• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada göğüs estetiği için doktor önerir misiniz?

Ben Ferruh Bingül'e oldum. Memnun kaldım. Tavsiye de ederim. ama en önemlisi sizin yüzyüze yapacağınız görüşme bence. Gidin görüşün, öyle karar verin. Zaten bir çoğu görüşme ücreti almıyor.

Ki ben zaten alınmasını çok anlamsız buluyorum. Biz hasta değil müşteriyiz aslında. Görüşeceğiz, dinleyeceğiz ve beğenirsek alacağız, parasını da ödeyeceğiz. Dimi ama ...

merhaba ben ankara dışındayım. bütün doktorlarla yüz yüze görüşme imkanım yok. resimle sizce nasıl olur. birde bazı doktorlar 3d yapıyorlarmış. bir fikriniz var mı?

canım ben de yurtdışındayım. ilk planda ben doktoruma resim gönderdim, yaklaşık olarak bir şeyler konuştuk ve anlaştık. ancak doktorum kesin görüşünü yüzyüze söylüyor tabii ki. gerçi maille konuştuklarımızla yüzyüze kararımız aşağı yukarı aynı oldu. diğer doktorların da maille resim gönderirsen fikir verdiklerini okumuştum başka arkadaşlarda.
bildiğim kadarıyla Dr. Naci Çalik 3d yapıyor belli bir ücret karşılığında.

merhaba ben ankara dışındayım. bütün doktorlarla yüz yüze görüşme imkanım yok. resimle sizce nasıl olur. birde bazı doktorlar 3d yapıyorlarmış. bir fikriniz var mı?

kızlar doktorumun ismi Op.Dr. Oğuz Kılıç...yalnız kendisini internetten bulamassınız internete değil de daha çok referanslara önem veriyor ama ben buranın düzenli bi kullanıcısı olduğum için burdaki kızların benim gibi mağduriyet yaşamamasını ve bu ameliyatı sadece bir kere olup çok mutlu olmalarını istiyorum..şuan da numune hastanesinde çalışıyor tunalıda da muayenesi var özelden numarasını ve adresini verebilirim ama nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum..ama böyle bi doktorla görüşmeden kararınızı kesinlikle vermeyin ben gün geçtikçe daha çok mutlu oluorm 3. haftamın içindeyim ve arkadaşlarım göğüslerimin doğallığına inanamıyolar şimdiden çok güzel yumuşadı ve şekli oturdu..

plasure ilk ameliyatını kime oldun.ben nebil bozdoğanı düşünüyorum.burda hakkında çokk çokk iyi şeyler duydum ameliyatlarının başarısı ve insani yönü hasta takibi ilgisi çok beğeniliyor.hakkında kötü birşey duymamış olmakta düşündürüyor tabi.ilk doktorunun ismini verirsen pek çok insanın hata yapmaını engellemiş olursun die düşünüyorum:87:

alahım 3d ne ya bide omu çıktı biz daha yurdun normal silikon ameliyatını yaptıramadık 3d ne şimdi :43:

canım 3d farklı bir silikon değil, sadece ameliyattan önce resmini bilgisayara yükleyip 3d simülasyonunu yapıyorlar, böylece ameliyat sonucu görüntün hakkında daha net bir fikrin oluyor :16:

alahım 3d ne ya bide omu çıktı biz daha yurdun normal silikon ameliyatını yaptıramadık 3d ne şimdi :43:

canım 3d farklı bir silikon değil, sadece ameliyattan önce resmini bilgisayara yükleyip 3d simülasyonunu yapıyorlar, böylece ameliyat sonucu görüntün hakkında daha net bir fikrin oluyor :16:

Süpermiş bu yaa. ben ankaradayım ve önümüzdeki 2-3 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorm. 3d ameliyatı kim yapıyo acaba? ankaradamı?

canım ben de yurtdışındayım. ilk planda ben doktoruma resim gönderdim, yaklaşık olarak bir şeyler konuştuk ve anlaştık. ancak doktorum kesin görüşünü yüzyüze söylüyor tabii ki. gerçi maille konuştuklarımızla yüzyüze kararımız aşağı yukarı aynı oldu. diğer doktorların da maille resim gönderirsen fikir verdiklerini okumuştum başka arkadaşlarda.
bildiğim kadarıyla Dr. Naci Çalik 3d yapıyor belli bir ücret karşılığında.

