- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
bende ozel dusunurseniz baskent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloglunu oneririm ben kendimde orda tedavi oldum asilama ile hamile kaldim toplamda 3000 lira gibi rakam tuttu muayenelri 100 liraydi simdi en fazla 150 falan olmustur
Aslında özel istemiyorum genelde para için yapılmaması gereken işlemleri yapabiliyorlar özelde histeroskopinin kıyısından döndüm myom dolayısıyla oysa olmamam gerekiyormuş devlette de sıkıntım derdimi anlatamamamHacettepe gürkan Bozdağ profdur kendisi. Muayene ücreti biraz yüksektir ama ilgilidir (250 lira falan civaridir sanirim)
ben 3 sene tedavi gordum ayni skintilsri yasadim ama hulusi hoca oyle degil emin olabilirsin zaten devlet destekli kendi cebine girecek bir sey yok adam sadece isini yapiyor netten bir arastir cv sine bak bu isin sihirli eli diyebilirim hulusi hoca icinAslında özel istemiyorum genelde para için yapılmaması gereken işlemleri yapabiliyorlar özelde histeroskopinin kıyısından döndüm myom dolayısıyla oysa olmamam gerekiyormuş devlette de sıkıntım derdimi anlatamamam
maddi olarak sıkıntım yok çok şükür sadece güvenemiyorumbenim ilaclarima rapor cikmadi kendim ksrsilamak zorunda kaldim ve rapor cikarmak icin her yolu denedi ozelde bin lira dedikleri rahim filmini 60 liraya cektirdim oyle soyleyim size durumunuz varsa en azindan bir gorusun derim hocayla
sizi anliyorum cunku ozelllikle buyuk sehirlerde bu isi ticarete dokmus durumdalar dedigim gibi bende sizin gibiydim devlette ozelde sansimi denedim muayenelere gittim azar yedim dolandirildim dolandirilmaya calisildim okadar cok para doktumki elimde cocuguma bez alacak 5 kurus para kalmadi ama hulusi hoca gercekten iyi parayla isi yok adamin zaten maasini aliyor sizden cok gelmis az gelmis onun dusunecegi is degil bir fiyat belirlenmis o fiyata calisiyor ama gebelikten sonrasi baskenttede pahali orda tedavi gorup hamile kalip ayrilacaksinizmaddi olarak sıkıntım yok çok şükür sadece güvenemiyorum
Öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim ve lütfen hemen taşınmasın diğer başlıklar aktif değil ve benim acil cevap almam lazım nitekim buda bir dert..
Evet Ankara'da İnfertilite İçin Gidebileceğim Devlet Hastanesi arıyorum.
Yaklaşık 1.5 senedir Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde infertilite tedavisi görmekteyim ve artık o hastaneye gitmek istemiyorum
Nedeni ise 1.5 senedir her ay gitmeme rağmen her ay klomen ve inofolik combi verip yollamakla birlikte hiçbir açıklama alamadığım gibi azarlanmaktan da bıktım en son 21. gün progesteron sonucum 6.25 çıktı doktor iyi yumurtlamışsın diyince bende değeri 10 üstü olması gerekmiyor mu dedim dediğim gibi de fırçayı yedim benden daha iyi biliyorsan gelme o zaman dedi
Sıkıldım artık beni dinlemeyen azarlayan doktorlardan şöyle yokmudur devlette de işini severek yapan bir doktor...
Lütfen bilgisi ilgisi olan arkadaşlarım yardımınıza muhtacım
teşekkür ederim inceleyeceğim mutlakaOzel sormamissiniz ama arkadasim Memorial hastanesinde Prof Aygül Demirol'a gidiyordu. İnstagramini inceleyebilirsiniz.
hulusi hoca aklımda teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere çok kıymetli değerli benim içinsizi anliyorum cunku ozelllikle buyuk sehirlerde bu isi ticarete dokmus durumdalar dedigim gibi bende sizin gibiydim devlette ozelde sansimi denedim muayenelere gittim azar yedim dolandirildim dolandirilmaya calisildim okadar cok para doktumki elimde cocuguma bez alacak 5 kurus para kalmadi ama hulusi hoca gercekten iyi parayla isi yok adamin zaten maasini aliyor sizden cok gelmis az gelmis onun dusunecegi is degil bir fiyat belirlenmis o fiyata calisiyor ama gebelikten sonrasi baskenttede pahali orda tedavi gorup hamile kalip ayrilacaksiniz
gaziye normal muayeneye randevu bulamıyorum ki gebe değilsen iki ay sonra gel dediler oda randevu almayaÜniversite hastanelerinde hoca farkı ödeyerek ilerlemeyi deneseniz. Ben yıllar önce gazi de öyle başlamıştım. Hem özel hocanız oluyor, hem de tetkikler devlette karşılanıyor
Normale zaten alamazsın, Hocaları araştır, kime için yatarsa ona randevu al, artık onun hastası olmuş ılursun. Süreç başlargaziye normal muayeneye randevu bulamıyorum ki gebe değilsen iki ay sonra gel dediler oda randevu almaya
rica ederimhulusi hoca aklımda teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere çok kıymetli değerli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?