- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Canım öncelikle umarım en kısa sürede istediğin sonucu alırsın. yaşadığın kötü deneyimden dolayı çok üzüldüm. Ben de benzer bir sürü şey yaşadım neler hissettiğini biliyorum.
Öncelikle eğer 1.5 yıldır klomen kullanıyorsan hemen durmanı öneririm çünkü klomen o kadar uzun süre kullanılacak bir ilaç değil. Sonuçta yumurta rezervimiz kısıtlı ve şu an boşa harcıyor olabilirsin. İkincisi işini iyi ilen bir doktor bulman gerekiyor. Ben aylarca Zekai Tahir'de uğraştım ancak muamele orada da farklı değil. Sürekli bağıran çağıran doktorlar hemşireler. Aşağılamıyorum ama hasta olarak gittiğim hastanede temizlikçiden dahi azar yemişliğim var. Kendilerini nimetten saydıkları için...
Her neyse..
İllaki devlet hastanesi olsun diyorsan şansını Keçiören Eğitim Araştırma'dan yana kullanmanı tavsiye edebilirim. Emre hoca çok ilgili bir doktordur. Hacettepe filan önerenler olmuş. Gürkan Hoca iyidir ama pahalıdır. Onun dışındaki herkes burada da problemli.
Ama biraz da ola para harcayabilirim diyorsan sana tavsiyem Yenimahalle'de Lina Kadın Sağlığı Merkezinde Dr. Hatice Köşger var. İnanılmaz tatlı ve ilgili bir kadın. Ben bir çok yerde bir sürü problem yaşadıktan sonra buldum kendisini. Gerçekten yürekten uğraşıyor hastalarıyla. Muayene ücreti 100 tl. Tüm süreçleri oturur anlatır sana ne yapılacak ne olacak diye. Tahlil vb isteyebiliyorlar. Onları da alıp devlette kendin yaptırtabilirsin. Hiç sorun değil. Medicana ile filan anlaşmaları da var. Eğer rapor vb işlemler yapılacaksa o konuda da yardımcı oluyorlar.
Detay öğrenmek istersen yaz bana özelden.
bu aklıma gelmemişti hiç çok mantıklıNormale zaten alamazsın, Hocaları araştır, kime için yatarsa ona randevu al, artık onun hastası olmuş ılursun. Süreç başlar
bende ozel dusunurseniz baskent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloglunu oneririm ben kendimde orda tedavi oldum asilama ile hamile kaldim toplamda 3000 lira gibi rakam tuttu muayenelri 100 liraydi simdi en fazla 150 falan olmustur
hulusi bey sizinde hocanız yani ee peki hulusi bey de süreç nasıl işliyor?? yeterince oyalandığımı düşünüyorum..Kesinlikle bende hocami tanıyorum herkese tavsiye ediyorum
Şöyle kardeşimin bebeği olmadı 6 yıl kadar ben çok duydum hulusi hocayı dene diye inat etti boşu boşuna tüp bebek tedavisi oldu başka yerde olmayınca hadi bir de hulusi hocayı deneyelim diye tutturdum. Bir kere özel hastane ama adam paragöz değil eğer olmayacaksa müsait değil de bünyen bekleyelim diyor a hadi gel tüp bebek yapalım demiyor.ilgili seni dinleyen anlayan sorularına cevap veren birihulusi bey sizinde hocanız yani ee peki hulusi bey de süreç nasıl işliyor?? yeterince oyalandığımı düşünüyorum..
ama başkent üniversitesine de ulaşamıyorum üst üste üç kere aradım operatör aktarıyor randevu için ama telefonu açıp kapatıyorlar!!Şöyle kardeşimin bebeği olmadı 6 yıl kadar ben çok duydum hulusi hocayı dene diye inat etti boşu boşuna tüp bebek tedavisi oldu başka yerde olmayınca hadi bir de hulusi hocayı deneyelim diye tutturdum. Bir kere özel hastane ama adam paragöz değil eğer olmayacaksa müsait değil de bünyen bekleyelim diyor a hadi gel tüp bebek yapalım demiyor.ilgili seni dinleyen anlayan sorularına cevap veren biri
bu islerde surec bellidir aslinda 1 senelik normal yolla denemeden sonra olmuyorsa ultrason kontrolu yapilir rahim filmi cekilir durumunuza gore tedavi surecine karar verilir genetik arastirmalar gerekiyorsa histeroskopi veya gerekki goruluyosa farkli islemleriniz yapilir sonra asil tedavinize baslanir tedavi surecinde2 gunde bir gerekirse hergun e2 kontrolunuz falan yapilirhulusi bey sizinde hocanız yani ee peki hulusi bey de süreç nasıl işliyor?? yeterince oyalandığımı düşünüyorum..
sabah erken arayin birde hangi numarayi ariyorsunuzama başkent üniversitesine de ulaşamıyorum üst üste üç kere aradım operatör aktarıyor randevu için ama telefonu açıp kapatıyorlar!!
