ankarada göğüs büyütme ameliyatı olanlar lütfen iyi bir doktor önerinnn...

canım sana özelden msj yazmak istedim bi türlü atamıyorum msj almak istemiyor yada msjları kapalı diyor yinee ayarlarındamı sorun bi bak fıstık

baska bir arkadas bana göndermişti tatlım neden gönderemiyorsun acaba? kontrol panelinden baktım ... su kadar daha mesaj saklayabilirsiniz diyor yani dolıu da değil anlamadım:KK14:

öcelilikle tüm ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun...yeni memişleriniz hayırlı olsun :) :nazar:sizler bu önemli kararı vererek kurtuldunuz..şimdii bizim gibi ameliyat olmaya karar vermiş fakat doktor konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlara yardımm edin..
ameliyatlarınız hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? ankara bana daha yakın olduğu halde ist.düşünüyorum ben..çünkü doktorlar konusunda tereddütlerim var.bu tereddütlerimiz ancak bu sizin verdiğiniz bilgiler sayesinde geçer lütfennnnn :KK61:

Son düzenleme:
illa Ankara olacaksa Zühtü Demirle bir görüşün derim ben arkadaşlar.. başarılı bir doktor olduğuna ikna olmuştum ben görüştüğümde.. :KK31:

illa Ankara olacaksa Zühtü Demirle bir görüşün derim ben arkadaşlar.. başarılı bir doktor olduğuna ikna olmuştum ben görüştüğümde.. :KK31:

bende 25 haziranda zühtü beye ameliyat olcam inaşşalh. sen de mi zühtü beye oldun ameliyatını pembefrezyacım. foto sana mı ait maşallaaahh süper görünüyo da dikkatimi çekti :)))))

canım ben Naci ÇELİK'e ameliyat oldum İstanbulda. ama istanbula gitmeden Zühtü beyle görüşmüştüm ve geri döndüğümde doktorumu halen bulamamış hissetseydim Zühtü beye olurdum herhalde. ben zühtü beyle görüşmeye gittiğimde bekleme salonunda 2 hastasıyla karşılaşmıştım 40-50 yaşlarında. onlar benimle uzun uzun konuşmuşlardı.. Zühtü beyi onlara bir Cerrah arkadaşları bulmuş çok araştırmışlar, operasyon sonuçlarını da göstermişlerdi bana orda :kk77: samimiyetlerine çok inanmıştım ve sonuçları da çok başarılıydı..

bu arada foto bana ait oozzllmmcim teşekkür ederiiimm :KK54: hakkında da hayırlısı olsun canım.. en güzel şekliyle atlatırsın inşaallah..

Son düzenleme:
canım ben Naci ÇELİK'e ameliyat oldum İstanbulda. ama istanbula gitmeden Zühtü beyle görüşmüştüm ve geri döndüğümde doktorumu halen bulamamış hissetseydim Zühtü beye olurdum herhalde. ben zühtü beyle görüşmeye gittiğimde bekleme salonunda 2 hastasıyla karşılaşmıştım 40-50 yaşlarında. onlar benimle uzun uzun konuşmuşlardı.. Zühtü beyi onlara bir Cerrah arkadaşları bulmuş çok araştırmışlar, operasyon sonuçlarını da göstermişlerdi bana orda :kk77: samimiyetlerine çok inanmıştım ve sonuçları da çok başarılıydı..

bu arada foto bana ait oozzllmmcim teşekkür ederiiimm :KK54:

