Ankarada kürtaj doktoru arıyorum

Bak siz de dediniz.Size ne, değil mi?!
Hayır yani ben size sormadım ki. Sinir oluyorum zaten. Her defasında biri çıkıyo ben konu sahibine cevap veriyorum. Alakası olmayan alakasız kişiler yazdığım yoruma cevap veriyo. Ne anlıyolar acaba????

Hayır yani ben size sormadım ki. Sinir oluyorum zaten. Her defasında biri çıkıyo ben konu sahibine cevap veriyorum. Alakası olmayan alakasız kişiler yazdığım yoruma cevap veriyo. Ne anlıyolar acaba????
o zaman kendine de sinir ol. ilk alakasiz cevabi veren sensin. birde gunah engelleyecegim demissin. şaka gibi

İyi de ben size demiyorum ki konu sahibine diyorum. Anlamada bir sorun var galiba :)
Bu mubarek ayda kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama yaptiginiz yorumlari etmeden once bir gozden gecirin. Siz kimsenim gunah,sevap bekcisi degilsiniz. Kaldi ki burasi acik bir forum, yazilan her mesaja mudahele etme hakkimiz var. Zaten olmasaydi anlami olmazdi. Adi ustunde FORUM.

Bu mubarek ayda kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama yaptiginiz yorumlari etmeden once bir gozden gecirin. Siz kimsenim gunah,sevap bekcisi degilsiniz. Kaldi ki burasi acik bir forum, yazilan her mesaja mudahele etme hakkimiz var. Zaten olmasaydi anlami olmazdi. Adi ustunde FORUM.
iStediğimi yazmak da benim hakkım sizi hiç ama HİİÇÇÇÇ ilgilendirmez.

iStediğimi yazmak da benim hakkım sizi hiç ama HİİÇÇÇÇ ilgilendirmez.
Bence siz bizim ne demeye calistigimizi anlamadiniz. Lutfen kendiniz olun ve tanimadiginiz insanlara kurtaj ve buna benzer hassas konularla alakali haddinize olmayan sorular sormaya devam edin. Siz de demek ki boyle bir insansiniz.

Back