• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada göğüs estetiği için doktor önerir misiniz?

Evet Akın Bey benim doktorum. daha önceden yakından olmasa da kısa da olsa bir görüşmemiz olmuştu. önce mailleştik, fikirlerini söyledi. bana gayet uygun şeyler yazmıştı. ben de o süreçte başka doktorla görüşmeyi düşünmedim. ben burnundan getiririm diye düşünürken herşeyi çok net açıkladığı için yüzyüze görüşmemiz de çok kısa sürdü. ertesi gün de ameliyatımı oldum. ameliyatım 1 saate yakın sürdü. abartmış gibi olmayayım ama öğle tatilinde ameliyatımı olup işe dönebilecek durumdaydım. kollarımı hareket ettirmekte hiç sıkıntı yaşamadım, hiç ağrım olmadı, drenlerden bile sıkıntı yaşamadım. forumda bazı yazılanları okuyunca benim yazdıklarıma insanlar şüpheyle bakacaklar gibi geliyor. benim için kuaföre yada maniküre gitmekten farksızdı.ameliyattan 1 saat sonra hastane koridorlarında dolanıyordum.

ameliyat sürecimi de burdan okuyabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/505600-alexus-meme-estetigi-ameliyati.html

son olarak, Akın Bey çok yoğun bir doktor, ameliyatımdan sonra 3 hafta İstanbuldaydım, tam hatırlamıyorum ama 3-4 kere kontrole gittim. şu anda yurtdışındayım, her mailime ve mesajıma kısa sürede dönüp bilgilendiriyor. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var. ameliyat öncesi ve sonrası ilgisinden hiç bir şikayetim yok. Akın Beyle daha farklı prosedürler konusunda da görüşüyorum, gayet memnunum.

umarım yardımcı olmuşumdur, sen de Akın Bey yada başkası olsun, istediğin gibi bir doktor bulur istediğin sonucu elde edersin inşallah :16:

alexus sen akın beye ameliyat olmuştun doktorundan memnunmusun ameliyat sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşadınmı doktorun ilgisi fln nasıl ?

inşallah cnm bende akın beye mail atmıştım çok kısa sürede geri dönüş yapmıştı açıkçası ama internette araştırırken akın beyle ilgili çok fazla bilgi video vs. bişey bulamadım oyüzden tereddütte kaldım açıkçası sen memnunsan sorun yok:)
benim gibi bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarla birlikte inş bizde sorunsuz bi şekilde bu ameliyatı olup memeliler kervanına katılırız :21:

Ben Akın BEyle ilk görüştüğümde internete bakmamıştım, memnun olan tanıdıklarım var onların tavsiyesi üzerine görüşmüştüm. Sonra KKda Yina arkadaşımız Akın Beye ameliyat olmuş, onunla konuştum, sağolsun bana çok yardımcı oldu. Böylece karar vermiş oldum, iyi ki de vermişim :34:

inşallah cnm bende akın beye mail atmıştım çok kısa sürede geri dönüş yapmıştı açıkçası ama internette araştırırken akın beyle ilgili çok fazla bilgi video vs. bişey bulamadım oyüzden tereddütte kaldım açıkçası sen memnunsan sorun yok:)
benim gibi bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarla birlikte inş bizde sorunsuz bi şekilde bu ameliyatı olup memeliler kervanına katılırız :21:

canım söyle bısey soylıyım sana benım amelıyt olddugum cerrahla ılgılıde cok bı bılgı yoktu ınternet dunyasında ama ben ofısıne gıttıgımde yaptıgı amelıyatlar gordum ve turkıyelıden cok yabancı hastası vardı. gordugum resımlerdekı amelıyat sonuclarıda basarılıydı o sekılde karar verdım..bu forumda konu actım ve bnden sonra amelıyat olan arkadaslarda mutlu ve onlar basarılı sonuc aldıgında bende sevınıyorum.sonucta az bı ucret odemıyoruz ve allah korusun bunun sonucunda mutsuz olunursa o daha kotu bı psıkolojı..paranla rezil oluyosun yani.. bnm karar vermemde gorusmemdekı ılgısı , acıklamalrı ve ozellıkle yaptıgı amelıyat resımlerı etkılı oldu.
akın beyede nette denkgelmeyebılırsın ama bu basarısız bı cerrah anlamına gelmıyo..kararını gorustukten sonra ver bence...
ben doktoruma cok guvenerek gırdım ve cok pozıtıftım ıkı amelıyatımdanda cok memnunum.önce gögüslerimi , 17 nısandada burnumu yaptırdım...darısı bu amelıyatı olmak ısteyen tum arkadaslara nasıp olsun..

canım sana tek bir tavsiyede bulunmak istiyorum. bu dediğin yuvarlak mı damla mı, yok kas altı mı o mu bu mu endişelerini hepimiz yaşadık. ameliyat öncesi mümkün olduğunca bilgi edinmek lazım tabii ki ama güvendiğin bir doktor bul ve doktorunun tavsiyelerine uy. biz her ne kadar bilgilensek de doktor gözüyle görmediğimiz için kendimize uygun zannettiğimiz şeyler aslında bizim vücut yapımıza hiç uygun olmayabiliyor. o yüzden karar aşamasında en önemli olan doktor seçimi. doktoruna güvendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten :16:

cnm çok tşk ederim ilgin için dr seçimide çok zor ben nebil bozdoğanı düşünüyorum ama sizin tavsiye edebileceğinizin herhangi bi dr varmı yada aranızda nebil beye ameliyat olan varsa yardımcı olursa çok sevinirm

Nebil Beye ameliyat olanlar var forumlarda, aratırsan en azından kendisine ameliyat olanların tecrübelerini okuyabilirsin. burdaki arkadaşların %95i memnundur ameliyat sonuçlarından ve doktorlarından, o yüzden ben dahil herkes kendi doktorunu tavsiye eder :34:

cnm çok tşk ederim ilgin için dr seçimide çok zor ben nebil bozdoğanı düşünüyorum ama sizin tavsiye edebileceğinizin herhangi bi dr varmı yada aranızda nebil beye ameliyat olan varsa yardımcı olursa çok sevinirm

Dr.Oğuz Kılıç hakkında bilgi almak istiyorum. internette bulamadım adresini burda cvp yazan arkadas banada yollayabilir mi?

Ankaradan doktor önerisi isteyenbayanlar..Bakınız bu sayfada Op DR.Orhan Murat Özdemir in açıklamaları var.Lütfen bir göz atın ve nettende bu isimle aratıp kendi sitesindeki yazılarınıda okuyun :34: Ben çok begendim yaptıgı yorumları..Bilginiz olsun.:40:

konu ankara olunca bende yazayım dedim ankarada cok doktora gittim zamanında araştırdım ve kendi doktorumu buldum tabiyki doç dr.zühtü demir diyeceğim tavsiye ederim doktorumu

konu ankara olunca bende yazayım dedim ankarada cok doktora gittim zamanında araştırdım ve kendi doktorumu buldum tabiyki doç dr.zühtü demir diyeceğim tavsiye ederim doktorumu
Gelecek ay gorusecegim doktorlar arasinda zuhtu demirde var. Bakalim bana ne diyecek

Back