canım memişler süper duruyor:) yine tekrar cok gecmiş olsun diyorum.ve zühtü bey hakkında söylediklerinde cok doğru herkesin kendi içine sinmesi önemli doktor seçminde ve tabiyki burda herkes kendi doktorunu söyleyecek en iyisi diye başarılı her operasyon ve ameliyattan sağlık cıkmak en önemlisi esas olanda bu bence ve ankarada gercektende cok araştırdım bunu samimiyetle söyleyebilirim ki en en iyilerinden bir doktordur.yıllarını bu işe vermiş bi insan yaptığı işlerde ortada herkese böyle doktorlar nasip olsunda böyle sıkıntı ceken bayanlarda en güzel şekilde burda birbirimize yardımcı oluruz ve doğruyu buluruz ve ben burdan cok cok insanlar tanıdım arkadaş oldum yıllardırda konuşuyoruz ve görüşüyoruz bu yüzdende burasını seviyorum iyiki varmış iyiki burayaya üye olmuşum:)) herkese cok cok geçmiş olsun olacaklarada allah yardımcıları olsun diliyorum fıstıklar:KK66:

canım memişler süper duruyor:) yine tekrar cok gecmiş olsun diyorum.ve zühtü bey hakkında söylediklerinde cok doğru herkesin kendi içine sinmesi önemli doktor seçminde ve tabiyki burda herkes kendi doktorunu söyleyecek en iyisi diye başarılı her operasyon ve ameliyattan sağlık cıkmak en önemlisi esas olanda bu bence ve ankarada gercektende cok araştırdım bunu samimiyetle söyleyebilirim ki en en iyilerinden bir doktordur.yıllarını bu işe vermiş bi insan yaptığı işlerde ortada herkese böyle doktorlar nasip olsunda böyle sıkıntı ceken bayanlarda en güzel şekilde burda birbirimize yardımcı oluruz ve doğruyu buluruz ve ben burdan cok cok insanlar tanıdım arkadaş oldum yıllardırda konuşuyoruz ve görüşüyoruz bu yüzdende burasını seviyorum iyiki varmış iyiki burayaya üye olmuşum:)) herkese cok cok geçmiş olsun olacaklarada allah yardımcıları olsun diliyorum fıstıklar:KK66:

canım çok teşekkür ederim :KK16: beğenilere mutlu oluyoruuumm :KK12: doktorun içine sinmesi güven vermesi çok önemli gerçekten, tabi çıkardığı sonuçlar da çok çok önemli.. burada herkes kendi doktorunun teminatı olabildiği için doktorunu anlatıyor.. yani bu çok normal aslında.. yaşamadan kefil olmak zor çünkü, hatta yaşadığın halde kefil olmak bile riskli çünkü binde bir ortaya çıkabilecek bir memnuniyetsizlik senin yönlendirdiğin hastanın başına gelebilir.. bu ameliyatı olan kişinin memnuniyeti arttıkça doktoruna hayranlığı da artıyor günden güne.. mesela ben :KK12: gerçekten hayranım doktorum Naci beye.. çünkü inanılmaz bi şekilde sıfır ağrı sızıyla istediğim hayal ettiğim sonuca ulaştırdı beni.. inşaallah devamında da böyle olur şuanda sürecin çok başındayım.. herkesin de benim kadar mükemmel bi şekilde atlatmasını isterim açıkcası bu ameliyatı :nazar:

demek istediğim şu; gerçekten de doktorumun en iyisi olduğunu düşünmeme rağmen, beğendiğim başka doktorları da alternatif olarak önerebilmeliyim arayış içinde olan arkadaşlarımıza.. ben de başlarda Ankarada doktor bulabileyim diye inledim çünkü..

dediğin gibi Allah herkese bizim doktorlarımız gibi başarılı doktorlar ve güzel operasyonlar nasip etsin ankcığıımm :KK19:

pembefrezyacım dediklerine aynen katılıyorum canım herkes memnun olsun ve operasyonlarda iyi gecsin bu en önemlisi, geriside hastalara ve doktorlara kalmış herkesin sağlıklı ve güzel gögüsleri olsun inşş füze gibi geri gelsinler:))

baska bir arkadas bana göndermişti tatlım neden gönderemiyorsun acaba? kontrol panelinden baktım ... su kadar daha mesaj saklayabilirsiniz diyor yani dolıu da değil anlamadım:KK14:

canım ne zaman baksam yine demin denedim sana msj felan atanıyorum ben başkalarıyla konuşuyoruz msjlaşıyoruz sana gelince yok neyse bundada bi hayır var diyorum:KK70:D denemelere arada devam ederim fıstık:)))

