Ankarada işinin ehli doktor önerebilir misiniz?:))

symce35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
1
0
26
Burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak çok fazla doktor seçeneği var, instagram öncesi fotoğrafları hem etik gelmiyor hem de pek inandırıcılığı yok benim için, yakın çevrenizde, kendiniz ameliyat olduysanız öneri alabilirim. Sevgiler 🤟🏻

yakınımdan 3 kişi ve ben olmak üzere aynı hocaya ameliyat olduk. özmen kara.

Burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak çok fazla doktor seçeneği var, instagram öncesi fotoğrafları hem etik gelmiyor hem de pek inandırıcılığı yok benim için, yakın çevrenizde, kendiniz ameliyat olduysanız öneri alabilirim. Sevgiler 🤟🏻

Arkadaşımın yeğeni, kızı ve ben aynı doktora ameliyat olduk. Mesut kaya. Çok memnunuz.

Merhaba rica etsem fiyat konusunda bilgi verir misiniz bende mesut hocayı düşünüyorum
Ameliyatları yenimahalle ortadoğu hastanesinde yapıyor. Ameliyattan birgün önce, hastaneye gidilip tetkikler yaptırılıyor. Yapılan tetkikler için ücret alınmıyor. ameliyat sonrasında, Kontrole gittiğimde, Telefonla arayanlara sekreter 10 bin derken duydum. Ben geçen yıl martta gittiğim için fiyat, bir tık düşüktü. Burada okuduklarıma göre, başka doktorlara dünya para verip memnun olmayan, revizyon yaptırmak için doktor arayan çok kişi var.
Onlardan olmadığım için çok şanslı ve mutluyum. Burnum doğal ve güzel görünüyor, çevrem tarafından burnum ve doktorum çok fazla beğeni topladı. Umarım en kısa zamanda, bu mutluluğu yaşarsınız. Şimdiden geçmiş olsun. Herşey gönlünüzce olsun.

Ozmen kara diyorum. her gören çok doğal burun diyor ve çok beğeniyor. Ameliyat sürecinde hiç morluk şişlik ağrı olmadi .Ben çok memnun kaldim

Serdar Yuce yi arastir istersen.Abim hem sagliken hemde sekil bozuklugundan yaptirmisti 7 ay once.Odemleri indikten sonra suan istedigi gibi oldu.

Ben 2 ay önce serdar yüceye ameliyat oldum.Hala yüzümde ödemler var ama görüntü giderek güzelleşiyor.Daha önce Almanya dan teyzemin kızı gelip ameliyat olmuştu onun aracılığıyla gittim şuan ki durumdan da memnunum ama ödemler gidince daha da güzel olacağını düşünüyorum.

2 ayınca ameliyat oldum ..

Eklentiler

• 20191128_104924.jpg
    20191128_104924.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 173
  • 20191128_104948.jpg
    20191128_104948.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 183
  • Screenshot_20191128-105056_Instagram.jpg
    Screenshot_20191128-105056_Instagram.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 227
3 arkadaşım Vildan Baştürk Tutar a ameliyat oldu. Hepsinin de burnu çok güzel doğal oldu. Ben de sürpriz gebelik sebebiyle olamamıştım o zaman Şimdi randevu aldım 1 ay sonrasına. İlgisini, yaklaşımını da sevdim ben. İnstagramda yaptığı hastaların fotoğrafları bakın isterseniz. Hastaların kendi çektiği fotoğrafları koyuyor genelde. Kimisi Photoshop yapıp koyuyormuş. O yüzden sadece internetten karar vermeyin. Burun sonuçta bu burda yaptırıp pişman olan da çok.

X