İğneli Epilasyon Ankara'da iz, leke bırakmadan iğneli epilasyon yapan bir yer biliyor musunuz?

nrgzyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
12
0
36
Batman
Ankara'da iz, leke bırakmadan iğneli epilasyon yapan bir yer biliyor musunuz?aynı zamanda tecrübeli ve profesyonel olmalı.fiyat hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

bende merak ediyorum.hacettepe hastanesine giden var mı acaba yakınlarda?

Ankara'da iz, leke bırakmadan iğneli epilasyon yapan bir yer biliyor musunuz?aynı zamanda tecrübeli ve profesyonel olmalı.fiyat hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Tunalıda Mubeccel guzellık merkezı var coookk iyi temız dakıkası 2 tl.

Bende ariyorum uzun zamandir ama guvenemiyorum. Igneliyle ilgili yazilan cogu seyi okudum, önerilenler güzellik merkezinde calisanlarca yonlendirmek icin yazilmis olabilir diyolar, biri iyi biri kotu yaziyor ayni yer hakkinda. Bundan dolayi da guvenip baslayamadim bir yere henüz.

forumda ankara'da iğneli epilasyon yapan yerlerle ilgili bütün yorumları okudum. dediğin gibi kiminin beğendiğini bir diğeri beğenmemiş, bazıları interneteki yorumlardan şımarmış ve artık randevu vermez duruma gelmişler vs. okuduğum yorumlar içerisinde en çok eda hanım dikkatimi çekmişti memnuniyet oranı çok yüksek ve olumsuz bir yorumda çok hatırlamıyorum. 2 ay önce randevu aldım kendisinden ve iğneli epilasyon tedavime başladık. kesinlikle işini seven biri, daha önce büyük doğum hastahanesinde çalışmış olması da bence onun için bir artı. çene bölgem, karnım ve göğüs bölgemde çalıştık. çenemde işlem uygulanan kıl köklerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen kıl çıkmadı, göbek içinde aynı şeyi söyleyebilirim. göğüs bölgem en çok çalıştığımız bölge oldu daha ince olan bölgelerde tüy çıkmadı sert olanların daha ince çıktığını söyleyebilirim.

Evet su ana kadar not aldigim yerler arasinda eda hanim var bayagi yaptiranda var acikcasi kafami karistiran lekelerle ilgili gelen yorumlar. Sizin bu konuda diyebilceginiz bir sey var mi yani yaptirdiginiz yerlerde lekelenme mevcut mu?

lekeyle ilgili bir sıkıntım olmadı, esmer olmam bir avantaj olabilir tabi.

Eda hanıma gidiyorum bir süredir. Leke kalır mı bilemem ama aşağı yukarı iki hafta geçmesine rağmen kabuklar dökülmedi ve bu beni endişelendiriyor. Üstelik forumlarda gördüğüm kadarıyla kabuk olsa bile iğne ucu kadar olmalı anladığım kadarıyla. Fakat bendeki kabuklar toplu iğne başı (plastik başlı değil de, tamamen metal toplu iğneler olur ya, onlar gibi) kadar. Ben tavsiye üzerine başladım Eda hanıma, giden arkadaş gayet memnun sonuçlardan. Bir süre daha deneyeceğim.

Ben de basladim eda hanima bir seans gittim ve bir hafta oldu kabuklar dokuldu benim. Iz hafif var kızariklik seklinde ama bekliycem bakalim daha bir hafta gecti.

Kızlar bende geçen sene başlamıştım eda hanıma.
yüz olayına girmem ama diğer yerlere gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.
kaba bir tabir ama üçkağıtçı bir kadın değil.o konu da güvenebilirsiniz.

Ben de basladim eda hanima bir seans gittim ve bir hafta oldu kabuklar dokuldu benim. Iz hafif var kızariklik seklinde ama bekliycem bakalim daha bir hafta gecti.

yaa herkes eda hanım yazmış
arkadaşlar kimdir bu eda hanım yeri neresi
lütfen adres tel vs. birşeyler yazarmısınız

Kızlar bende ipekyolunda yaptırdım çok memnunum jolly jokerin yan binası müthiş çalıştı kaşıma yüzüme sonuç aldım başka bölgeleride düşünüyorm ama yavaş yavaş

Hanımlar Eda hanımın fiyatı nedir acaba bilen var mı ?

Evet biliyorz ipekyolu diye bi yer var kocatepede müthiş çalışıyolar sıfır kabuk ve iz olmuyo

Mümkünse adres atabilir misiniz.mesaj kısmından.anakaraya yabancıyım adresi bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…