• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da komple vücut ağda için kuaför önerisi

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Kızlar komple vücut ağda için kuaföre gitmeye karar verdim cesaretimi toplayıp. Ama bu sene geldim buraya ve bi yer bilmiyorum , daha önce de hiç kuaförde yaptırmadım böyle bir şeyi. Lütfen bana acilen temiz,güvenilir ve maddi olarak uygun bi yer söyler misiniz Ankara'da ? Kızılay , Bahçelievler falan olursa çok daha iyi olur. Bu haftaiçinde halletmem gerekiyor , spora başlayacağım :) :ssz:

kuaför değil güzellik salonu.

alt katında kuaför var

saç konusunda da bayaa iyilerdir

angora caddesi üzerinde, angora evlerine giderken domino's pizza var. onun üstü.

bahar güzellik salonu.

fiyatları çok bilmiyorum. biz taşındık başka yere, artık gidemiyorum. ama ankara'daki (bana göre) en iyi yer. ayrıca bahar (sahibi) mükemmel kaş alır:))

alt katında da kuaför nihat var. saç yaptıracaksan da nihat'ı tavsiye ederim.

bizim maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen öyle veremeyeceğim rakamlar değildi ben oraya giderken.

bu arada şunu söyliyim, bahçelievler, g.o.p; heryerden müşterisi vardır bahar'ın. hakikaten iyidir

Kızlar komple vücut ağda için kuaföre gitmeye karar verdim cesaretimi toplayıp. Ama bu sene geldim buraya ve bi yer bilmiyorum , daha önce de hiç kuaförde yaptırmadım böyle bir şeyi. Lütfen bana acilen temiz,güvenilir ve maddi olarak uygun bi yer söyler misiniz Ankara'da ? Kızılay , Bahçelievler falan olursa çok daha iyi olur. Bu haftaiçinde halletmem gerekiyor , spora başlayacağım :) :ssz:

kızılayda alp billuriye üzerinde bellasoft güzellik merkezi var. tüm vücut 30 lira ve kapıdan girer girmez doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız. hiç düşünmeyin gidin derim yeride çok kolay.

kızılayda alp billuriye üzerinde bellasoft güzellik merkezi var. tüm vücut 30 lira ve kapıdan girer girmez doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız. hiç düşünmeyin gidin derim yeride çok kolay.

temiz ve güvenilir midir ? bir de tam olarak nerede ? çok uygunmuş aslında fiyat olarak.

angora caddesi üzerinde, angora evlerine giderken domino's pizza var. onun üstü.

bahar güzellik salonu.

fiyatları çok bilmiyorum. biz taşındık başka yere, artık gidemiyorum. ama ankara'daki (bana göre) en iyi yer. ayrıca bahar (sahibi) mükemmel kaş alır:))

alt katında da kuaför nihat var. saç yaptıracaksan da nihat'ı tavsiye ederim.

bizim maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen öyle veremeyeceğim rakamlar değildi ben oraya giderken.

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. sıkışık bir döneme denk geldi spora falan da kayıt yaptırdım o yüzden bu ay için ucuza kaçacağım biraz. ama listeme yazdm :)

temiz ve güvenilir midir ? bir de tam olarak nerede ? çok uygunmuş aslında fiyat olarak.[/QUO

yeni açılan kızılay alışveriş merkezini biliyorsunuzdur. orada atatürk bulvarı üzerinde alp billuriye var kime sorsanız gösterir. alp billuriyenin üzerindeki iş hanında. temizlik konusunda garanti veririm. galoş giymeden içeri bile almıyorlar sizi. ben daha önce izmir caddesi üzerinde biryere gidiyordum oradanda çok memnundum ama buraya gidince farkı anladım.

temiz ve güvenilir midir ? bir de tam olarak nerede ? çok uygunmuş aslında fiyat olarak.[/QUO

yeni açılan kızılay alışveriş merkezini biliyorsunuzdur. orada atatürk bulvarı üzerinde alp billuriye var kime sorsanız gösterir. alp billuriyenin üzerindeki iş hanında. temizlik konusunda garanti veririm. galoş giymeden içeri bile almıyorlar sizi. ben daha önce izmir caddesi üzerinde biryere gidiyordum oradanda çok memnundum ama buraya gidince farkı anladım.

peki sadece kol altı , kol ve paket dedikleri bölge olsa ne kadar alırlar fikriniz var mı ?

peki sadece kol altı , kol ve paket dedikleri bölge olsa ne kadar alırlar fikriniz var mı ?

tunalıdada var istersen cok temiz ve kaliteli bir yer fiat konusundada oldukca uygun tavsiye ederim

merhabalar,Ben hiç gitmedim de çok utanıyorum :17: bir de şimdiye kadar hiç ağda yapmadım,tüy dökücü ya da jilet kullandım.Epilatör bile kullanamıyorum çok acıtıyor tek tek alıp :50: . sizce gitsem çok acır mı? fiyatı cidden 30 tl mi halen ? :54:

genital bölgeye nasıl yapıyorlar peki? çok utanırım ben. :17: bacaklarının arasını falan mı açılıyorlar yaparken? :26:

yardımcı olursnız memnun olucam lütfeen :/

Son düzenleme:
Ankara da bu tür işlemler için vaktim olunca gittiğim, vaktim olmayınca evime çağırdığım vede inanılmaz memnun kaldığım tek bir yer var gül sezer güzellik. Bu kadar eli hafif, bu kadar işi hızlı yapan bir yer daha bulamazsınız. Hele kaş alımı cidden tam bir profesyonel sanatçı. Şiddetle tavsiye ederim. 0535 011 24 25
https://www.facebook.com/guzellikuzmani

Back