esmanurrrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2024 87 64 24 11 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #41 bodis .!.: Çok teşekkür ederim ben Gülhaneye gidiyordum ordan baya bir evrak istediler O yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Gülhanede mi devam edeceksin etlik şehir hastanesinde mi canım
bodis .!.: Çok teşekkür ederim ben Gülhaneye gidiyordum ordan baya bir evrak istediler O yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Gülhanede mi devam edeceksin etlik şehir hastanesinde mi canım
X xxperia Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 91 42 11 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #42 bodis .!.: Tabi ki yazarım Genişletmek için tıkla... Bir de Emel hoca var oda çok iyi bir doktor çok ilgili güler yüzlü insanı germiyor aksine rahatlatıyor bence mesleğini hakkıyla yapan birisi
bodis .!.: Tabi ki yazarım Genişletmek için tıkla... Bir de Emel hoca var oda çok iyi bir doktor çok ilgili güler yüzlü insanı germiyor aksine rahatlatıyor bence mesleğini hakkıyla yapan birisi
bodis Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2023 209 72 27 12 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #43 esmanurrrr .!.: Gülhanede mi devam edeceksin etlik şehir hastanesinde mi canım Genişletmek için tıkla... Gülhane ye bir daha gitmeyi düşünmüyorum Ettiği gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
esmanurrrr .!.: Gülhanede mi devam edeceksin etlik şehir hastanesinde mi canım Genişletmek için tıkla... Gülhane ye bir daha gitmeyi düşünmüyorum Ettiği gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
U ucanbalonn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2021 52 16 31 13 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #44 bodis .!.: Gülhane ye bir daha gitmeyi düşünmüyorum Ettiği gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Genişletmek için tıkla... Merhaba Gulhaneden neden vazgectiniz acaba? Bir sıkıntı mı oldu?
bodis .!.: Gülhane ye bir daha gitmeyi düşünmüyorum Ettiği gideceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Genişletmek için tıkla... Merhaba Gulhaneden neden vazgectiniz acaba? Bir sıkıntı mı oldu?
A Aysunnn06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 2 0 30 15 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #45 Merhabalar zübeyde hanım hastanesi kapanıyor demişlerdi yeni tedaviye başlayan var mı yoksa şuan bekletiyolar mı bilgisi olan var mı acaba
Merhabalar zübeyde hanım hastanesi kapanıyor demişlerdi yeni tedaviye başlayan var mı yoksa şuan bekletiyolar mı bilgisi olan var mı acaba
cookiep Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2022 593 477 15 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #46 Tweety_48 .!.: Merhabalar zübeyde hanım hastanesi kapanıyor demişlerdi yeni tedaviye başlayan var mı yoksa şuan bekletiyolar mı bilgisi olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... Ben ilk aşılamamı orada olmuştum geçen ay, sonraki aşılama için gittiğimde burası kapanıyor başka bi yerde yaptırın ikinciyi dediler
Tweety_48 .!.: Merhabalar zübeyde hanım hastanesi kapanıyor demişlerdi yeni tedaviye başlayan var mı yoksa şuan bekletiyolar mı bilgisi olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... Ben ilk aşılamamı orada olmuştum geçen ay, sonraki aşılama için gittiğimde burası kapanıyor başka bi yerde yaptırın ikinciyi dediler
A Aysunnn06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 2 0 30 15 Kasım 2024 Konu Sahibi bodis #47 Teşekkür ederim cevabınız için bende transfer için gidecektim bi sonraki aya ertelediler kapanıp kapanmayacağı belli olsun dediler ama ne oldu hâla bi netlik kazanmadı heralde
Teşekkür ederim cevabınız için bende transfer için gidecektim bi sonraki aya ertelediler kapanıp kapanmayacağı belli olsun dediler ama ne oldu hâla bi netlik kazanmadı heralde
A antisiyete Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2014 368 54 10 Aralık 2024 Konu Sahibi bodis #48 bodis .!.: Bende Oya Aldemire gideceğim sizden tedavi için bir şey evrak vs. istediler mi direk tedaviye geçiliyor mu Genişletmek için tıkla... Nasıö geçti muayene
bodis .!.: Bende Oya Aldemire gideceğim sizden tedavi için bir şey evrak vs. istediler mi direk tedaviye geçiliyor mu Genişletmek için tıkla... Nasıö geçti muayene