Benimde hiçbir belirtim yok galiba olumsuz diyo ara ara ağlıyorum sizde var mıydı belirtiCok tesekkurler.Darisi basinizainsallah siz de test sonucunu guzel alirsiniz.mutlaka yazin nolur.etraftakiler ilkinde tutmaz diye o kadar olumsuz etkiliyo ki,bn de kendimi olumsuza hazirlamistim biraz.o beta hcg testine bakmak cok zor bi an,ama pozitif gormek muhtesem bir sey
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKARA'DA İNFERTİLİTE İÇİN DOKTOR/HASTANE ÖNERİSİ?
- Konu Sahibi elvingkmn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bnde de yoktu ve uzuluyodum.testten onceki gunlerde sag gogsumde agri sadece,onu da hic hamilelige yormadim.cunku cok oncesinde de oyle bir sikayetim olmustu.onun disinda hic belirti yoktu.bn de son gunlerde cok aglamistim olmadi galiba diye.biliyirum zor ama icinizi ferah tutmaya calisin.Benimde hiçbir belirtim yok galiba olumsuz diyo ara ara ağlıyorum sizde var mıydı belirti
Size de iki embriyo transferi mi yapılmıştı bir de hocam yüzde kaç tutma ihtimali var demişti çok şey sordum biliyorum ama insan merak ediyor işteBnde de yoktu ve uzuluyodum.testten onceki gunlerde sag gogsumde agri sadece,onu da hic hamilelige yormadim.cunku cok oncesinde de oyle bir sikayetim olmustu.onun disinda hic belirti yoktu.bn de son gunlerde cok aglamistim olmadi galiba diye.biliyirum zor ama icinizi ferah tutmaya calisin.
Yoo rica ederim.sorun tabi.2 embriyo transfer etti.biri birinci kaliteydi,biri daha alt seviye kalitede.biri tuttu.yuzde 35 arti 25 yani toplam.yuzde 60 sans var demisti hoca.size de 2 tane mi enjekte etti?Size de iki embriyo transferi mi yapılmıştı bir de hocam yüzde kaç tutma ihtimali var demişti çok şey sordum biliyorum ama insan merak ediyor işte
Evet aynı size dediği gibi 2 tane enjekte etti yüzde 60 dedi bakalım inşallah Rabbim nasip etsin bana daYoo rica ederim.sorun tabi.2 embriyo transfer etti.biri birinci kaliteydi,biri daha alt seviye kalitede.biri tuttu.yuzde 35 arti 25 yani toplam.yuzde 60 sans var demisti hoca.size de 2 tane mi enjekte etti?
Insallah.Allah kucagimiza almayi nasip etsin ikimizin de.Hayirli haberi alinca da surec devam ediyo Gurur hoca kalp atisini duyana kadar takip ediyor.sonrasinda baska bir doktor bulmak gerekiyor.Düsuk tehlikesi var biraz ve simdi de gebelik takibi icin doktor arastirmasi yapiyoruz.Esi Belgin Hanim cok tatli ve alaninda iyi biri,onu cok istiyodum ama ozel saglik sigortamiz olmadigi icin bizi baya zorluyo ucret kısmı Bildiginiz biri var mi? ya da onerisi olan baska biri varsa onerilere acigim.Evet aynı size dediği gibi 2 tane enjekte etti yüzde 60 dedi bakalım inşallah Rabbim nasip etsin bana da
Rabbim korusun inşallah sorunsuz devam eder süreciniz ama ben bilmiyorum o yüzden tavsiye edemicem evde dinleniyor musunuz çalışıyor musunuzInsallah.Allah kucagimiza almayi nasip etsin ikimizin de.Hayirli haberi alinca da surec devam ediyo Gurur hoca kalp atisini duyana kadar takip ediyor.sonrasinda baska bir doktor bulmak gerekiyor.Düsuk tehlikesi var biraz ve simdi de gebelik takibi icin doktor arastirmasi yapiyoruz.Esi Belgin Hanim cok tatli ve alaninda iyi biri,onu cok istiyodum ama ozel saglik sigortamiz olmadigi icin bizi baya zorluyo ucret kısmı Bildiginiz biri var mi? ya da onerisi olan baska biri varsa onerilere acigim.
