Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm Patunya bende sendenim. Aylardır Ankarada doktor araştırdım. Bir çok doktorla görüştüm. Bunlardan sonunda Muhittin Eski, Ruşen Kapucu ve Ünal Şahin arasında kaldım. Sonunda Ünal Şahin de karar kıldım. 3 hafta sonra Ameliyat oluyoruuuum :) Kendisi Onep in Ankaradaki kliniğinde bakalım iyi olur umarım ...Bi git görüş derim..
arkadaşlar şimdiden iyi sonuçlarla cevaplarınızı bekliyoruz :)
fiyat aralıkları neler peki bilgi verir misiniz?
bende ankaradayım ve yaptırmayı düşünüyorum o yüzden bolca bilgi yazarsanız sevinirim ...
fiyat aralıkları aslına bakarsan doktorda doktora değişiyor. her hekimin farklı fiyat uygulaması ve farklı yöntemleri var. ben kendi bildiğimi söyleyeyim sana. ankarada muharrem demiroğulları yanılmıyorsam meme büyütmeyi yaklaşık 4500- 5000tl artı protez ücreti olarak yapıyor. yöntemine gelince, daha önceden de söylediğim gibi kişinin anatomisi ile doğru orantılı ama benim arkadaşlarıma kas altı yaptı. en doğal ve estetik görünüm bencede öyle... koltuk altı pek tercih ettiği bir yöntem değil. ama en güzeli bence yüzyüze görüşüp, kendi beden ihtiyaçlarına göre yöntem seçmen.
şimdiden geçmiş olsun, hatta hayırlı olsun :)
selam herkese ben burdan bırcok yorum okudum hala korkmuyorum desem yalan olur ama katlanıcaz artık ben carsamba sabahı amelıyat oluyorum ınsallahhhh..... ankaradayım umarım sonra yasadıklarımı paylasabılırım yardımcı olmak adına..
arkadaşlar ben 2 kez ameliyat olsun prof olması önemli değilmiş bunu anladım koltuk altı çok iğrenç duruo hacetetepede umut sinan ersoy var mükemmel bir hoca anestezi ekibi harika bence görüşün
bende ankarada ferruh bingüle oldum bugün 3.günüm ve çok ağrım var...
arkadaşım acaba fiyat hakkında bilgi verirmisin?
canım fiyat sormuşsun 4500tl 5500 arasında değişiyor bende ankarada oldum ve yakın bi arkadaşım yeni oldu ordan bildiğim kadarıyla söylüyorum ben 1 sene oldu olalı sana özelden yazacaktım ama msj yazamadım kapalıymış dışarı burdan artık okursun
nebil bozdoğanı düşünüyorumm genelde koltukaltı yapıyormuş biraz aklıma yattı onunla görüşmek istiyorum... ameliyatından sonra yazarsın artık umarım sorunsuz bir şekilde geçer ameliyatın istediğin sonuca ulaşırsın ben çokk korkuyorummm:18:
teşekkür ederim canım msja mı kapalıymıs kontrol edeyim ben...istanbulda bir doktora sordum 6.5 dedi yaaaa.hadi 5 neysede 6.5 de çok benim için