- 13 Eylül 2019
- 1
- 0
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak çok fazla doktor seçeneği var, instagram öncesi fotoğrafları hem etik gelmiyor hem de pek inandırıcılığı yok benim için, yakın çevrenizde, kendiniz ameliyat olduysanız öneri alabilirim. Sevgiler
Merhaba rica etsem fiyat konusunda bilgi verir misiniz bende mesut hocayı düşünüyorumArkadaşımın yeğeni, kızı ve ben aynı doktora ameliyat olduk. Mesut kaya. Çok memnunuz.
Ameliyatları yenimahalle ortadoğu hastanesinde yapıyor. Ameliyattan birgün önce, hastaneye gidilip tetkikler yaptırılıyor. Yapılan tetkikler için ücret alınmıyor. ameliyat sonrasında, Kontrole gittiğimde, Telefonla arayanlara sekreter 10 bin derken duydum. Ben geçen yıl martta gittiğim için fiyat, bir tık düşüktü. Burada okuduklarıma göre, başka doktorlara dünya para verip memnun olmayan, revizyon yaptırmak için doktor arayan çok kişi var.Merhaba rica etsem fiyat konusunda bilgi verir misiniz bende mesut hocayı düşünüyorum
Merhaba ozelden foto atarmsnzyakınımdan 3 kişi ve ben olmak üzere aynı hocaya ameliyat olduk. özmen kara.
Nasıl atıldığını bilmiyorum ...Merhaba ozelden foto atarmsnz
Instagram adresinizi versenizNasıl atıldığını bilmiyorum ...
Kbralparslan kırmızı ceketle fotom var. Mesaj atarsanız yoksa kabul etmemInstagram adresinizi verseniz
Serdar Yuce yi arastir istersen.Abim hem sagliken hemde sekil bozuklugundan yaptirmisti 7 ay once.Odemleri indikten sonra suan istedigi gibi oldu.Burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak çok fazla doktor seçeneği var, instagram öncesi fotoğrafları hem etik gelmiyor hem de pek inandırıcılığı yok benim için, yakın çevrenizde, kendiniz ameliyat olduysanız öneri alabilirim. Sevgiler
Ben 2 ay önce serdar yüceye ameliyat oldum.Hala yüzümde ödemler var ama görüntü giderek güzelleşiyor.Daha önce Almanya dan teyzemin kızı gelip ameliyat olmuştu onun aracılığıyla gittim şuan ki durumdan da memnunum ama ödemler gidince daha da güzel olacağını düşünüyorum.Burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak çok fazla doktor seçeneği var, instagram öncesi fotoğrafları hem etik gelmiyor hem de pek inandırıcılığı yok benim için, yakın çevrenizde, kendiniz ameliyat olduysanız öneri alabilirim. Sevgiler
merhabalar acaba öncesi sonrası fotoğrafı atabilir misiniz ben de özmen hocaya yaptırmayı düşünüyorum daOzmen kara diyorum. her gören çok doğal burun diyor ve çok beğeniyor. Ameliyat sürecinde hiç morluk şişlik ağrı olmadi .Ben çok memnun kaldim
Ne kadar ücret ödediniz? Lütfen fiyat konusundada bilgi verirseniz iyi olur.Arkadaşımın yeğeni, kızı ve ben aynı doktora ameliyat olduk. Mesut kaya. Çok memnunuz.
ne kadara olmuştunuz acabaOzmen kara diyorum. her gören çok doğal burun diyor ve çok beğeniyor. Ameliyat sürecinde hiç morluk şişlik ağrı olmadi .Ben çok memnun kaldim