Msj larinzi okudum niyetinizin sadce yardimci olmak oldugunu anladim yardimlariniz icin tesekkur ederim baslamadan bahsedecegim cildimden tuylerden cok rhatsizim goze alip basliyacam zaten ankarada sayili yerler varr maleseff ben hatta lazer basliyacaktim burdaki arklar sayesinde başlamadı çok sukurBu arada amacım birilerini övmek veya oraya yönlendirmek değil, ben de çok ağladım, endişelendim, sıkıntı çektim başlamadan önce, nasıl olacak bu işler diye :) O yüzden yardımcı olmak istiyorum burda aynı şeyleri hissedenlere.
Rica ederiim. İyi ki bulaşmamışsınız lazere, kısa bir sürede tüm tüylere işlem yapılması çok cazip geliyo iğneliyle kıyaslayınca ama okuyoruz burda da sonuçları çok kötü ne yazık ki..Msj larinzi okudum niyetinizin sadce yardimci olmak oldugunu anladim yardimlariniz icin tesekkur ederim baslamadan bahsedecegim cildimden tuylerden cok rhatsizim goze alip basliyacam zaten ankarada sayili yerler varr maleseff ben hatta lazer basliyacaktim burdaki arklar sayesinde başlamadı çok sukur
Kızlar merhaba bu topiğin son zamanda en aktif Üyelerinden biri cemre ve uttu olarak görünüyor :) bende aktif olacağım sanırım bundan sonra uttu sanırım 9 aydır başlamışsın Aralık'tan beri yanlış hatırlamıyorsam :) bu iş gercekten maddi manevı uzun olcağa benziyor nasıl azalma var mı uttu ?? Bir de demişsin ben her hafta gidiyorum diye fiyat olarak 500 tl yi buluyo öğrenci olduğum icin benı sıkıntıya sokabılır 500 tl :/ senın tüylenmen mi çoktu?? Benim faul bölgemde var yoğun olarak ilk etapta ordan kurtulmak istiyorum ama aşagi yukarı 1500-2000 tl arası bi fiyata biter mı acaba bu yüz tüyleri ?Size son bisey sorabilir miyimm sizin yuzunuzde hic iz leke cukur filan kaldi mii ???
Merhaba :) Aralık ayını saymıyorum, aralık sonunda çok kısa bir işlem yapılmıştı favori bölgesine. 7 aydır düzenli gitmeye çalışıyorum. Her hafta gidiyorum hemen hemen, şu an dudak üstü de yaptırdığım için çıkanlar çok rahatsız ediyor, dudak üstü öyle tek seferde ayrıntılı çalışılamıyor maalesef hassas bi bölge zaten, sık sık gidip biraz biraz işlem yaptırmak gerekiyor. En azından ben bekleyemiyorum, çok göz önü çünkü :) Ama çalışma süresi değişiyor. İlk başlarda yoğun çalışılıyordu, bazen Güngör hanım haftaya gelme, cildin toparlansın diyordu.Kızlar merhaba bu topiğin son zamanda en aktif Üyelerinden biri cemre ve uttu olarak görünüyor :) bende aktif olacağım sanırım bundan sonra uttu sanırım 9 aydır başlamışsın Aralık'tan beri yanlış hatırlamıyorsam :) bu iş gercekten maddi manevı uzun olcağa benziyor nasıl azalma var mı uttu ?? Bir de demişsin ben her hafta gidiyorum diye fiyat olarak 500 tl yi buluyo öğrenci olduğum icin benı sıkıntıya sokabılır 500 tl :/ senın tüylenmen mi çoktu?? Benim faul bölgemde var yoğun olarak ilk etapta ordan kurtulmak istiyorum ama aşagi yukarı 1500-2000 tl arası bi fiyata biter mı acaba bu yüz tüyleri ?
Merhabaaa ben az once ilk seansimdan geldimmm...Cildin mutlaka tepki verecektir, az ya da çok. Kızarıp kabaracaktır. Cilt yapına göre, kısa sürede veya biraz daha uzun sürede ortadan kalkacaktır hepsi. O kadarını normal karşılamak lazım böyle bir işlemde. Biraz sakin ve sabırlı olmak lazım :)
Güngör Hanıma ve Sevda hanıma gidiyorum. Sevda hanımla beraber çalışan Ebru hanımdan da memnunum. Hiç biriyle hiçbir olumsuzluk yaşamadım.
