Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankarada göğüs estetiği için doktor önerir misiniz?
- Konu Sahibi ladyfb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
canım ben bu yazını yeni gördüm daha ankarada kendi doktorumu tavsiye ederim sanada zühtü demiri sonuçlardan ben cok memnunum ve burdada olan cok kişi var kendisine ankarada ama topiğe olduktan sonra belli bi zamanda kayboluyolar arada tek tük kalanlarda var ...bana yapılan yöntem dual pland yapıldı kas altı kas üstü denilenden pütürlü yarı damla protez takıldı mentor marka 300 cc ben gayet görüntüden yumuşalığından cok memnunum cünki cok doğal oldu
canım ben bu yazını yeni gördüm daha ankarada kendi doktorumu tavsiye ederim sanada zühtü demiri sonuçlardan ben cok memnunum ve burdada olan cok kişi var kendisine ankarada ama topiğe olduktan sonra belli bi zamanda kayboluyolar arada tek tük kalanlarda var ...bana yapılan yöntem dual pland yapıldı kas altı kas üstü denilenden pütürlü yarı damla protez takıldı mentor marka 300 cc ben gayet görüntüden yumuşalığından cok memnunum cünki cok doğal oldu
ne kadar verdınız pekı bu doktora ve hangı hastanede oldunuz ? cok heveslendım gercketen cok ıstıyorum
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
ben diğer başlık altınada yazmıştım belki okumussundur..daha 1.5hafta oldu ameliyat olalı ve ilk ameliyatında 1 ay kendine gelememiş biri olarak bu ameliyatımdan çıktığımda kendim giyininip hiçbişi olmamış gibi hayatıma devam ettim ve benim dual plan olmasına ragmen yarı kas altı oluyor..ve hiç ödemim olmadı geçen gün la senzada sütyen denerken çoğu kişi bayıldı göğüslerime ve yeni ameliyat oldum diyince şok oldular çünkü hiç belli olmuyor şimdiden doğallığına kavuştu hem görüntü hem de yumuşaklık olarak çok mutluyum cidden sonunda istediğime kavuştum :))) bu arada fiyatı diğer doktorlara göre inanılmaz uygun nedenini doktorla görüşürsen anlarsın zaten bu arada sana tavsiyem ankaradaki tanınmış tüm doktorlara git eminimki bu doktora dönüş yaparsın diğerleri gibi muayene ücretide almıyor bence görüş bi kaybın olmaz aksine çok mutlu olursun bundan çok eminim..
ben diğer başlık altınada yazmıştım belki okumussundur..daha 1.5hafta oldu ameliyat olalı ve ilk ameliyatında 1 ay kendine gelememiş biri olarak bu ameliyatımdan çıktığımda kendim giyininip hiçbişi olmamış gibi hayatıma devam ettim ve benim dual plan olmasına ragmen yarı kas altı oluyor..ve hiç ödemim olmadı geçen gün la senzada sütyen denerken çoğu kişi bayıldı göğüslerime ve yeni ameliyat oldum diyince şok oldular çünkü hiç belli olmuyor şimdiden doğallığına kavuştu hem görüntü hem de yumuşaklık olarak çok mutluyum cidden sonunda istediğime kavuştum :))) bu arada fiyatı diğer doktorlara göre inanılmaz uygun nedenini doktorla görüşürsen anlarsın zaten bu arada sana tavsiyem ankaradaki tanınmış tüm doktorlara git eminimki bu doktora dönüş yaparsın diğerleri gibi muayene ücretide almıyor bence görüş bi kaybın olmaz aksine çok mutlu olursun bundan çok eminim..
ınanmıyorum cok guzel yaa . bende selcuk ısık belkı tanıyorsan onu dusunuyorum. doktora guvenmek cok onemlı bunu bılıyorum cunku bende burnumu selcuk hoca yaptı ve tanımadıgım bı doktor olsaydı alcı cıkanna kadar olurdum her halde korkudan . prıkolojık olarak cok zor beklemek. benım ablamda bende dusunuyoru< bu amelıyatı ben bekarım rahatım ama ablamın 4 yasında bı kızı var tedırgın oluyor kucagına alamıcak hareketler ksııtlı oluyormus falan dıye . normal hayata ne zaman donuluyor tam olarak pekı dokundugunda falan acıyormu hep
ılk amelıyatım demıssın o neydı ?
arkadaşlar merhaba gğüslerimi büyütmek istiyorum ankarada tavsiye edebileceğiniz doktorlar kmlerdir? Hangi yöntem daha sorunsuzdr sizce yardımlarınız için şimdiden tşekkurler?
mehmet ketene iyi diye duydum ben burnumu yaptırdım ona. Köroğlunda ecm klinikte yapıyor ameliyatları kendisi bir görüşün isterseniz. Görüşme ücretsz
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
ılk amelıyatım demıssın o neydı ?
