Evet Akın Bey benim doktorum. daha önceden yakından olmasa da kısa da olsa bir görüşmemiz olmuştu. önce mailleştik, fikirlerini söyledi. bana gayet uygun şeyler yazmıştı. ben de o süreçte başka doktorla görüşmeyi düşünmedim. ben burnundan getiririm diye düşünürken herşeyi çok net açıkladığı için yüzyüze görüşmemiz de çok kısa sürdü. ertesi gün de ameliyatımı oldum. ameliyatım 1 saate yakın sürdü. abartmış gibi olmayayım ama öğle tatilinde ameliyatımı olup işe dönebilecek durumdaydım. kollarımı hareket ettirmekte hiç sıkıntı yaşamadım, hiç ağrım olmadı, drenlerden bile sıkıntı yaşamadım. forumda bazı yazılanları okuyunca benim yazdıklarıma insanlar şüpheyle bakacaklar gibi geliyor. benim için kuaföre yada maniküre gitmekten farksızdı.ameliyattan 1 saat sonra hastane koridorlarında dolanıyordum.
ameliyat sürecimi de burdan okuyabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/505600-alexus-meme-estetigi-ameliyati.html
son olarak, Akın Bey çok yoğun bir doktor, ameliyatımdan sonra 3 hafta İstanbuldaydım, tam hatırlamıyorum ama 3-4 kere kontrole gittim. şu anda yurtdışındayım, her mailime ve mesajıma kısa sürede dönüp bilgilendiriyor. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var. ameliyat öncesi ve sonrası ilgisinden hiç bir şikayetim yok. Akın Beyle daha farklı prosedürler konusunda da görüşüyorum, gayet memnunum.
umarım yardımcı olmuşumdur, sen de Akın Bey yada başkası olsun, istediğin gibi bir doktor bulur istediğin sonucu elde edersin inşallah
ameliyat sürecimi de burdan okuyabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/505600-alexus-meme-estetigi-ameliyati.html
son olarak, Akın Bey çok yoğun bir doktor, ameliyatımdan sonra 3 hafta İstanbuldaydım, tam hatırlamıyorum ama 3-4 kere kontrole gittim. şu anda yurtdışındayım, her mailime ve mesajıma kısa sürede dönüp bilgilendiriyor. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var. ameliyat öncesi ve sonrası ilgisinden hiç bir şikayetim yok. Akın Beyle daha farklı prosedürler konusunda da görüşüyorum, gayet memnunum.
umarım yardımcı olmuşumdur, sen de Akın Bey yada başkası olsun, istediğin gibi bir doktor bulur istediğin sonucu elde edersin inşallah
alexus sen akın beye ameliyat olmuştun doktorundan memnunmusun ameliyat sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşadınmı doktorun ilgisi fln nasıl ?