puset - oto koltugu - yürüteç - beşik - bebek arabası - eğitci oyunlar vs gibi bebek için gerekli olan şeylere ihtiyacım var. uygun fiyatlı olanları alabilirim. elinde olanlar özel msjla ya da burdan yazarak bana ulaşırlarsa sevinirim. Ankara olması tercihim. kargo ücreti olmaması açısından. aklıma gelmeyen bir çok şey vardır mutlaka bebekle ilgili giyim dısında birşey yok suan elimde. teşekkürler.
nerde göremedim?Merhaba,
bu konu başlığında yayınladığım beşikle ilgilenirseniz, başka resimlerinide gönderebilirim...
gördüm olabilir ama fiyat ne düşünüyorsunuz?
250 tl (beşik+beşik yatağı+örtüleri+ beyaz çarşaf+cibinliği dahil)
pardon 230 tlye indirmiştim:)
aaa ii olur cnmmm valla:)arkdaşların varsa alırım onlardan emelede söylerizz ücretsiz veriz canım
arkdaşların varsa alırım onlardan emelede söylerizz ücretsiz veriz canım
merhaba arkadaşlar
evlendik bizde çeyiz görmeye bile hediye getirirler, sonrasında evimize geldiler yine bir sürü hediye derken ev aLDIk ve şimdide çokoprensim oldu... bir sürü kullandığım kullanmadıgım ürünleri en sonunda nette değerlendirmeye karar verdim...
bakmak isterseniz mona1,
sevgilerimle...
ilginize çok teşekkür ederim :)
2 yaş BEBEK GRİ POLARLI ANORAK MONT - ÇÇÇOKKKK UCUZZZZZZZZ - -2 Bebek Giyim sahibinden.com'da - 73642534
diğer ürünlerimede bakabilirsiniz...
Ben konunun başındaki arkadaşımı kesinlikle destekliyorum
ve gerçekten alan var almayan var, herkesin canı bütçesi nasıl isterse yani...
ayrıca bu da bir nevi evi boşlatma, kendimce kazanç olarak görüyorum ve dikkatli incelerseniz kutusundan çıkartıp öylece bekleyenler var, yada hediye gelinip uymayanlardan, yada bebekler ne kadar kullanabiliyor ki hemen büyüyorlar ...
saygılar
Küçük çarşıma beklerim ozaman :)
ilginize çok teşekkür ederim :)
2 yaş BEBEK GRİ POLARLI ANORAK MONT - ÇÇÇOKKKK UCUZZZZZZZZ - -2 Bebek Giyim sahibinden.com'da - 73642534
diğer ürünlerimede bakabilirsiniz...
puset - oto koltugu - yürüteç - beşik - bebek arabası - eğitci oyunlar vs gibi bebek için gerekli olan şeylere ihtiyacım var. uygun fiyatlı olanları alabilirim. elinde olanlar özel msjla ya da burdan yazarak bana ulaşırlarsa sevinirim. Ankara olması tercihim. kargo ücreti olmaması açısından. aklıma gelmeyen bir çok şey vardır mutlaka bebekle ilgili giyim dısında birşey yok suan elimde. teşekkürler.
Benim de hoppala tarzı eğlencelik bi şeye ihtiyacım var. eğitici oyuncaklar da olur. İlgilenen varsa resim atsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?