• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada ımplant yaptıran var mı?

Korbaykus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.371
3.779
63
35
Merhaba kızlar.
Esım diş kontrolüne gitmişti doktorla biraz bozusmus ordan çıkıp özel bi merkeze gitmiş eryamanda. Yapılacak işlemler çok uzun 5 tane ımplant ,sinüs lift ameliyatı çift taraflı ve 3 tane porselen kaplama yapılacak. Çok maliyetli bi işlem olucak hepsi. Emin olamadık. Özelde mi yaptırsak üniversite hastanesinde bılemedık hem maliyet açısından hem de memnuniyet. Yaptıran var mı nerde ne kadara yaptırdınız?Gittiğimiz merkez tek diş ımplantına 1275 tl dedi zar zor pazarlıkla. Sızce nasıl? Üni. Hastaneleri bana daha güvenilir geliyor açıkçası, giden var mı?

Tam 9 sene oldu implantimi yaptirali o kadar o kadar memnunumki kendi dislerimden cok daha saglam..elimden gelse butun sorunlu dislerin yerine implant isterim agri sizi curuk hassasiyet hic bisey yok ve tam 9 yil oldu hic bir sorun yasamadim ankarada ozelde yaptirdim cok bikinen isinin ehli bi klinikte(ada dent)

Tek diş e verilen fiyat gayet uygun. Bir de takılacak implantın markasına göre fiyat değişiyor galiba? İçinize sinmediyse başka yere gidebilirsiniz ama ben olsam önce bir dişle başlayarak denerdim.

Tek diş e verilen fiyat gayet uygun. Bir de takılacak implantın markasına göre fiyat değişiyor galiba? İçinize sinmediyse başka yere gidebilirsiniz ama ben olsam önce bir dişle başlayarak denerdim.
Evet ama ımplanttan önce ameliyat olması gerekli o da 3500 tl. Yoksa tutmaz diyor Dr. Toplam tedavi 13000 civarında. Yani başladığımız yerde bitirmek gerekiyor en çok da ımplanta para verıcez onu araştırıyoruz. Üni hastaneleri daha uyguna yapar diye duydum ama sadece bu kadar yaptıran var mı memnun kaldılar mi hiç bi bilgi yok. Yarın biraz daha dolasıcaz sanırım...

Tam 9 sene oldu implantimi yaptirali o kadar o kadar memnunumki kendi dislerimden cok daha saglam..elimden gelse butun sorunlu dislerin yerine implant isterim agri sizi curuk hassasiyet hic bisey yok ve tam 9 yil oldu hic bir sorun yasamadim ankarada ozelde yaptirdim cok bikinen isinin ehli bi klinikte(ada dent)
9 sene... çok olmuş. Ne güzel memnun kalmışsınız fiyat çok değişmiştir herhalde şimdi. Biz de basdent e gittik. Sizinkini de bi bakayım

Evet ama ımplanttan önce ameliyat olması gerekli o da 3500 tl. Yoksa tutmaz diyor Dr. Toplam tedavi 13000 civarında. Yani başladığımız yerde bitirmek gerekiyor en çok da ımplanta para verıcez onu araştırıyoruz. Üni hastaneleri daha uyguna yapar diye duydum ama sadece bu kadar yaptıran var mı memnun kaldılar mi hiç bi bilgi yok. Yarın biraz daha dolasıcaz sanırım...
Ben hastane adını tam bilmiyorum ama Topraklık diye tarif edilen bir hastanede 2 adet implant yaptırdım. 5 yıl oluyor çok memnunum. Yalnız ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum ama uygun bir fiyattı. Devlete ait bir diş hastanesi. Belki orada memnun kalırsınız.

Ben Dr. Alper Kansuya gidiyorum, kliniği Meşrutiyette. Çok tecrübeli bir doktor, tavsiye ederim. Eli çok hafif ve hızlı ne olduğunu anlamadan bitiriyor.

Uni hastanesinde ucuza mi yapiliyo implant

Ben de bi tane disime yaptiricam ama korkuyorum
Uzun suruyo diyolar

Selamlar. Gazi Üniversitesi ne geldik sabah. Özel merkezin çift taraflı dediği sinüs ameliyatına tek taraflı dediler. Implant olmaz dedikleri dişe ımplant olur dediler. Şu an eşim dişlerini cektırıyor:KK53::KK53:surec te ortalama her ımplant için 3-4 haftaymıs. Tek seferde 2 ımplant da yapılabiliyormus. O kadar işlemden 6 ımplant tek taraflı sinüs amelıyatı kaldı geriye. Özel merkezde yaptırcak olsanız bile bi uğrayın derim. Gereksiz işlem yaptırıp somurulmeyesınız. Maliyet de yarı yarıya düştü 6-7 bin tl dediler. Bundan sonrası da tercih meselesi.

çocuğumun dişi için gittiğimiz bir doktor var. karı koca uzman hekimler. eşime 2 implant yaptı memnunuz. bikaç marka implant saydı. yerli implantta var. Yerli implant bize daha uygundu. yaptı memnun kaldı eşim düşünürseniz dentankara kliniğinde kaan bey

çocuğumun dişi için gittiğimiz bir doktor var. karı koca uzman hekimler. eşime 2 implant yaptı memnunuz. bikaç marka implant saydı. yerli implantta var. Yerli implant bize daha uygundu. yaptı memnun kaldı eşim düşünürseniz dentankara kliniğinde kaan bey

Konu eski yaptırmıştır çoktan :)

Işlem zor oldu mu

Işlem zor oldu mu
implant dişin bi tanesi başlaması bitmesi 10 dakika sürdü. üst çenesinde hem kemiği inceydi eşimin hem de sinüs zarı sarkmış Kaan bey oraya kemik tozu koydu. o implantı 15- 20 dakika sürdü. işlem sırasında zaten uyuşuk olduğu için ağrısı olmamış. işlemden sonra da dr bey eşime 1.5 saat sonra ağrı kesici almasını söyledi. böylece uyuşukluk geçtiğinde de ağrısı yoktu. zaten antibiyotiği , gargarasını da düzgün kullanınca çok şükür ne ağrı, ne şişlik ne morluk olmadı.

implant dişin bi tanesi başlaması bitmesi 10 dakika sürdü. üst çenesinde hem kemiği inceydi eşimin hem de sinüs zarı sarkmış Kaan bey oraya kemik tozu koydu. o implantı 15- 20 dakika sürdü. işlem sırasında zaten uyuşuk olduğu için ağrısı olmamış. işlemden sonra da dr bey eşime 1.5 saat sonra ağrı kesici almasını söyledi. böylece uyuşukluk geçtiğinde de ağrısı yoktu. zaten antibiyotiği , gargarasını da düzgün kullanınca çok şükür ne ağrı, ne şişlik ne morluk olmadı.
Teşekkür ederim cumartesi tedavim olacak biraz endişeliyim açıkçası

Bugun 1 hafta oldu :) boş yere korkmuşum.. 2 tane yaptrdm ben ve hiç birşey hissetmedm ağrı falanda olmadı şükür...yaptıracak olanlar olur da birgün buraya bakarlarsa asla korkmayın yaptırın diorum

Back