Arkadaşlar bende 8 ay önce gögüsten ameliyat oldum. Yazdıklarınız hep okuyodum önceden beri takip ediyorum ama calıştığımdan bi türlü üye olamamıştım artık işsiz birisi olaraktan aranıza katıldım:) ve burda bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.ben evliyim ve gögüs ameliyatı olmadan önce cok kötü bir hissdi benim için cünki eşinizin yanında bile giyinmek gelmek içinizden acip bir duygu kötü hissediyordum tabi cinsel olarakta cok etkiliyor allah kimseyi gögüssüz bırakmasın psikolojim cok kötüydü o zamanlar ama kafaya koyduktan sonra oluyomuş neden daha önce olmadım diye cokta pişman oldum işte hep erteleme bugün yarın diye diye ama allaha şükür hiç birşey olmadan sağlıklı bir şekilde bu zamana geldim sorunsuz başarlı bi ameliyat oldum tabi ağrılarım oldu ilk 1 hafta bi sıkıntı yaşadım ama cokta büyük bir agrım olmadı bana dual plane sisteminde ve 300 cc mentor marka silikon takıldı uyandığımda sadece sprocu südyenim vardı başkada bişey takılmamıştı bana benim ameliyatım ankara onepte oldu ve orada gece kalmadım evime cıktım doktorumda zühtü demir cok iyi güler yüzlü ayrıca ameliyattan sonrasındaki günlerdede aradılar cağırdılar kontrollerime cok memnun kaldım ben kendisinden allah ondan razı olsun herkesede tavsiye ediyorum inş herkesin istediği gibi gögüsleri olmasını diliyorum ve ben yeniyim burda fotolarımıda ekliyecem kızlar öncesini koycam ki daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi tabi benim daha 100 msj gibi bişey atmam lazımmış msj için yani cok çalışmam lazım burda cokk :))):92::KK66:

pembefrezyacım dediklerine aynen katılıyorum canım herkes memnun olsun ve operasyonlarda iyi gecsin bu en önemlisi, geriside hastalara ve doktorlara kalmış herkesin sağlıklı ve güzel gögüsleri olsun inşş füze gibi geri gelsinler:))

canım sende zühtü beye olmuşsun sanada cok geçmiş olsun senide merak ediyorum fotoların varsa bakmak isterim arkadaşlık gönderdim burada yeniyim belki yanlış bişeyde yapmış olabilirim.sende eklersen sevinirim :KK54:

canım sende zühtü beye olmuşsun sanada cok geçmiş olsun senide merak ediyorum fotoların varsa bakmak isterim arkadaşlık gönderdim burada yeniyim belki yanlış bişeyde yapmış olabilirim.sende eklersen sevinirim :KK54:

cok tşkler canım kabul ettim seni ,fotolarım sadeece burundan olanlar var memeden olanları o yüzden koyamadım malesef yok gögüs fotolarım:KK43:

cok tşkler canım kabul ettim seni ,fotolarım sadeece burundan olanlar var memeden olanları o yüzden koyamadım malesef yok gögüs fotolarım:KK43:

