Tam emin delim doktoruna bi sorup bizi de bilgilendirsen iyi olr :) benm Dr um Eylül'de yenı hast e başlayacak yanına gidip göruscem ama şöyle ki hormonlar duzelmeden po bi küçülme ya da yok olma her ne ise olmuyormuş diane 35 hormon Düzenleyen bir ilac tekrar tuyler fazlası ile çıkmazsa ben kullancam diğer yan etkilerini göz ardı edıcem cnku en kafama takılan sorn bu TüylerCanım ben de daha yebi doktorla gorustum bana sa pcos var dediler diane35 verdiler. Ama ilacin yan etkisi cok fazlaymis korkuyorum acikcasi kullanmaya.. tuylenmeyi azaltiyomus ama biraktiktan sonra tekrar cikar gibi bi seyler okudum.. simdi ben de o ilacla igneli epilasyon dusunuyodum ama ya ilaci biraktiktan sonra geri gelmez demi baska yerlerden filan..
Merabaaa acaba sizinde yuzunuzde islemden sonra igne giren yerlerde hafif delik gibi goruntu oluyo muyduu :) gerci kizarik ve kabarik su an daha bugun ikinci seansimi yaptirdimmm da :)) yani bazi yerlerde var oyle bi goruntuu de korktum :) gerci gungor hanim bi sorun yok dedii amaa bilmiyorum umarim oyledir :))Ben Houston Kuaförde Güngör Hanımı bu forumdan öğrenip iğneli epilasyona başladım. Bu foruma yazıp da Güngör hanımla tanışmamı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Ben de benim durumumdan muzdarip olan herkese yardım olsun diye yazıyorum: Güngör hanım bir numara. kesinlikle pişman olmayacakınız.
Kendisi alanında uzman ve çok tatlı bir kadın. Tüyler alındıktan sonra yüzüm hiç kabuk bağlamadı ve etkili bir sonuç aldım. Üstüne hiç iz de kalmadı. Şu anda yüzüm bebek poposu pürüzsüzlüğüne kavuştu. Kendisine burdan teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Canim o ilaci iyice bi arastir yan etkisi gercekten cok fazla tuylerden kurtalayim derken baska sorunlar cikmasin.. ayrica o ilacin pcoya bir faydasi yok yaptigi tek sey adetleri duzene koymak. O ilaci bana hayatin boyunca kullanacaksin dedi ki zaten pcoya faydasi olsaydi oyle bir sey demezdi ben de kullanmak istemiyorum acikcasi simdi baska doktora filan gidicem.. sen de doktorunla gorustukten sonra bilgilendir.. bir de bana o ilacin tuylere asil etkisini 2 yil sonra gorursun dedi bilemiyorum kafam cidden cok karisikmTam emin delim doktoruna bi sorup bizi de bilgilendirsen iyi olr :) benm Dr um Eylül'de yenı hast e başlayacak yanına gidip göruscem ama şöyle ki hormonlar duzelmeden po bi küçülme ya da yok olma her ne ise olmuyormuş diane 35 hormon Düzenleyen bir ilac tekrar tuyler fazlası ile çıkmazsa ben kullancam diğer yan etkilerini göz ardı edıcem cnku en kafama takılan sorn bu Tüyler
Evet canim ikk iki gunde delikli bir gorunum oluyor ama kabuk baglamiyor ve kizariklikla beraber kayboluyor bende.Merabaaa acaba sizinde yuzunuzde islemden sonra igne giren yerlerde hafif delik gibi goruntu oluyo muyduu :) gerci kizarik ve kabarik su an daha bugun ikinci seansimi yaptirdimmm da :)) yani bazi yerlerde var oyle bi goruntuu de korktum :) gerci gungor hanim bi sorun yok dedii amaa bilmiyorum umarim oyledir :))
Cokk sevindimmm insallah benimkide gecer hemenn :))Evet canim ikk iki gunde delikli bir gorunum oluyor ama kabuk baglamiyor ve kizariklikla beraber kayboluyor bende.
