fikirlere bayıldım bu şişler benimde aklıma yattı bulursan banada haber ver cnmTekrardan merhabaMekan araştırmamız devam ederken ben biraz ayrıntılara odaklanmış durumdayım.Nişan konsept rengini mavi olarak belirledik sözlümle, yapılacak her türlü hazırlık mavi ve tonları şeklinde ayarlanacak.Aşağıdaki renkleri kullanıcaz.
Eki Görüntüle 1288610
Biraz el emeğine düşkünlüğüm vardır bu yüzden bir çok şeyi kendim yapmayı düşünüyorum.Öncelikle nişan tepsisini daha sonrada kullanabileyim diye aşağıda eklediğim tepsi gibi yapıp yine aynalı yükseltici kullanmayı düşünüyorum tabiki yukarıdaki renklerden birine boyayarak
Eki Görüntüle 1288577
Nişan hatırası olarak da aşağıdaki minik şişelerden yapmayı planlıyorum.İçinde lavantamı olmalı yoksa kolonyamı tam karar veremedim siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1288611
Tabi şimdi bu polyester tepsiyi bu minik şişeleri nerden alacağımı araştırıyorum. İnternetten alabilirim evet ama görerek almak daha iyi olacak. Ankara'da bu ürünleri alabileceğim yerler varsa lütfen paylaşın benimle
canim bi gun ulusa cikarma yapicam bulabilirsem bi orda bulurum gibi gelio olmadi netten sadece sise satan siteler buldum onlardan alicam. bide bak soyle seyler buldum instagramdanfikirlere bayıldım bu şişler benimde aklıma yattı bulursan banada haber ver cnm
bende nişan kurabiyesi yapacağım şeker hamurundan kendim
sende arkadaşlarınla toplanıp yapabilirsin nette tarifleri var
nişan yeri olarak hamamönünü araştır derim canım benim ark ablasının kınası ata konağında olmuştu servis hizmet çok güzeldi ben evde yapmayacak olsaydım orayı düşünürdüm
çok güzeller kuzum bende boş şişelere baktım tanesi 1 liradan nette 25 tanesini 25 liraya koymuşlar benim attığım linkte ki lavantalı uğur böjüklü olanda 2.65 lira 1.5 lira ipi kurdelesi isimliği lavantası mal edebilirmiyiz ki bende istiyorum yapmak 20 30 tane sen bi bak canım banada haber et olur mu bende ankaradayım nerelerdeymiş öğreneyim giderim olmazsacanim bi gun ulusa cikarma yapicam bulabilirsem bi orda bulurum gibi gelio olmadi netten sadece sise satan siteler buldum onlardan alicam. bide bak soyle seyler buldum instagramdan
Eki Görüntüle 1307612
magnetmis bunlar:)
tabiki haberdar ederim canim ama malzemeleri tek tek almak daha karli olucak gibi lavanta zaten baharatcidan kilo ile satilio ulusta suluhan carsisi var ordanda renk renk kurdele alinabilir ben bi fiyatlari toparlayip haberdar ederim seni:)çok güzeller kuzum bende boş şişelere baktım tanesi 1 liradan nette 25 tanesini 25 liraya koymuşlar benim attığım linkte ki lavantalı uğur böjüklü olanda 2.65 lira 1.5 lira ipi kurdelesi isimliği lavantası mal edebilirmiyiz ki bende istiyorum yapmak 20 30 tane sen bi bak canım banada haber et olur mu bende ankaradayım nerelerdeymiş öğreneyim giderim olmazsa
ocak şubat gibi düşünüyorum bakalım babamla konuşcam dedi 3 haftadır konuşacak biraz dertliyim o yüzdentabiki haberdar ederim canim ama malzemeleri tek tek almak daha karli olucak gibi lavanta zaten baharatcidan kilo ile satilio ulusta suluhan carsisi var ordanda renk renk kurdele alinabilir ben bi fiyatlari toparlayip haberdar ederim seni:)
sizin nisan ne zaman??
