Ankarada İnfertilite bölümünde devlet hastanesi önerebilir misiniz

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
161
56
26
Merhaba pcosum var ve gebelik için tedavi göreceğim Ankara'da devlette hangi hastaneye gitmeliyim bildiğiniz bir hastane var mı?

Ben 2 aşılamayı Zübeyde de oldum begenmedim bos yaptilar ama 3 tup bebegi Bilkent devlette yaptirdim doktorlar hemşireler müthiş kurulu beklemek uzun sürüyor onun dışında cok iyi her konuda başarı oranida yüksek cok kisi hamile kaldi aşılama ile bile cok duydum hamis olanlari kesinlikle tavsiyem bilkent zehra hoca ozel guvi davranıyorlar psikoloji olarak cok rahat hassas davranışları anlayışlı istedigini sorabiliosun telefonla bölümü arayip doktorla konusabiliosun cok detaylı inceliyo ve tedavi ediyolar

Merhaba pcosum var ve gebelik için tedavi göreceğim Ankara'da devlette hangi hastaneye gitmeliyim bildiğiniz bir hastane var mı?
Bilkent şehir hastanesi üremeye yardımcı tedavi merkezini öneririm randevu alıp gidebilirsin ,ben tüp bebek tedavimin ikincisini burda yaptırdım ilgilerinden çok memnun kaldım

Merhaba ben aşılamamı etlik zübeyde hanımda oldum olumsuz sonuçlandı ve açıkçası hijyen konusunda eksikti. Bundan sonra etlik şehir hastanesinde devam edeceğim

Merhaba ben aşılamamı etlik zübeyde hanımda oldum olumsuz sonuçlandı ve açıkçası hijyen konusunda eksikti. Bundan sonra etlik şehir hastanesinde devam edeceğim
İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız benimde aklımda etlik şehir hastanesi var sizde pcos var mı

İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız benimde aklımda etlik şehir hastanesi var sizde pcos var mı
Bende ve eşimde hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite 🤷🏻‍♀️ Hsg filmini de çektirdim onda da bişey çıkmadı. Bakalım nasip kısmet🩷

X