aynı süreci defalarca yaşadım her ay utrason 2 kere rahim filmibu islerde surec bellidir aslinda 1 senelik normal yolla denemeden sonra olmuyorsa ultrason kontrolu yapilir rahim filmi cekilir durumunuza gore tedavi surecine karar verilir genetik arastirmalar gerekiyorsa histeroskopi veya gerekki goruluyosa farkli islemleriniz yapilir sonra asil tedavinize baslanir tedavi surecinde2 gunde bir gerekirse hergun e2 kontrolunuz falan yapilir
internet sitelerindeki numarayısabah erken arayin birde hangi numarayi ariyorsunuz
yani baskent hastanesinimi ariyosunuz uoksa baskent hastanesi tup bebek merkezinimiinternet sitelerindeki numarayı
Formu Doldurdum şimdi teşekkür ederim doktorun söylediğine göre eşimde de bende de bir sorun yok dediğim gibi 21. Gün progesteron 6.25 çıkmıştı normal demişti doktor ama okuduklqrıma göre 10 üstü normal kabul ediliyor yani sorun varmı yokmu bilmiyorumyani baskent hastanesinimi ariyosunuz uoksa baskent hastanesi tup bebek merkezinimi
netten form doldurarakda randevu alabilirsiniz donerler size
peki sizin saglik sorununuz ne ?
progesteronun yanlis hatirlamiyorsam 21.gun 18 uzeri cikmasi lazimdi ki yumurtanin catladigini anlasinlar ama progesterona sira gelene kadar islem asamasinda hic e2 takibiniz yapilmadimi mesela klomeni kullanmaya basladiniz 2 gunde bir kontrole gidip kan ve ultrason takibiniz yapildimiFormu Doldurdum şimdi teşekkür ederim doktorun söylediğine göre eşimde de bende de bir sorun yok dediğim gibi 21. Gün progesteron 6.25 çıkmıştı normal demişti doktor ama okuduklqrıma göre 10 üstü normal kabul ediliyor yani sorun varmı yokmu bilmiyorum
Yapıldı tabiki hatta bir seferinde üç yumurta birden gelişmişti hatta doktor çoğul gebelik olabilir diyip heveslendirmişti ama sonu hüsranprogesteronun yanlis hatirlamiyorsam 21.gun 18 uzeri cikmasi lazimdi ki yumurtanin catladigini anlasinlar ama progesterona sira gelene kadar islem asamasinda hic e2 takibiniz yapilmadimi mesela klomeni kullanmaya basladiniz 2 gunde bir kontrole gidip kan ve ultrason takibiniz yapildimi
birde hulusi hocayla gorusun kanlarinixi falan alsin bakalim o ne diyecekYapıldı tabiki hatta bir seferinde üç yumurta birden gelişmişti hatta doktor çoğul gebelik olabilir diyip heveslendirmişti ama sonu hüsran
Bakalım artık kısmetbirde hulusi hocayla gorusun kanlarinixi falan alsin bakalim o ne diyecek
Aslında özel istemiyorum genelde para için yapılmaması gereken işlemleri yapabiliyorlar özelde histeroskopinin kıyısından döndüm myom dolayısıyla oysa olmamam gerekiyormuş devlette de sıkıntım derdimi anlatamamam
merhaba ben burada konu açtım hacettepe ile ilgili bilgi almak için ama konum cevapsız kaldı. bana bildiklerinizi anlatır mısınız ben ikinci denememi orada düşünüyorumda.Hacettepe gürkan Bozdağ profdur kendisi. Muayene ücreti biraz yüksektir ama ilgilidir (250 lira falan civaridir sanirim)
Ben iki aşılama 1 tüp bebek yaptırdım bebeğim 21 aylık. Nisan 2016 da yaptırdım. Aralıkta kızım doğdu. İlk aşılamada ilişkiye bırakalım dedi olmadı ikinci aşılamayi yumurtalarım aşırı uyarildigi icin iptal etti. En son nisan 16 da tup bebeğe başladık ondan önce histeroskopi yapıldı vs. 8 yumurta toplandı yaşım 33tu. 3. Güne 5 tane kaldı gittik 3.gün beşinci günü bekleyelim dediler 5.güne tek embriyo kalmış çok şükür transfer oldu hersey rahatti aslında ben rahattimolmazsa özelde yaptırırim diyordum hocayı bulmak zor ama hemşireler yardimci . Aslında kıyaslama imkanım olmadı başka hastaneyele ama işte devlette bu kadar. İlaçlarla birlikte 2500 gibi bi masraf yapmıştım öyle hatirliyorummerhaba ben burada konu açtım hacettepe ile ilgili bilgi almak için ama konum cevapsız kaldı. bana bildiklerinizi anlatır mısınız ben ikinci denememi orada düşünüyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?