Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankarada İnfertilite bölümünde devlet hastanesi önerebilir misiniz
Ben 2 aşılamayı Zübeyde de oldum begenmedim bos yaptilar ama 3 tup bebegi Bilkent devlette yaptirdim doktorlar hemşireler müthiş kurulu beklemek uzun sürüyor onun dışında cok iyi her konuda başarı oranida yüksek cok kisi hamile kaldi aşılama ile bile cok duydum hamis olanlari kesinlikle tavsiyem bilkent zehra hoca ozel guvi davranıyorlar psikoloji olarak cok rahat hassas davranışları anlayışlı istedigini sorabiliosun telefonla bölümü arayip doktorla konusabiliosun cok detaylı inceliyo ve tedavi ediyolar
Bilkent şehir hastanesi üremeye yardımcı tedavi merkezini öneririm randevu alıp gidebilirsin ,ben tüp bebek tedavimin ikincisini burda yaptırdım ilgilerinden çok memnun kaldım
Bilkent şehir hastanesi üremeye yardımcı tedavi merkezini öneririm randevu alıp gidebilirsin ,ben tüp bebek tedavimin ikincisini burda yaptırdım ilgilerinden çok memnun kaldım
Merhaba ben aşılamamı etlik zübeyde hanımda oldum olumsuz sonuçlandı ve açıkçası hijyen konusunda eksikti. Bundan sonra etlik şehir hastanesinde devam edeceğim
Merhaba ben aşılamamı etlik zübeyde hanımda oldum olumsuz sonuçlandı ve açıkçası hijyen konusunda eksikti. Bundan sonra etlik şehir hastanesinde devam edeceğim