Ankarada kadın hast.ve doğ. doktoru önerileriniz

parle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
698
243
arkadaşlar, ankarada tavsiye edebileceğiniz işinin ehli, anlayışlı, tecrübeli bayan doktor var mı? ikinci gidişim olacak ve hep gidebileceğim biri olsun istiyorum malum çekingenlik oluyor biraz aynı kişi olsun beni tanısın geçmişimi bilsin vs.hastalık durumlarında ve Allah nasip ederse inşallah hamilelik doğum durumlarında. özel de devlet te tavsiye edebilirsiniz
şimdiden teşekkür ederim

Sincan Lokman Hekim Hastanesinde;Op.Dr.Pakize Eylem Şeker Arı gerçekten çok ilgili bir doktor,ben kontrollerim için gidiyorum.Gülhane nin doktorlarından da Doç.dr.Murat Dede var ama onun özeline gitmeni tavsiye ederim.

bu arada daha önceki konuları araştırdım

gen art da aysun baltacı (yerini bilmiyorum)
lokman hekim de fatma balkan ve elif terzi (etlik sincan?)
şelale özmen
mediha eldem sk da emine serner yorulma
meşrutiyet cd. de melike şentürk
ve en son cevap sincan lokman hekim pakize eylem şeker arı

bir de keçiören hastanesinde nurten boyraz ı gördüm
acaba giden var mı nasıldır ki

akropol hastanesi (balgat) Bülent alp aydın a gidiyorum. memnunum . tavsiye ederim....

ben de güven hastanesinden meral sönmezer e gitmiştim bir ay önce tabii hala gidiyorum benimkisi ıdş gebelik maalesef beni ameliyattan kurtardı ilaçla tedavi uyguladı kendime şimdiden iyi bir doktor buldum hamile olduğumda ona gidecem hastane de kalabalık değil 2 saat sıra beklemiyorsun hemşireler de çok ilgili çok memnunum

Fatih Üniv. Has. Yar. Doç. Dr Yüksel Onaran tavsiye ederim kesinlikle

selam parle,
ben de daha önce zekai tahir de bir doktora gidiyordum,bugün değiştirip hacettepeye başlıycam.bence özellikle doğum için üniversite veya devlet hastanesi tercih et..özel hastaneler bir sıkıntı olunca üniversite hastanelerine gönderiyorlar..

çok stresli bir dönem bu..
öyle bir doktorum olsun ki yanında rahat olayım, hamile kalmakta sorun yaşarsam destek olsun, hamile kalırsam rahat bi hamilelik geçirmem için yanımda olsun.. ve en önemlisi doğum için beni sıkıntıya sokmasın.. off off.. günlerdir forumlarda doktor önerileri okuyorum ama hala kafamda kimse canlanmadı..

slm arkadaşlar lina kadınsağlığı merkezinden dr mine hanımı tavsie ederim.siz sormadan herşeyi anlatıor ve cepten her an ulaşabilme imkanınız var.maltepe camisinin orda, lina kadın sağlığı die netten aratın çıkar sitesi.üç bayan doktorun burası herkesin kendi hastası var randevu alarak gidiosunuz rahat güvenli ve temiz bir ortam.bir çok kuruluşada bakıor indirimli olarak.

gazi tıp fakultesinde "doç.dr.Aydan Asyalı Biri" çok iyi doktor ve bayan tavsiye ederim.fakultede özel muayene ediyor.çok fazla hastası var,çok seviliyor,başarılı ve güven duyuluyor.

canım peki aydan hanım normal doğuma giriyormu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…