yan etkısının cok fazla oldugunu bılıyorum ama hormonal olarak bır duzenleme yaptıgını ve pcoya da faydası oldgunu duydum.. bılgılendırırım ama hormonal olarak bır sıkıntım var ıse bu ılacı kullanmadan bı faydası da olmayabılır ya da başka bır ılac kullanmadan olmaz .. benımde kafam karışık iğnelı ıle beraber bır ılac kullansam mı kullanmasam mı bılemedm pofCanim o ilaci iyice bi arastir yan etkisi gercekten cok fazla tuylerden kurtalayim derken baska sorunlar cikmasin.. ayrica o ilacin pcoya bir faydasi yok yaptigi tek sey adetleri duzene koymak. O ilaci bana hayatin boyunca kullanacaksin dedi ki zaten pcoya faydasi olsaydi oyle bir sey demezdi ben de kullanmak istemiyorum acikcasi simdi baska doktora filan gidicem.. sen de doktorunla gorustukten sonra bilgilendir.. bir de bana o ilacin tuylere asil etkisini 2 yil sonra gorursun dedi bilemiyorum kafam cidden cok karisikm
Insallah canim, beni de haberdar et mutlaka.Cokk sevindimmm insallah benimkide gecer hemenn :))
Selamlarrrr:))) tüylerden sıkılmış bunalmış biri olarak 2 gundur 229 sayfayı okudum uye oldum:) Yüzüme iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum daha önce hiç bir epilasyon tecrübem yok:) fakat burada yazılanları okuduktan sonra Güngör hanım ya da Sevda hanıma gideceğim:) bakalım önümüzde ki günlerde başlamayı düşünüyorum sonuç ne olcak acaba:) güzel olur umarım...
tatlım merhaba.ben de istiyorum kople uygulama.ilk seansa giden birisi olarak tavsiye edermisin.bende çok endişeliyim de bu konudaMerhabaaa ben az once ilk seansimdan geldimmm...
Igne giren yerler kabardi birazz amaa cok asiri degill yarim saat calisti bugunluk cildimin durumuna goree trkrar ramdevu alacamm..
ama igne giren yerlerde hafif delik bi goruntu var gecer mi onlar yeni oldugu icin mi boyle olduu acabaa birazcik korktumm acikcasii :))) bide bi krem sur dedi fito diye onu hemenn mii suruymmm?
Vallaa canimm simdi ne desem yalan olur cunku benimkide cok yenii ve benimde hala endiselerim var simdilik bi sknti yok amaa benim yuzumde coookkk kucukk kabuklar olduu yanii sadece ben dokununca hissediyorum bakinca farkedilmiyo cok kucuk islemden sonraki gunde minik minik sivilceler oluyo amaa hic dokunmuyorumm 2 gun icinde yok oluyolarr acisina gelince bana en yuksek akimla calistigini soyledii amaa oyle aman aman bi aci hissetmedimm benn demek ki ben dayanabiliyorumm simdilik tecrubelerim bunlar canimm :) amaa sunu soyliyimm oylee insanii cokk fazlaa rahatsizz edecek bi goruntu hic olmuyoo o konuda rahat olabilirsinn :) umarim yardimci olabilmisimdirrrr :))tatlım merhaba.ben de istiyorum kople uygulama.ilk seansa giden birisi olarak tavsiye edermisin.bende çok endişeliyim de bu konuda
teş.ederim rahatlattın beni biraz.mekan seçme aşamasındayım.doğru karar vermek istiyorum.benimki baya uzun sürer çünküVallaa canimm simdi ne desem yalan olur cunku benimkide cok yenii ve benimde hala endiselerim var simdilik bi sknti yok amaa benim yuzumde coookkk kucukk kabuklar olduu yanii sadece ben dokununca hissediyorum bakinca farkedilmiyo cok kucuk islemden sonraki gunde minik minik sivilceler oluyo amaa hic dokunmuyorumm 2 gun icinde yok oluyolarr acisina gelince bana en yuksek akimla calistigini soyledii amaa oyle aman aman bi aci hissetmedimm benn demek ki ben dayanabiliyorumm simdilik tecrubelerim bunlar canimm :) amaa sunu soyliyimm oylee insanii cokk fazlaa rahatsizz edecek bi goruntu hic olmuyoo o konuda rahat olabilirsinn :) umarim yardimci olabilmisimdirrrr :))
Ricaa ederiimmmmm :)))teş.ederim rahatlattın beni biraz.mekan seçme aşamasındayım.doğru karar vermek istiyorum.benimki baya uzun sürer çünkü
karta baktım şimdi,kızılırmak caddesi 16/6 kocatepe kızılay
gidip yüzyüze konuş istersen ...