Memurum ama su an rapor ve izinle devam ettim.hep yatmam gerekirse heyet almamiz gerekecek.bakalim artik.hayirlisiRabbim korusun inşallah sorunsuz devam eder süreciniz ama ben bilmiyorum o yüzden tavsiye edemicem evde dinleniyor musunuz çalışıyor musunuz
Gurur hocam son görüşmenizde ne tavsiye ettiMemurum ama su an rapor ve izinle devam ettim.hep yatmam gerekirse heyet almamiz gerekecek.bakalim artik.hayirlisi
Dinlendigim hafta leke kalmadigi icin dinlenmede ve ayakta kalmaman da fayda var dedi.Gurur hocam son görüşmenizde ne tavsiye etti
Igne oluyorum 3 gunde 1.diger ilaclarims da devam ediyoruz.Dinlendigim hafta leke kalmadigi icin dinlenmede ve ayakta kalmaman da fayda var dedi.
Bende de şimdi çok açık pembe bi leke geldi aradım doktoru pruloton deport vurdur hemen dedi çok korktumIgne oluyorum 3 gunde 1.diger ilaclarims da devam ediyoruz.
Aynen.ayni igne.siz de dinlenin.dikkat edin.bn ilk zamanlsrda bilmiyirdim.cok da dinlenmemistim.hata ettim.siz calisiyor musunuz?Bende de şimdi çok açık pembe bi leke geldi aradım doktoru pruloton deport vurdur hemen dedi çok korktum
Evet inşallah olumlu olursa daha çok dikkat ederim çok sağolun daha sonucum bile belli olmadan böyle olması korkuttuAynen.ayni igne.siz de dinlenin.dikkat edin.bn ilk zamanlsrda bilmiyirdim.cok da dinlenmemistim.hata ettim.siz calisiyor musunuz?
Belki daha iyidir,yerlesme kanamasidir.herseyde vardir bir hayir.zsten ilk donemlerde de goruluyor boylr seyler.somrasinda da olabiliyor.Evet inşallah olumlu olursa daha çok dikkat ederim çok sağolun daha sonucum bile belli olmadan böyle olması korkuttu
İnşallah çok sağolunBelki daha iyidir,yerlesme kanamasidir.herseyde vardir bir hayir.zsten ilk donemlerde de goruluyor boylr seyler.somrasinda da olabiliyor.
- 3 Mayıs 2019
- 316
- 142
- 103
- 39
Benim görümcem de başkent üniversitesinde tubbebek yaptırdı ilk denemede tuttu goysen bey deMerhaba. ben de İzmir'de dokuz eylülde tüp bebek merkezinde takipli hastaydım. 4,5 yıllık evliyiz. 34 yaşındayım. 1,5 yıldır bebek istiyoruz. klomen denedik, rahim filmi çekildi ve eşimin de benim de testlerimiz normal aslında ama halen bebeğimize kavuşamadık doktorumun tam da aşılamaya başlarız dediği bir dönemde Ankara'ya taşındık ve ben de doktor arayışındayım. lina'ya yakınım ama orayı da kimse önermemiş. devlet hastaneleri çok kalabalık ve ilgisiz denmiş forumda.tüp bebek merkezleri para tuzağı gibi görünüyor. muayenehanesi olan birine mi gitsem...güvenilir bir doktor arıyorum. çok kararsızım. bu konuda tecrübeli arkadaşlar bizi memnun edecek doktor/hastane önerileri verirseniz çok sevinirim.
Transfer sonrasi kacinci gununuz?testi ne zaman yapicsksiniz?İnşallah çok sağolun
Bugün transfer dahil 8.günüm yarın yaptırmayı düşünüyorum artıkTransfer sonrasi kacinci gununuz?testi ne zaman yapicsksiniz?
Bugün yaptırdım testi çok şükür pozitifi gördükTransfer sonrasi kacinci gununuz?testi ne zaman yapicsksiniz?