- 12 Mayıs 2012
- 219
- 0
bende ankarada ferruh bingüle oldum bugün 3.günüm ve çok ağrım var...
cnm gecmiş olsun. ne kadar ödedin peki. fiyatı ne kadardı. şimdiki durumun nasıl memnun kaldın mı doktorundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ankarada ferruh bingüle oldum bugün 3.günüm ve çok ağrım var...
selam herkese ben burdan bırcok yorum okudum hala korkmuyorum desem yalan olur ama katlanıcaz artık ben carsamba sabahı amelıyat oluyorum ınsallahhhh..... ankaradayım umarım sonra yasadıklarımı paylasabılırım yardımcı olmak adına..
ben Nebil beye oldum, kendisinden çok memnun kaldım..
illa Ankara olacaksa Zühtü Demirle bir görüşün derim ben arkadaşlar.. başarılı bir doktor olduğuna ikna olmuştum ben görüştüğümde..
canım ben Naci ÇELİK'e ameliyat oldum İstanbulda. ama istanbula gitmeden Zühtü beyle görüşmüştüm ve geri döndüğümde doktorumu halen bulamamış hissetseydim Zühtü beye olurdum herhalde. ben zühtü beyle görüşmeye gittiğimde bekleme salonunda 2 hastasıyla karşılaşmıştım 40-50 yaşlarında. onlar benimle uzun uzun konuşmuşlardı.. Zühtü beyi onlara bir Cerrah arkadaşları bulmuş çok araştırmışlar, operasyon sonuçlarını da göstermişlerdi bana orda samimiyetlerine çok inanmıştım ve sonuçları da çok başarılıydı..
bu arada foto bana ait oozzllmmcim teşekkür ederiiimm hakkında da hayırlısı olsun canım.. en güzel şekliyle atlatırsın inşaallah..
Arkadaşlar bende 8 ay önce gögüsten ameliyat oldum. Yazdıklarınız hep okuyodum önceden beri takip ediyorum ama calıştığımdan bi türlü üye olamamıştım artık işsiz birisi olaraktan aranıza katıldım:) ve burda bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.ben evliyim ve gögüs ameliyatı olmadan önce cok kötü bir hissdi benim için cünki eşinizin yanında bile giyinmek gelmek içinizden acip bir duygu kötü hissediyordum tabi cinsel olarakta cok etkiliyor allah kimseyi gögüssüz bırakmasın psikolojim cok kötüydü o zamanlar ama kafaya koyduktan sonra oluyomuş neden daha önce olmadım diye cokta pişman oldum işte hep erteleme bugün yarın diye diye ama allaha şükür hiç birşey olmadan sağlıklı bir şekilde bu zamana geldim sorunsuz başarlı bi ameliyat oldum tabi ağrılarım oldu ilk 1 hafta bi sıkıntı yaşadım ama cokta büyük bir agrım olmadı bana dual plane sisteminde ve 300 cc mentor marka silikon takıldı uyandığımda sadece sprocu südyenim vardı başkada bişey takılmamıştı bana benim ameliyatım ankara onepte oldu ve orada gece kalmadım evime cıktım doktorumda zühtü demir cok iyi güler yüzlü ayrıca ameliyattan sonrasındaki günlerdede aradılar cağırdılar kontrollerime cok memnun kaldım ben kendisinden allah ondan razı olsun herkesede tavsiye ediyorum inş herkesin istediği gibi gögüsleri olmasını diliyorum ve ben yeniyim burda fotolarımıda ekliyecem kızlar öncesini koycam ki daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi tabi benim daha 100 msj gibi bişey atmam lazımmış msj için yani cok çalışmam lazım burda cokk :))):92:
Merhaba,
Ben de yaklaşık 6 ay kadar önce Muharrem Demiroğullarına göğüs bütüyme ameliyetı yaptırdım. Gerek büyüklük, gerek şekil, duruş açısından çok memnun kaldım. Ameliyat yeri silikonun büyüklüğü konularındaki tavsiyeleri tam yerinde oldu. Şekil olarak tam istedğim gibi göğüslere kavuştum. Ayrıca Muharrem Beyin hastalarına yaklaşımı mükemmel, inanılmaz insancıl, saygılı ve samimi bir doktor. Sadece fiziken değil ruhen de sizi ameliyat ediyormuş gibi sanki:)
Ankaradaki herkese tafsiye ediyoruum!
ne kadar ödedin kuzum hersey dahilGogus büyütme ameliyatı oldum Ankara'da olanlar varsa Dr Hikmet karayeli tavsiye ederim Özkaya tip ta , kendisi cok ilgili ve başarılı bir doktor