her seansta kıllarınız yuzde kaç azalıyor peki? bilgi verebilir misinizBen Houston Kuaförde Güngör Hanımı bu forumdan öğrenip iğneli epilasyona başladım. Bu foruma yazıp da Güngör hanımla tanışmamı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Ben de benim durumumdan muzdarip olan herkese yardım olsun diye yazıyorum: Güngör hanım bir numara. kesinlikle pişman olmayacakınız.
Kendisi alanında uzman ve çok tatlı bir kadın. Tüyler alındıktan sonra yüzüm hiç kabuk bağlamadı ve etkili bir sonuç aldım. Üstüne hiç iz de kalmadı. Şu anda yüzüm bebek poposu pürüzsüzlüğüne kavuştu. Kendisine burdan teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
yan etkısının cok fazla oldugunu bılıyorum ama hormonal olarak bır duzenleme yaptıgını ve pcoya da faydası oldgunu duydum.. bılgılendırırım ama hormonal olarak bır sıkıntım var ıse bu ılacı kullanmadan bı faydası da olmayabılır ya da başka bır ılac kullanmadan olmaz .. benımde kafam karışık iğnelı ıle beraber bır ılac kullansam mı kullanmasam mı bılemedm pof
Ben daha gitmedim doktoruma 10 gun 15 gunu bulur gitmem sanırım bılemıyorm şöyle dusundm kadın doğumdan bi hormon testi yaptırayım eğer hormonal bozukluk varsa kullanırım diye dusunuyorm pconun geleceğe yönelk bi sıkıntı yapmazsa kullanmam muhtemeln ilacı benımde kafam karıştı:)Canim naptin ilaca basladin mi? Ya bende de pco vardi ya ben o ilaci kullanmak istemiyorum acaba o ilaci kullanmadan igneli yaptirsam faydasi olur mu olmaz mi
Anladim canim ben de bir endokrine gozukucem bakalim ondansonra yapicaz bi seylerBen daha gitmedim doktoruma 10 gun 15 gunu bulur gitmem sanırım bılemıyorm şöyle dusundm kadın doğumdan bi hormon testi yaptırayım eğer hormonal bozukluk varsa kullanırım diye dusunuyorm pconun geleceğe yönelk bi sıkıntı yapmazsa kullanmam muhtemeln ilacı benımde kafam karıştı:)
Canım kesin bir yüzde veremeyeceğim maalesef, çünkü bir seansta yüzümdeki her kıla akım veremiyor, dağınık bir şekilde dengeli olarak kılları yakıyor ki belli bir bölge tamamen pürüzsüz ama 1 cm yanı kıllı olmasın diye. O yüzden zaman içerisinde azalma oranını takip etmek imkansızlaşıyor.her seansta kıllarınız yuzde kaç azalıyor peki? bilgi verebilir misiniz
Inşallah güzel sonuç alırız burdan haberleşmeyi ihmal etmeyelm:))Anladim canim ben de bir endokrine gozukucem bakalim ondansonra yapicaz bi seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?