selam arkadaşlar oğlum henüz 4 aylık doktor kontrolünde henüz sıkıntı yok ama ileride olabilir bence sünnet yaptırın dedi bende küçükken olması taraftarıyım aslında..ama güvenilir bir yer olsun istiyorum oğluşumu öyle bilmediğim doktorlara kırptıramam:))) bildiğiniz bir yer varsa öğrenmek isretim
Merhaba ben 3 aylıkken bebeğimi sünnet ettirdim
Mithatpaşada Dr.Mahmut Ferda Şenel
Alisklamp yöntemi ile dikişsiz ağrısız acısız oldu.
Hemencecik de iyileşti.Doktor inanılmaz iyi tatlı bilgili.Tavsiye ederim
Keşke daha önce yaptırsaymıssınız daha iyi olurmuş ama vakit kaybetmeden yaptırın.
Çevresini algılaması arttıkça daha kötü olmasın .Ben psikolojisini düşünerek hemen yaptırmıştım.
kızlar isim vermek istemiyorum yasak mı bilmiorum ama yıllar önce kardeşimin sünnet ameliyatını yapam doktoru tavsiye ederim. ankara beşevlerde. soyadı mutlu. internetten araabilirsiniz. sünnet anında kardeşimin yanında olduğum içn bütün süreci çok sakin ve tek damla gözyaşı dökmeden atlatmıştı. kaldı ki kardeşim kan bile aldıramayan biridir. geçmiş olsun
Benim oğlumda 1. sınıfa gidiyor.Haziran ayında sünneti halletmek istiyoruz.
Geçen sene de niyetlenmiştim olmadı.Geçen yaz Güven Hastanesi'ne sormuştum.1000 lira dediler.
Bu sene eşim sünnetçilerin daha usta olduklarını söyledi,kararsız kaldım.
Beştepe'de ki beyi herkes çok öneriyor.Ancak bana çok pahalı geldi.Aradım,700 lira.
Esat Polikliniğinde Hüseyin Bey var,o da 200 Liraya yapıyormuş.Kararsız kaldım.
Benim oğlumda 1. sınıfa gidiyor.Haziran ayında sünneti halletmek istiyoruz.
Geçen sene de niyetlenmiştim olmadı.Geçen yaz Güven Hastanesi'ne sormuştum.1000 lira dediler.
Bu sene eşim sünnetçilerin daha usta olduklarını söyledi,kararsız kaldım.
Beştepe'de ki beyi herkes çok öneriyor.Ancak bana çok pahalı geldi.Aradım,700 lira.
Esat Polikliniğinde Hüseyin Bey var,o da 200 Liraya yapıyormuş.Kararsız kaldım.
inanın değiyor, biz de 5 yıl önce falan kardeşimi götürmüştük. güle oynaya girdi çıktı çocuk. hiç bi sıkıntı da yaşamadı sonrasında. çocuğun psikolojisi de çok önemli bu konuda. ameliyathane gibi bi ortam olmadığı için play station oynayarak hiç birşey anlamıyorlar.
inanın değiyor, biz de 5 yıl önce falan kardeşimi götürmüştük. güle oynaya girdi çıktı çocuk. hiç bi sıkıntı da yaşamadı sonrasında. çocuğun psikolojisi de çok önemli bu konuda. ameliyathane gibi bi ortam olmadığı için play station oynayarak hiç birşey anlamıyorlar.
Evet,herkes çok güzel bahsediyor o beyden.Ancak ücret seviyesi bize göre çok çok yüksek.Tabii herşeyden önemlisi çocuğun bu durumu travma olmadan atlatması.
Hastane ortamı daha iyidir elbette ancak eşimin düşüncesine pek de uzak değilim.
Eşim diyor ki sünnetçilerin elinden o kadar çok çocuk geçiyor ki bu işi gözleri kapalı yaparlar.
Hani ince eleyip sık dokuyunca hep terslik olur ya,şimdi benim ödüm patlıyor.:Şu işi bir kazasız belasız atlatsak.
Ben Esat'ta oturuyorum.Bir doktor 200 dedi,sünnetçi 150.
Benim tavsiye ettiğim doktor Dr.Sami Ulus Çocuk Hastanesinin doktoru.
Sünnetçi değil.Kendi özel muayenehanesinde yapıyor.İnternetten araştırabilirsiniz.Ben özellikle gidip tanıştım karar vermeden önce.Çok efendi tatlı bir doktor.Güzel güzel anlattı.Eşimi beni bilgilendirdi.
Ben 400 TL ye yaptırdım.
kızlar benim komşum beşevlerdeki sünnetçi kadir mutluda sünnet yaptırdı.çocuk çok problem yaşadı.mahkemelik oldular şu anda. ama altın gününde bir bayan arkadaşda kadir mutluya yaptırmış . yarası iltihaplanmış, antibiyotik şurup verilince düzelmiş.allahım bütün yavrularımızı nazardan korusun inşallah