canım teşekkür ederim cevabın için. ben o zaman bir konuşayım naci celikle. birde sen y.dışında mı ameliyat olmuştun..

ameliyat öncesi verilen her türlü bilginin ne kadar işe yaradığını çok iyi biliyorum, bir nebze yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
ben yurtdışında doktorlarla görüştüm ancak kafama yatan doktor bulamadım, neredeyse vazgeçecektim. daha sonra forumlardan bilgilenmeye, arkadaşlardan fikir almaya başlayınca aslında o kadar da kötü olmadığını keşfettim. Geçtiğimiz sene İstanbul'da Dr. Akın Demiralay'la tanışmıştım, kendisiyle mailleştim, anlattım, resim gönderdim. görüşmeye gittiğimdeyse verdiği bilgilerin yurtdışındakilerle alakası yoktu, her şeyi o kadar kolaylaştırdı ki hoop ameliyatı oluverdim :52:

canım teşekkür ederim cevabın için. ben o zaman bir konuşayım naci celikle. birde sen y.dışında mı ameliyat olmuştun..

ameliyat öncesi verilen her türlü bilginin ne kadar işe yaradığını çok iyi biliyorum, bir nebze yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
ben yurtdışında doktorlarla görüştüm ancak kafama yatan doktor bulamadım, neredeyse vazgeçecektim. daha sonra forumlardan bilgilenmeye, arkadaşlardan fikir almaya başlayınca aslında o kadar da kötü olmadığını keşfettim. Geçtiğimiz sene İstanbul'da Dr. Akın Demiralay'la tanışmıştım, kendisiyle mailleştim, anlattım, resim gönderdim. görüşmeye gittiğimdeyse verdiği bilgilerin yurtdışındakilerle alakası yoktu, her şeyi o kadar kolaylaştırdı ki hoop ameliyatı oluverdim :52:

canım teşekkür ederim cevapladığın için. ben kesin olarak istanbulda olucam ameliyatı buna karar verdim. insan ne kadar geniş düşünürse seçim yapmak da zorlaşıyor aynı ölçüde. sanırım doğruyu seçmek ameliyat olmaktan daha zor. ama iyi ki siz ve kk varsınız..

bu dediğine çok katılıyorum. mümkün olduğunca bilgilenmek lazım tabii ki sonradan hayıflanmamak için ama öyle bir noktaya geliyorsun ki bilgilendikçe, kafan karışmaya başlıyor. ben o noktaya geldiğimde doktoruma sarıldım diyeyim. başka doktorlardan da fikir alayım diye görüşmeye başlasam hepsinin söylediği kafamı daha da karıştıracaktı. bu durumda doktorumdan memnunum, söylediği her şey aklıma yattı, daha fazla kaşınma diyerek kendimi tuttum :31:

sen de önce kafanda isteklerini netleştir, yine aklına yatan bir yada bir kaç doktordan kendi vücut yapınla ilgili fikirlerini ve ameliyat önerilerini dinle. kafandakiyle örtüşen doktora evet de ve oldu bitti işte :52:

canım teşekkür ederim cevapladığın için. ben kesin olarak istanbulda olucam ameliyatı buna karar verdim. insan ne kadar geniş düşünürse seçim yapmak da zorlaşıyor aynı ölçüde. sanırım doğruyu seçmek ameliyat olmaktan daha zor. ama iyi ki siz ve kk varsınız..

Süpermiş bu yaa. ben ankaradayım ve önümüzdeki 2-3 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorm. 3d ameliyatı kim yapıyo acaba? ankaradamı?

canım o zaman sana şimdiden hayırlı olsun diliyorum..3d ameliyat değil:) foto yolluyosun doktora ondan bahsetmişler öyle bişey yok yanlış anlamışsın:)

canım o zaman sana şimdiden hayırlı olsun diliyorum..3d ameliyat değil:) foto yolluyosun doktora ondan bahsetmişler öyle bişey yok yanlış anlamışsın:)

ahahhah =)) yok yanlış anlamadım ben cc de kararsızımda. bir site var öncesi sonrası diye gösteriyor orda hepsini ama çok değişiyor neye göre bilmiyorum onu anlayamadım tam olarak. 300cc birisine tam istediğim gibi oluyor birisinde az oluyor falan kafam karıstı. eger 3d ile önceden nasıl olcağını görebiliyorsak işte kaç cc bende nasıl olucak falan o süpermiş=))
onu zühtü beyde uyguluyormu acaba?

