutfen kendiniz olun ve tanimadiginiz insanlara kurtaj ve buna benzer hassas konularla alakali haddinize olmayan sorular sormaya devam edin. Siz de demek ki boyle bir insansiniz.iStediğimi yazmak da benim hakkım sizi hiç ama HİİÇÇÇÇ ilgilendirmez.
kime dedigin onemli degil. yanlış varsa kime dedigin onemli degil.İyi de ben size demiyorum ki konu sahibine diyorum. Anlamada bir sorun var galiba :)