İmplant pahali bir uygulama.ben degil ama arkadasim yaptirmisti tunali da dentapol yalcin genc drun adi yanlis hatirlamiyosam.gayet memnundu.arayip fiyat sorabilirsiniz.gecmis olsun.[/QUO
Evet ama ımplanttan önce ameliyat olması gerekli o da 3500 tl. Yoksa tutmaz diyor Dr. Toplam tedavi 13000 civarında. Yani başladığımız yerde bitirmek gerekiyor en çok da ımplanta para verıcez onu araştırıyoruz. Üni hastaneleri daha uyguna yapar diye duydum ama sadece bu kadar yaptıran var mı memnun kaldılar mi hiç bi bilgi yok. Yarın biraz daha dolasıcaz sanırım...Tek diş e verilen fiyat gayet uygun. Bir de takılacak implantın markasına göre fiyat değişiyor galiba? İçinize sinmediyse başka yere gidebilirsiniz ama ben olsam önce bir dişle başlayarak denerdim.
9 sene... çok olmuş. Ne güzel memnun kalmışsınız fiyat çok değişmiştir herhalde şimdi. Biz de basdent e gittik. Sizinkini de bi bakayımTam 9 sene oldu implantimi yaptirali o kadar o kadar memnunumki kendi dislerimden cok daha saglam..elimden gelse butun sorunlu dislerin yerine implant isterim agri sizi curuk hassasiyet hic bisey yok ve tam 9 yil oldu hic bir sorun yasamadim ankarada ozelde yaptirdim cok bikinen isinin ehli bi klinikte(ada dent)
Ben hastane adını tam bilmiyorum ama Topraklık diye tarif edilen bir hastanede 2 adet implant yaptırdım. 5 yıl oluyor çok memnunum. Yalnız ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum ama uygun bir fiyattı. Devlete ait bir diş hastanesi. Belki orada memnun kalırsınız.Evet ama ımplanttan önce ameliyat olması gerekli o da 3500 tl. Yoksa tutmaz diyor Dr. Toplam tedavi 13000 civarında. Yani başladığımız yerde bitirmek gerekiyor en çok da ımplanta para verıcez onu araştırıyoruz. Üni hastaneleri daha uyguna yapar diye duydum ama sadece bu kadar yaptıran var mı memnun kaldılar mi hiç bi bilgi yok. Yarın biraz daha dolasıcaz sanırım...
çocuğumun dişi için gittiğimiz bir doktor var. karı koca uzman hekimler. eşime 2 implant yaptı memnunuz. bikaç marka implant saydı. yerli implantta var. Yerli implant bize daha uygundu. yaptı memnun kaldı eşim düşünürseniz dentankara kliniğinde kaan bey
Işlem zor oldu muçocuğumun dişi için gittiğimiz bir doktor var. karı koca uzman hekimler. eşime 2 implant yaptı memnunuz. bikaç marka implant saydı. yerli implantta var. Yerli implant bize daha uygundu. yaptı memnun kaldı eşim düşünürseniz dentankara kliniğinde kaan bey
implant dişin bi tanesi başlaması bitmesi 10 dakika sürdü. üst çenesinde hem kemiği inceydi eşimin hem de sinüs zarı sarkmış Kaan bey oraya kemik tozu koydu. o implantı 15- 20 dakika sürdü. işlem sırasında zaten uyuşuk olduğu için ağrısı olmamış. işlemden sonra da dr bey eşime 1.5 saat sonra ağrı kesici almasını söyledi. böylece uyuşukluk geçtiğinde de ağrısı yoktu. zaten antibiyotiği , gargarasını da düzgün kullanınca çok şükür ne ağrı, ne şişlik ne morluk olmadı.Işlem zor oldu mu
Teşekkür ederim cumartesi tedavim olacak biraz endişeliyim açıkçasıimplant dişin bi tanesi başlaması bitmesi 10 dakika sürdü. üst çenesinde hem kemiği inceydi eşimin hem de sinüs zarı sarkmış Kaan bey oraya kemik tozu koydu. o implantı 15- 20 dakika sürdü. işlem sırasında zaten uyuşuk olduğu için ağrısı olmamış. işlemden sonra da dr bey eşime 1.5 saat sonra ağrı kesici almasını söyledi. böylece uyuşukluk geçtiğinde de ağrısı yoktu. zaten antibiyotiği , gargarasını da düzgün kullanınca çok şükür ne ağrı, ne şişlik ne morluk olmadı.
Şimdiden geçmiş olsun. Insallah sizinki de rahat geçer.Teşekkür ederim cumartesi tedavim olacak biraz endişeliyim açıkçası
Merak etmeyin kolay oluyor, heyecanlanmayınYarın implant yaptrcam 2 tane çok heyecanlıyım :) umarım iyi geçer ve sizleri bilgilendirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?