birde ben şu diren olayını merak ediyorum. bazı dr lar kullanıyor bazıları kullanmıyor. takılmalımı takılmamalımı? yaptıran arkadaşlar siz ne öneriyorsunuz? farkı ne oluyor? kanama kapsül oluşumuna neden oluyormu?

birde ben şu diren olayını merak ediyorum. bazı dr lar kullanıyor bazıları kullanmıyor. takılmalımı takılmamalımı? yaptıran arkadaşlar siz ne öneriyorsunuz? farkı ne oluyor? kanama kapsül oluşumuna neden oluyormu?

Canım drenin takılıp takılmamasına sonuçta doktor karar veriyor..Yani takılmalımı,takılmamalımı??.. Bazı doktorlar kullanıyor evet ama bazen gerekli olmuyor.Ameliyatta duruma bakılıyor,sızan ufak bir kan olursa tedbir amaçlı takılıyor.Ama temiz olursa tabi tercih edilmiyor gerekte olmuyor..Kanama kapsül oluşumunu etkilemez.Kapsül olayı farklı bir durumdur.İçerde kanama olursa Hematom oluşur,acilen tekrar bir ameliyata girmeniz ve o içeride biriken kanın temizlenmesi gerekir..:34:

Canım drenin takılıp takılmamasına sonuçta doktor karar veriyor..Yani takılmalımı,takılmamalımı??.. Bazı doktorlar kullanıyor evet ama bazen gerekli olmuyor.Ameliyatta duruma bakılıyor,sızan ufak bir kan olursa tedbir amaçlı takılıyor.Ama temiz olursa tabi tercih edilmiyor gerekte olmuyor..Kanama kapsül oluşumunu etkilemez.Kapsül olayı farklı bir durumdur.İçerde kanama olursa Hematom oluşur,acilen tekrar bir ameliyata girmeniz ve o içeride biriken kanın temizlenmesi gerekir..:34:

canım sen ikinci defa ameliyat olmuştun sanırım..

canım çok güzel anlatmışsın gerçekten çok teşkkr ederm:)

canım 3d farklı bir silikon değil, sadece ameliyattan önce resmini bilgisayara yükleyip 3d simülasyonunu yapıyorlar, böylece ameliyat sonucu görüntün hakkında daha net bir fikrin oluyor :16:[/QU
çok saol cvın için bende bi an dedim noluyo biz daha silikona krr veremedik kafam karıştı damlaydı yuvarlaktı kasın altıydı üstüydü derken bide o çıkarsa tam olacak die korktum gerçekten :9:

canım sana tek bir tavsiyede bulunmak istiyorum. bu dediğin yuvarlak mı damla mı, yok kas altı mı o mu bu mu endişelerini hepimiz yaşadık. ameliyat öncesi mümkün olduğunca bilgi edinmek lazım tabii ki ama güvendiğin bir doktor bul ve doktorunun tavsiyelerine uy. biz her ne kadar bilgilensek de doktor gözüyle görmediğimiz için kendimize uygun zannettiğimiz şeyler aslında bizim vücut yapımıza hiç uygun olmayabiliyor. o yüzden karar aşamasında en önemli olan doktor seçimi. doktoruna güvendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten :16:

canım 3d farklı bir silikon değil, sadece ameliyattan önce resmini bilgisayara yükleyip 3d simülasyonunu yapıyorlar, böylece ameliyat sonucu görüntün hakkında daha net bir fikrin oluyor :16:[/QU
çok saol cvın için bende bi an dedim noluyo biz daha silikona krr veremedik kafam karıştı damlaydı yuvarlaktı kasın altıydı üstüydü derken bide o çıkarsa tam olacak die korktum gerçekten :9:

alexus sen akın beye ameliyat olmuştun doktorundan memnunmusun ameliyat sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşadınmı doktorun ilgisi fln nasıl ?

Back