beysukent'te bir yer biliyorum istiyorsan?
Kızlar komple vücut ağda için kuaföre gitmeye karar verdim cesaretimi toplayıp. Ama bu sene geldim buraya ve bi yer bilmiyorum , daha önce de hiç kuaförde yaptırmadım böyle bir şeyi. Lütfen bana acilen temiz,güvenilir ve maddi olarak uygun bi yer söyler misiniz Ankara'da ? Kızılay , Bahçelievler falan olursa çok daha iyi olur. Bu haftaiçinde halletmem gerekiyor , spora başlayacağım :)
kızılayda alp billuriye üzerinde bellasoft güzellik merkezi var. tüm vücut 30 lira ve kapıdan girer girmez doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız. hiç düşünmeyin gidin derim yeride çok kolay.
angora caddesi üzerinde, angora evlerine giderken domino's pizza var. onun üstü.
bahar güzellik salonu.
fiyatları çok bilmiyorum. biz taşındık başka yere, artık gidemiyorum. ama ankara'daki (bana göre) en iyi yer. ayrıca bahar (sahibi) mükemmel kaş alır:))
alt katında da kuaför nihat var. saç yaptıracaksan da nihat'ı tavsiye ederim.
bizim maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen öyle veremeyeceğim rakamlar değildi ben oraya giderken.
temiz ve güvenilir midir ? bir de tam olarak nerede ? çok uygunmuş aslında fiyat olarak.[/QUO
yeni açılan kızılay alışveriş merkezini biliyorsunuzdur. orada atatürk bulvarı üzerinde alp billuriye var kime sorsanız gösterir. alp billuriyenin üzerindeki iş hanında. temizlik konusunda garanti veririm. galoş giymeden içeri bile almıyorlar sizi. ben daha önce izmir caddesi üzerinde biryere gidiyordum oradanda çok memnundum ama buraya gidince farkı anladım.
temiz ve güvenilir midir ? bir de tam olarak nerede ? çok uygunmuş aslında fiyat olarak.[/QUO
yeni açılan kızılay alışveriş merkezini biliyorsunuzdur. orada atatürk bulvarı üzerinde alp billuriye var kime sorsanız gösterir. alp billuriyenin üzerindeki iş hanında. temizlik konusunda garanti veririm. galoş giymeden içeri bile almıyorlar sizi. ben daha önce izmir caddesi üzerinde biryere gidiyordum oradanda çok memnundum ama buraya gidince farkı anladım.
peki sadece kol altı , kol ve paket dedikleri bölge olsa ne kadar alırlar fikriniz var mı ?
peki sadece kol altı , kol ve paket dedikleri bölge olsa ne kadar alırlar fikriniz var mı ?
tunalıdada var istersen cok temiz ve kaliteli bir yer fiat konusundada oldukca uygun tavsiye ederim
kızılayda alp billuriye üzerinde bellasoft güzellik merkezi var. tüm vücut 30 lira ve kapıdan girer girmez doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız. hiç düşünmeyin gidin derim yeride çok kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?