• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada kadın doğum tüp bebek uzmanı fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

zeytin85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
159
108
73
merhaba ben 3 yıllık evliyim korunmayı bıratıktan 4 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ve kendiliğinden düşük yaptım.2.5 yıldır tekrar hamile kalamadım.kanımda pıhtılaşma olduğu tespit edildi(MTHFR 677 C>T polimorfizmi homozigot mutant) bu nedenle hamile kalırsam düşük olmasın diye clexan vurmaya başladım ve coraspin içtim ancak hamilelik bitürlü olmayınca iğneyi bıraktım.hamile kalınca tekrar vurmaya başlıcam. iki kez yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ile denedik yeterli sayıda hatta fazla bile yumurtam gelişti bir kezde aşılama yaptık ancak hamilelik gerçekleşmedi.ayrıca bu süre içinde rahim filmim çekildi ve çok temiz çıktı.doğal yolla hamile kalabilirmiyim bilmiyorum doktorumu 6 ay önce bıraktım şimdi tekrar başka bir doktora gitmek istiyorum tüp bebek denemeyide düşünüyoruz bazen.o yüzden ankarada bildiğiniz önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı yada tüp bebek uzmanı varmı arkadaşlar.heryer para işine dökülmüş sanki doktorlar tüp bebek önerince acaba gerçekten doğal yolla hamile kalamazmıyım yoksa kolayımı seçiyolar diye düşünmeden edemiyor insan.çok çaresiz kaldım bu konuda.

geçmiş olsunn Rabbim en kısa sürede evladınızı versin inşallah tolga ecemiş benim doktorum ve tavsiye ederim

Back