Nişan Ankara'da ki nişan hazırlıklarım***

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canim davetiye benim degil baska bir akadasin burdan sanirim simdi aile arasi bi nisani atlatalim oda olucak insallah allah tamamina erdirsin sninde tssekkur ederim cornek resmi varmi bakablirmiyim nasil birsey yaptirdin?
Canım davetiyeyi sana dememiştim ama inşallah bize de kısmet olur tabi benim sabunlarım böyleydi

Kızlar merhabaa benim daha aylaaaarrr aylarr var ama heyecanınızı takip etmekk istedim. Rabbim utandırmasın ne güzel mutluluklarınıza ramak kalmış, takipteyim ama bazı arkadaşların dediği gibi Ulus çıkrıkçılarda ve suluhanda çok uygun bir çok nişan hazırlığında kullanabileceğiniz şeyler.. Photoshop programını da öneririm size yazılarınızı tasarlamanız için.. Ayyy Dua edin darısı tez zamanda banada olsun.

Hoşgeldin aramıza canım:) Zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışsın sende hazırlıklar içindesin İnşallah hep bir elden nişanlarımızı hazırlayalım darısı düğünlerimize olsun:)

Kizlar nisan hediyelik Sabun 2tlden kutulu olarak yaptircam ama etiketi yok etiketi nerden nasil bulup yapabilirim fikriniz varmi?

Kizlar nisan hediyelik Sabun 2tlden kutulu olarak yaptircam ama etiketi yok etiketi nerden nasil bulup yapabilirim fikriniz varmi?
Ben photoscape programindan yapmistim tatlim onceki sayfalara bakabilirsin ornekler icin. Bunlari buyuk fotokopicilerde bastiricam onlar ayarliyorlar kagidin ozelliklerini etiket olucak sekilde.

Tamam canim bende deneyecegim fotografcilardan falan cikti almak mumkunmu bazi fotocular baski falan yapiyor ya?

Tamam canim bende deneyecegim fotografcilardan falan cikti almak mumkunmu bazi fotocular baski falan yapiyor ya?
Yaparlar diye dusunuyorum canim ama fiyati pahali olur eger tanidigin fotograci varsa yaptirabiilirsin. Benim tavsiyem kopyalama merkezlerine gitmen daha iyi yardimci olurlar. Nerede oturuyordun canim Ankara'da isen bir kac yer onerebilirim kendimde oralarda yaptiricam.

Antalyadayim ben canim ankarada nerelerde var peki bi kac arkadastan rica etsem yaptirip gonderebilirler ankaradan?

Antalyadayim ben canim ankarada nerelerde var peki bi kac arkadastan rica etsem yaptirip gonderebilirler ankaradan?
karanfil caddesinin girisinde buyuk bi kirtasiye var hemde kopyalama merkezi ordan iki uc kez bisiler bastirmistim gayet memnundum oneririm

renkli fotokopi çeken yerler yapıyor canım antalyada kesinlikle vardır bu tarz yerler üniversite çevresinde çok oluyor soruştur derim matbaa da olur

Eki Görüntüle 1369310
Siselerimin bitmis hali karsinizda:) Yapimi hicde zor degil hemde eglenceli:) Malzemelerin fiyatlarini paylasabilirim isteyen olursa
çok güzel olmuşlar elinize sağlık alt kısımda dantel mi var paylaşırsan çok sevinirim nereden ne aldın vs

çok güzel olmuşlar elinize sağlık alt kısımda dantel mi var paylaşırsan çok sevinirim nereden ne aldın vs

Evet canım alt kısmına dantel yapıştırdım sıcak silikon ile. Fiyatları şöyle sıralayım:
*Şişe tanesi 90 krş
*Dantel metresi 1 tl(ben 6metre aldım)
*Sıcak silikon tabancası 9 tl,silikon 50 krş
*Lavanta kilosu 25 tl (yarım kilo aldım 80 taneye ancak yetti)
*Hasır ip (makara şeklinde) 2.5 tl
*Etiketi kendim tasarladım yaklaşık 100 tane bastırdım 7 tl ödedim

cnm öncelikle hayırlı uğurlu olsun. benmde 1-2 aya kadar olacak inşallah. bu şekilde yazman isteyen arkadaşlara ışık tutmuş. bende tepsi için araştırmalarını öğrenmek istiyorum. bende ankaradayım ve süslü püslü bi tepsi yapmak istiyorum.hazırları ne kadar onuda bilmiyorum? hediyelik yapmayı düşünmedm çünkü zamanım olmaz. evde az sayılı ve büyüklerin olacağı bi tören planladık. o yüzden gerek görmedm.

Öncelikle seninde nişanın hayırlı olsun ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim paylaşmak her zaman güzeldir:) Ben bu hediyelikleri bir arkadaşımın yardımıyla 2 günde bitirdim eğer aklında böyle bişiler yapmak varsa inan çok kolay ve yapmasıda çok eğlenceli.Sende Ankara'daymışsın ne güzel malzemeleri aldığım yeride yazabilirim hepsini bir yerden alıp çıkmıştım.
Nişan tepsim içinde iki seçenek var aklımda. Kendim yapıcam çünkü hazırları gereksiz şekilde pahalı sadece aynalı yüzük yükseltisinin bir tanesine 15lira iki tane alırsan 30 lira demişlerdi düşün arık tepsisine ne kadar isticekler:)
*Aklımdaki ilk model bu;

Bu tepsiyi paşabahçeden almıştım burdaki gibi çiçeklerle süsleyip bordo kurdele bağlıcam yüzüklere. Yüzük koymak içinde minik beyaz çerçeveler aldım içlerine ayna kestiricem.
*Diger modelde şöyle;

Bunu beyaz şekilde alıp istediğin renk boyuyosun. Karar verip yapmaya başlarsam bitmiş halinide eklerim buraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…