1 yaşındaki kızıma kendi evimde bakabilecek 30-40 yaşları arasında oyun oynayacak ,azda olsa ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum.
ilgililenlerin acil şekilde bana tel numarası göndermelerini rica ediyorum.ben kendilerine dönerim.
özelden mesaj atamıyorum telefon numarası gönderirseniz ben ararim konuşabiliriz.
Meraba benim adım nida kırkonaklarda oturuyorum daha önce çocukk baktım çocuk deneyimim iyiyidir referansda vere bilirim 8 aylıktı bakmaya başladım 3buçukta bıraktım çünkü kıreşe başladı yaşımda 26 evliyim 495 2524 isterseniz arayın konuşalım önceki çalıştıgım yerde zirvekenti teşekür ederim.
1 yaşındaki kızıma kendi evimde bakabilecek 30-40 yaşları arasında oyun oynayacak ,azda olsa ev işlerine yardım edecek bakıcı arıyorum.
ilgililenlerin acil şekilde bana tel numarası göndermelerini rica ediyorum.ben kendilerine dönerim.
özelden mesaj atamıyorum telefon numarası gönderirseniz ben ararim konuşabiliriz.
merhaba bende bebek bakıcısı olarak siteye ilan vermiştim.eğer düşünürseniz orada tel nomu bulabilirsiniz. izmirliyim üni mezunuyum sigara kullanmıyorum. malesef bende özelden mesaj gönderemiyorum.görüşmek isterseniz arayabilirsiniz.hoşçakalın