ankarada göğüs büyütme ameliyatı olanlar lütfen iyi bir doktor önerinnn...

cnm ameliyatını olmuşsundur.nasıl geçti memnun kaldın mı. ne kadar ödedin. bende 3 kurus biriktirdim iyi bi doktor arıyorum

illa Ankara olacaksa Zühtü Demirle bir görüşün derim ben arkadaşlar.. başarılı bir doktor olduğuna ikna olmuştum ben görüştüğümde..

cnm zühtü bey ne kadara yapıyor peki .bende 3 kurus biriktirdim bu iş için. ne zamandır hayalini kuruyorum bunun. harıl harıl doktor arastırıyorum ankarada şimdide.

cnm cok hoş duruyor gercekten. naci bey ne kadara yapıyor peki ameliyatı. bende 3 kurus biriktirdim doktor arıyorum harıl harıl. şimdiki halinden memnunmusun bi sıkıntın yok dimi

cnm ne kadar ödeme yapmıştın peki. bende 3 kurus biriktirdim doktor arıyorum harıl harıl

cnm gecmiş olsun. şimdi nasılsın memnunmusun durumundan. ne kadara yaptırmıştın sen operasyonunu. bende 3 kurus biriktirdim doktor arıyorum harıl harıl ankarada

Gogus büyütme ameliyatı oldum Ankara'da olanlar varsa Dr Hikmet karayeli tavsiye ederim Özkaya tip ta , kendisi cok ilgili ve başarılı bir doktor

Ben Ankara'da Ferruh Bingül'e ameliyat oldum. Kesinlikle bu konuda çok araştırmalar yaptım ve göğüs silikon konusunda gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum. Fakat burdaki en önemli şey doktordan çok sizin ne istediğinizi doktora çok iyi bir şekilde aktarabilmeniz. Ve kesinlikle çok doğal olsun belli olmasın hevesine düşmeyin sonra benim gibi boyutundan dolayı büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…