Yine silikon ameliyatı olmuştum ama başarısız ve çok ağrılı bir ameliyat olmuştu..bu doktorum hem düzeltti hem de ilkinde çektiğim ağrıların hiçbirini yaşamadım eğer kas altı ya da dual plan olursa normal yaşama 3-4 günde kas üstü olursada 2 günde dönülüyor ama doktor faktörü çok çok önemli bunu unutma bu dediklerim benim doktorum için geçerli burada çok daha uzun sürede normal yaşama dönen var..bu arada benim doktorum tüm yöntemleri başarıyla uygulayan bi doktor bu da önemli bence çünkü herkesin yapısı farklı ya kas altı ya da kas üstü diye yapmıyor dual plan ve kas zarı yöntemlerinide kullanıyor ve genelde meme ucu kesisiyle yapıyor diğer yaptıklarını gördüm resmen neşter izi yok o kadar iyi yapmış ama benimki göğüs altı kesisi ile oldu ilk operasyonumdan dolayı..ya bide şuan tanınmış bir isim olmadığı için fiyatlarınıda uçuk tutmuyor inanın çok uygun ben insanları anlayamıorm illa ki bilinen biri olsun diye fazla fazla para vermelerini eğer çok zenginseniz verin tabi ama bu kadar iyi doktorlarda varken bi kaç kişiye saplantılı olmakta ilginç geliyor bana ama herkese de saygı duyuyorum tabi..
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
Fiyatını yazmayı unutmuşum 3500 e yapıyor ve iki plastik cerrahı olarak giriyorlar ameliyata eşiyle birlikte..özel hastanede yapıyorlar balgatta yeni açıkan koru hastanesinde anestezi uzmanlarıda çok başarılı..ben elimden geleni yapıp tecrübelerimi paylaşıyorum gerisi sizin kararınız ama dediğim gibi her doktora gidin ondan sonra kararınızı verin ben öyle yaptım..
Fiyatını yazmayı unutmuşum 3500 e yapıyor ve iki plastik cerrahı olarak giriyorlar ameliyata eşiyle birlikte..özel hastanede yapıyorlar balgatta yeni açıkan koru hastanesinde anestezi uzmanlarıda çok başarılı..ben elimden geleni yapıp tecrübelerimi paylaşıyorum gerisi sizin kararınız ama dediğim gibi her doktora gidin ondan sonra kararınızı verin ben öyle yaptım..
bende ameliyat oldum ve memnun kalmadım doktorunun adını verebilirmisin
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
kızlar doktorumun ismi Op.Dr. Oğuz Kılıç...yalnız kendisini internetten bulamassınız internete değil de daha çok referanslara önem veriyor ama ben buranın düzenli bi kullanıcısı olduğum için burdaki kızların benim gibi mağduriyet yaşamamasını ve bu ameliyatı sadece bir kere olup çok mutlu olmalarını istiyorum..şuan da numune hastanesinde çalışıyor tunalıda da muayenesi var özelden numarasını ve adresini verebilirim ama nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum..ama böyle bi doktorla görüşmeden kararınızı kesinlikle vermeyin ben gün geçtikçe daha çok mutlu oluorm 3. haftamın içindeyim ve arkadaşlarım göğüslerimin doğallığına inanamıyolar şimdiden çok güzel yumuşadı ve şekli oturdu..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
kızlar doktorumun ismi Op.Dr. Oğuz Kılıç...yalnız kendisini internetten bulamassınız internete değil de daha çok referanslara önem veriyor ama ben buranın düzenli bi kullanıcısı olduğum için burdaki kızların benim gibi mağduriyet yaşamamasını ve bu ameliyatı sadece bir kere olup çok mutlu olmalarını istiyorum..şuan da numune hastanesinde çalışıyor tunalıda da muayenesi var özelden numarasını ve adresini verebilirim ama nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum..ama böyle bi doktorla görüşmeden kararınızı kesinlikle vermeyin ben gün geçtikçe daha çok mutlu oluorm 3. haftamın içindeyim ve arkadaşlarım göğüslerimin doğallığına inanamıyolar şimdiden çok güzel yumuşadı ve şekli oturdu..
Maşallah canım mutlu olmana çok sevindim..Foto paylaşırsan arkadaşlara daha çok yardımcı olabilirsin bence
bende ameliyat oldum ve memnun kalmadım doktorunun adını verebilirmisin
sen neden memnun kalmadın
sen neden memnun kalmadın
benim sağ meme normal ama sol taraf hem görüntü olarak farklı hem his yok hem silikon hissediliyo maalesef şimdi ankara da yeni bi doktor arayışındayım kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim
bana doktorunun adresini ve telefonunu msj atabilirmsn lütfen dediğin gibi int te aradım ama yok burdan msj atamazsan email adresim esn_43@hotmail.com
arkadaşlar merhaba gğüslerimi büyütmek istiyorum ankarada tavsiye edebileceğiniz doktorlar kmlerdir? Hangi yöntem daha sorunsuzdr sizce yardımlarınız için şimdiden tşekkurler?
Ben Ferruh Bingül'e oldum. Memnun kaldım. Tavsiye de ederim. ama en önemlisi sizin yüzyüze yapacağınız görüşme bence. Gidin görüşün, öyle karar verin. Zaten bir çoğu görüşme ücreti almıyor.
Ki ben zaten alınmasını çok anlamsız buluyorum. Biz hasta değil müşteriyiz aslında. Görüşeceğiz, dinleyeceğiz ve beğenirsek alacağız, parasını da ödeyeceğiz. Dimi ama ...
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
bana doktorunun adresini ve telefonunu msj atabilirmsn lütfen dediğin gibi int te aradım ama yok burdan msj atamazsan email adresim esn_43@hotmail.com
mail attım burdanda haber vereyim dedim :))