kabul ettiğin içinde teşşekürler.. canım haklısın tabi eminim seninkide bomba gibidir..sonuçta aynı doktor yaptı:KK34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 8 ay önce gögüsten ameliyat oldum. Yazdıklarınız hep okuyodum önceden beri takip ediyorum ama calıştığımdan bi türlü üye olamamıştım artık işsiz birisi olaraktan aranıza katıldım:) ve burda bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.ben evliyim ve gögüs ameliyatı olmadan önce cok kötü bir hissdi benim için cünki eşinizin yanında bile giyinmek gelmek içinizden acip bir duygu kötü hissediyordum tabi cinsel olarakta cok etkiliyor allah kimseyi gögüssüz bırakmasın psikolojim cok kötüydü o zamanlar ama kafaya koyduktan sonra oluyomuş neden daha önce olmadım diye cokta pişman oldum işte hep erteleme bugün yarın diye diye ama allaha şükür hiç birşey olmadan sağlıklı bir şekilde bu zamana geldim sorunsuz başarlı bi ameliyat oldum tabi ağrılarım oldu ilk 1 hafta bi sıkıntı yaşadım ama cokta büyük bir agrım olmadı bana dual plane sisteminde ve 300 cc mentor marka silikon takıldı uyandığımda sadece sprocu südyenim vardı başkada bişey takılmamıştı bana benim ameliyatım ankara onepte oldu ve orada gece kalmadım evime cıktım doktorumda zühtü demir cok iyi güler yüzlü ayrıca ameliyattan sonrasındaki günlerdede aradılar cağırdılar kontrollerime cok memnun kaldım ben kendisinden allah ondan razı olsun herkesede tavsiye ediyorum inş herkesin istediği gibi gögüsleri olmasını diliyorum ve ben yeniyim burda fotolarımıda ekliyecem kızlar öncesini koycam ki daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi tabi benim daha 100 msj gibi bişey atmam lazımmış msj için yani cok çalışmam lazım burda cokk :))):92::KK66:

canım ameliyat sana ne kadara mal oldu ben de düşünüyorum da

mrb ankda gogus amelıyatı dusunuyorum amelıyet oldugubnnuzu yazmıssınız sıızn amelıyetı koltuk altı gogus ucu gogus altı nereden yaptı tam olarak bende dusunuyorumm ne kadr surede ıyılestı memnunmusunuz fıyat olarak kac tl ıdı bılgıverırısenız sevınırım arkadaslar

koltuk altı meme altı hangı kesıde mı hangı kesıyı onenrınız koltukaltı kesısını kullanan cok az doktorvar arastıamalarıma gore genelı meme altı amelıyat yapmıs hangısı uygunn ?

koltuk altı meme altı hangı kesıde mı hangı kesıyı onenrınız koltukaltı kesısını kullanan cok az doktorvar arastıamalarıma gore genelı meme altı amelıyat yapmıs hangısı uygunn ?

ben memealtı kesısıle amelıyat oldum ve doktorumda onu onerdı..protezın en rahat yerlestıgı yer memealtı ve cerrahıın amelıyatta memeye en yakın oldugu yerde memealtı..ız konusuna takılıosanız memealtında ole ız fazla klmıyo..benım bellı bıle degıl solemesem kımsede farketmıyo..
koltukaltı dusunuyosanda kı bu butun yontemlerde gecerlı özellıkle amelıyat olacagın cerrahı ıyı sec..bu cok onemlı ve o zaten sana en uygun olanı uygulayacaktır..bol sans sımdıden ..

bende gizeml katılıyorum bende gögüsaltı oldum ve 1.5 sene oldu cok silik bir şekilde belli izlerim gögüsümü kaldırıp bakarsam görebiliyorum hiç yok denecek kadar az koltukaltı bana zor geldiğinden gögüs altını tercih ettim ve iyikide öyle yaptırmışım

Merhaba,

Ben de yaklaşık 6 ay kadar önce Muharrem Demiroğullarına göğüs bütüyme ameliyetı yaptırdım. Gerek büyüklük, gerek şekil, duruş açısından çok memnun kaldım. Ameliyat yeri silikonun büyüklüğü konularındaki tavsiyeleri tam yerinde oldu. Şekil olarak tam istedğim gibi göğüslere kavuştum. Ayrıca Muharrem Beyin hastalarına yaklaşımı mükemmel, inanılmaz insancıl, saygılı ve samimi bir doktor. Sadece fiziken değil ruhen de sizi ameliyat ediyormuş gibi sanki:)
Ankaradaki herkese tafsiye ediyoruum!

Ankarada olanların cogu zühtü demir üzerinde yogunlasmıs galiba. offf cok zor bir sürec. insallah dogru doktoru bulurum :KK43:

X