Hadi geçmiş olsun :) İşlemden hemen sonra olabiliyo öyle bi görüntü, öyle kalmayacak merak etmeyin. Bence hemen sürmeyin, gözenekler çok açık şuan, ağır gelebilir, sivilce falan yapabilir. bir gün sonra sürmeye başlayın gerek duyarsanız. Ben dudak üstüne kullanıyorum sadece fitoyu.Merhabaaa ben az once ilk seansimdan geldimmm...
Igne giren yerler kabardi birazz amaa cok asiri degill yarim saat calisti bugunluk cildimin durumuna goree trkrar ramdevu alacamm..
ama igne giren yerlerde hafif delik bi goruntu var gecer mi onlar yeni oldugu icin mi boyle olduu acabaa birazcik korktumm acikcasii :))) bide bi krem sur dedi fito diye onu hemenn mii suruymmm?
Yanii oylee asirii bi kizariklik yokk zatenn surmiyimm en iyisiii bugunnn tesekkurr ederimm bu aradaa :) insallahh iz filann kalmazz :)))Hadi geçmiş olsun :) İşlemden hemen sonra olabiliyo öyle bi görüntü, öyle kalmayacak merak etmeyin. Bence hemen sürmeyin, gözenekler çok açık şuan, ağır gelebilir, sivilce falan yapabilir. bir gün sonra sürmeye başlayın gerek duyarsanız. Ben dudak üstüne kullanıyorum sadece fitoyu.
Rica ederim. Kalmaz kalmaz :) Kabarıklık kızarıklık geçince hiç korkulacak birşey olmadığını göreceksiniz zaten. Sadece dikkat edin şu bir gün su değmesin, çok terlememeye çalışın bir de güneşten koruyun cildinizi her zaman, hiç bir sıkıntı olmaz o zaman.Yanii oylee asirii bi kizariklik yokk zatenn surmiyimm en iyisiii bugunnn tesekkurr ederimm bu aradaa :) insallahh iz filann kalmazz :)))
Tamammm hepsinii yapacamm mutlakaaaa :)))Rica ederim. Kalmaz kalmaz :) Kabarıklık kızarıklık geçince hiç korkulacak birşey olmadığını göreceksiniz zaten. Sadece dikkat edin şu bir gün su değmesin, çok terlememeye çalışın bir de güneşten koruyun cildinizi her zaman, hiç bir sıkıntı olmaz o zaman.
Saoll canimm kizarikligim biraz daha azaldi su an...Uttu teşekkürler cevabın için :) peki yarım saatlik seanslar halinde mi gidiyosun hep ? Cemre gecmş olsn ilk seansın:)
Rica ederim :) Bu aralar havalar çok sıcak olduğu için yarım saati bulmuyor pek. Kısa kısa çalışılıyor. Ayrıntılı çalışmayı sonbahara erteledik. Zaten çok yakından, dikkatli bakmayınca belli olmuyor onlar. En belirgin çıkanlar dudak kenarlarım zaten şuan, çünkü oraya daha geç başladım.Uttu teşekkürler cevabın için :) peki yarım saatlik seanslar halinde mi gidiyosun hep ? Cemre gecmş olsn ilk seansın:)
yaptirdimm bi sknti yok dedi doktorr amaa ilaclari kullanirken de yaptirabilirsinn sanirim igneliyi doktoruna sort yinede ona gore baslaa :)Haklısın uttu insan hepsinden kurtulmak istiyorözellıkle yüz olunca inşallah kurtulursun hepsinden ..
Evet cemre bende yaptıracağım fakat adet düzensizlkgm vardı Dr ilac yazmıştı ben kullanmadm guzelce .. Şimdi öncelıkle tekrar kadın doğum Bölümü'ne gidip hormon testi yaptırıp ilacımı kullanıp öyle başlamayı düşünuyorm .. Sizce de mantıklı mı siz yaptırdınız mı hormon testi. ?
Öyle yapacağım Eylül Ekim i bulcak başlamam :) inş kurtuluruz bu sıkıntıdanyaptirdimm bi sknti yok dedi doktorr amaa ilaclari kullanirken de yaptirabilirsinn sanirim igneliyi doktoruna sort yinede ona gore baslaa :)
Insallaaaahhhhh :))Öyle yapacağım Eylül Ekim i bulcak başlamam :) inş kurtuluruz bu sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?