- 16 Şubat 2014
- 359
- 52
Doktor'la ilgili sürecinizden bana biraz bahseder mısınız :). Doktordan memnun musunuz. Hangi kimsenin istemediği tetkiki istedi veya farkı nasıl anladınız diyim. Bende onu çok övdüklerini duydumOya Aldemire gidiyorum canım. Bata 3 gün var. İnşallah gitmeme gerek kalmaz
Benim etlik zübeyde hanımda huzursuz olduğum konu tamamen hemşirenin tavrı, tutumu ve hijyen konusunda sıkıntılar olmasıydı. Oya hanımda daha aşılama yaptırmadım bu ay gideceğim ama kesinlikle etlik şehir hastanesi daha temiz ve laboratuvar bakımından daha yeterli olduğunu düşünüyorumDoktor'la ilgili sürecinizden bana biraz bahseder mısınız :). Doktordan memnun musunuz. Hangi kimsenin istemediği tetkiki istedi veya farkı nasıl anladınız diyim. Bende onu çok övdüklerini duydum
Anladım teşekkür ederimBenim etlik zübeyde hanımda huzursuz olduğum konu tamamen hemşirenin tavrı, tutumu ve hijyen konusunda sıkıntılar olmasıydı. Oya hanımda daha aşılama yaptırmadım bu ay gideceğim ama kesinlikle etlik şehir hastanesi daha temiz ve laboratuvar bakımından daha yeterli olduğunu düşünüyorum
Tamamen katılıyorum. Ben de zübeyde hanımda tedavi gören hasta değil de hapse atılacak mahkum gibi hissetmiştimBenim etlik zübeyde hanımda huzursuz olduğum konu tamamen hemşirenin tavrı, tutumu ve hijyen konusunda sıkıntılar olmasıydı. Oya hanımda daha aşılama yaptırmadım bu ay gideceğim ama kesinlikle etlik şehir hastanesi daha temiz ve laboratuvar bakımından daha yeterli olduğunu düşünüyorum
İşinin ehli olabilirler ama bana karlı güleryüzlü değildi Dr gayet soğuktu. Hiç açıklama yapmadan şu gün git şu tahlili yap sonucunda şu gğb gel dedi. Değerim çok mu düşük dedim 1 olöası gerekiyor dedi çok konuşmadıTamamen katılıyorum. Ben de zübeyde hanımda tedavi gören hasta değil de hapse atılacak mahkum gibi hissetmiştimGeçen ay ilk aşılamam orada oldu. Bu ay etlik şehirde oya hanıma gittim, pazartesi aşılama yapılacak. Hastane temiz, personeller de asistan da gayet güler yüzlü tatlı insanlar. Zübeyde hanımdaki gibi toplu bakma olayı da yok kontrol edip dozu söyleyip gönderdiler. Çok rahat geçti süreç. Keşke direkt buraya gelseymişim dedim.
Ben 3 kere gittim kontrole, hep asistan vardı doktoru görmedim. İlkinde denk gelen asistan soğuktu baya, belki size o denk gelmiş olabilir. Son 2 kontrolde farklı bi asistan vardı o çok tatlıydı.İşinin ehli olabilirler ama bana karlı güleryüzlü değildi Dr gayet soğuktu. Hiç açıklama yapmadan şu gün git şu tahlili yap sonucunda şu gğb gel dedi. Değerim çok mu düşük dedim 1 olöası gerekiyor dedi çok konuşmadı
Benim de bata 2 gün kaldı. Senin ikinci aşılama için tekrar klomen mi kullanıyorsun global f mi verdi kuzumTamamen katılıyorum. Ben de zübeyde hanımda tedavi gören hasta değil de hapse atılacak mahkum gibi hissetmiştimGeçen ay ilk aşılamam orada oldu. Bu ay etlik şehirde oya hanıma gittim, pazartesi aşılama yapılacak. Hastane temiz, personeller de asistan da gayet güler yüzlü tatlı insanlar. Zübeyde hanımdaki gibi toplu bakma olayı da yok kontrol edip dozu söyleyip gönderdiler. Çok rahat geçti süreç. Keşke direkt buraya gelseymişim dedim.
Gonal fBenim de bata 2 gün kaldı. Senin ikinci aşılama için tekrar klomen mi kullanıyorsun global f mi verdi kuzum
Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallahTeşekkür ederim bakacağım
Merhaba bana global f 450 verdi onu kullaniyorum aşılama olucagim çok korkuyorum spekulum denilen zikkimdanBenim de bata 2 gün kaldı. Senin ikinci aşılama için tekrar klomen mi kullanıyorsun global f mi verdi kuzum
Ben de acıdan yana sıkıntı yok ama çok tedirgin oluyorum ve kendimi kasıyorum o masadaMerhaba bana global f 450 verdi onu kullaniyorum aşılama olucagim çok korkuyorum spekulum denilen zikkimdan
Vallaha bilmiyorum diğer alet kolaylıkla yaptırıyorum spekulum da zorlandım yapmadı doktor ama aşılama ya kadar kendini hazır et dedi yarın asilamam var çok korkuyorumBen de acıdan yana sıkıntı yok ama çok tedirgin oluyorum ve kendimi kasıyorum o masada
Benim çikolata kistim var, rezervim sınırda olduğu için beni direkt gonal f’le başlattılar aşılamaya, bunda da yine gonal f kullandım. İğnelerin etkisi mi sürüyor bilmiyorum bu ay daha hızlı büyüdü yumurtalar.Benim de bata 2 gün kaldı. Senin ikinci aşılama için tekrar klomen mi kullanıyorsun global f mi verdi kuzum
Benim de klomenle çok hızlı büyüdüler 5 günde 23mm 19mm ve 15mm yumurta oldu hiç birisi tutmadıBenim çikolata kistim var, rezervim sınırda olduğu için beni direkt gonal f’le başlattılar aşılamaya, bunda da yine gonal f kullandım. İğnelerin etkisi mi sürüyor bilmiyorum bu ay daha hızlı büyüdü yumurtalar.
Bende Oya Aldemire gideceğim sizden tedavi için bir şey evrak vs. istediler mi direk tedaviye geçiliyor muOya Aldemire gidiyorum canım. Bata 3 gün var. İnşallah gitmeme gerek kalmaz
Sizin hormonlarınıza ve eşinizin sperm testine bakıyorlarBende Oya Aldemire gideceğim sizden tedavi için bir şey evrak vs. istediler mi direk tedaviye geçiliyor mu
Oya aldemire gidince doktorla ilgili görüşlerinizi de yazar mısınızBende Oya Aldemire gideceğim sizden tedavi için bir şey evrak vs. istediler mi direk tedaviye geçiliyor mu
Ben daha önce başka yere gidiyordum, orada evrakları tamamladım buraya da o evraklarla gelince direkt tedaviye alındım. Hsg çekildi, evlilik cüzdanı fotokopisi vs istendi ekstraBende Oya Aldemire gideceğim sizden tedavi için bir şey evrak vs. istediler mi direk tedaviye geçiliyor mu
Tabi ki yazarımOya aldemire gidince doktorla ilgili görüşlerinizi de yazar mısınız
Çok teşekkür ederim ben Gülhaneye gidiyordum ordan baya bir evrak istediler O yüzden sordumBen daha önce başka yere gidiyordum, orada evrakları tamamladım buraya da o evraklarla gelince direkt tedaviye alındım. Hsg çekildi, evlilik cüzdanı fotokopisi vs istendi ekstra