eminim dogru zamani bekliyordur sen kalbini hic bozma canim:) bi bakmissin coktan nisanlanmissinocak şubat gibi düşünüyorum bakalım babamla konuşcam dedi 3 haftadır konuşacak biraz dertliyim o yüzden
canimm ilgin ve cevabin icin cok tesekkur ederimCanım Ankara'nın neresindesin bilmiyorum ama Pursaklar'da Özler düğün nikah kokteyl balo salonu var.İki salonu varmış biri küçükmüş 100-300 kişilik. Ben de çok araştırdım düşündüm orası güzel gibi. Bi de ben de dağıtılacak hediye için küçük şişe veya kavanozlar düşünüyorum internette şunu buldum
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...iyat--toptan-sati-1-koli-105-adettir_169.html
burada resimler bölümünden tasarlanmış haline bakabilirsin. Ben de en kısa zamanda ulusa bakıp canlı canlı görüp alırım diye düşünüyorum ama bulamazsam buradan getirticem fiyatı güzel çünkü.
Umarım her şey istediğin gibi olur, mutluluklar :)
ada pahalı cnm ya 2 sene önce benim erkek arkadaşımın abisi düğün yaptı indirimle 15 bine bu senede arkadaşımız velendi yine indirimle 20 bine nişanada bi 5 bin isterler bencecanimm ilgin ve cevabin icin cok tesekkur ederimben eryaman tarafinda oturuyorun orasi bize cok ters olucak. Yakin bi zamanda goksu parkin icindeki ada restaurant ile gorusucez bi fiyat alicaz. Verdigin adres cok iyi oldu bende bulamazsam burdan siparis vereyim:)
Hizmet konusunda kendilerine güveniolarsa sorun değil fiyatı canım. Düğüne gittiysen ortam nasıldı peki?ada pahalı cnm ya 2 sene önce benim erkek arkadaşımın abisi düğün yaptı indirimle 15 bine bu senede arkadaşımız velendi yine indirimle 20 bine nişanada bi 5 bin isterler bence
para sıkıntısı yoksa adadan başka yeri düşünme derim mükemmel bi yer görsel olarak da hizmet olarakda zaten benim erkek arkadaşımın abisi evlenirken arkadaşı çok beğenmişti o yüzden onlarda bu sene yine adada yaptıHizmet konusunda kendilerine güveniolarsa sorun değil fiyatı canım. Düğüne gittiysen ortam nasıldı peki?
Bu yorumun oyle iyi geldiki anlatamam:) internette fotograflarini gordum cok begenmistim bi sitede birisi garsonlar ilgisiz yazmis o yuzden tereddutteydim. Bizim dugun balikesirde olucak canim. En kisa surede burasiyla irtibata geceyim:)para sıkıntısı yoksa adadan başka yeri düşünme derim mükemmel bi yer görsel olarak da hizmet olarakda zaten benim erkek arkadaşımın abisi evlenirken arkadaşı çok beğenmişti o yüzden onlarda bu sene yine adada yaptı
hizmet alaka süper yemekler taze sıcak sıcak geliyor garsonlar anında gelip bardaklarını dolduruyor cola zero var mı dedim hemen efendim dediler colalar hep 1 litre doldurup kendi raflarına koyuyorlar öyle lakayıt bahşiş bekleyen garsonlar değil anında tık tık işliyor düğün için orayı düşünüyorum bende eğer düğünün ankarada olacaksa nişan harici düğün içinde düşünebilirsin zaten nişanını orada yaparsan memnun kalıp düğününü de yapmak isteyeceksin
izmir caddesinde nerede canım mağazanın adı neBu yorumun oyle iyi geldiki anlatamam:) internette fotograflarini gordum cok begenmistim bi sitede birisi garsonlar ilgisiz yazmis o yuzden tereddutteydim. Bizim dugun balikesirde olucak canim. En kisa surede burasiyla irtibata geceyim:)
Canim bu arada siseleri kizilay izmir caddesinde buldum kucuk boy 75krs bi buyuk boy 90krs. Ama orada calisan bey ilerleyen gunlerde fiyatlari degisebilir dedi ne zamam degisir bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?