ankarada göğüs büyütme ameliyatı olanlar lütfen iyi bir doktor önerinnn...

petunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
39
0
arkadaşlar ankarada ameliyat olmak istiyorum bildiğiniz güvendiğiniz bir doktor ismi varmı acaba??

merhaba bende malesef büyük olmasından dolayı ameliyat olmak için çok uğraşmıştım.kasım ayında çok şükür ameliyatımı olup küçülttüm.ben Ankara gazi üniversite hastanesinde YRD.DOÇ.DR.SERHAN TUNCER'E oldum çok memnunum ben tavsiye ederim.burun ameliyatlarında da çok başarılı olmuş hastalarını gördüm büyütme konusunda da eminim çok iyidir.internetten cv sine bakabilirsiniz doktorun ben çok araştırma yaparak bulmuştum isterseniz tlf numarasını verebilirim.

tşkr ederim bu ismi duymamıştım hiç araştıracağım.. başka ankarada ameliyat olan yokmuuu???

Sinan hoca var umut sinan ersoy hacettepede harika ben yaptırdım doç prof olmasına memnun kalmadım

Slm Patunya bende sendenim. Aylardır Ankarada doktor araştırdım. Bir çok doktorla görüştüm. Bunlardan sonunda Muhittin Eski, Ruşen Kapucu ve Ünal Şahin arasında kaldım. Sonunda Ünal Şahin de karar kıldım. 3 hafta sonra Ameliyat oluyoruuuum :) Kendisi Onep in Ankaradaki kliniğinde bakalım iyi olur umarım ...Bi git görüş derim..

Slm Patunya bende sendenim. Aylardır Ankarada doktor araştırdım. Bir çok doktorla görüştüm. Bunlardan sonunda Muhittin Eski, Ruşen Kapucu ve Ünal Şahin arasında kaldım. Sonunda Ünal Şahin de karar kıldım. 3 hafta sonra Ameliyat oluyoruuuum :) Kendisi Onep in Ankaradaki kliniğinde bakalım iyi olur umarım ...Bi git görüş derim..

nebil bozdoğanı düşünüyorumm genelde koltukaltı yapıyormuş biraz aklıma yattı onunla görüşmek istiyorum... ameliyatından sonra yazarsın artık umarım sorunsuz bir şekilde geçer ameliyatın istediğin sonuca ulaşırsın ben çokk korkuyorummm:18:

İşallah öle olur. Koltuklatı nedense bana hep sevimsiz gelen bir yöntemdi. Gittiğim doktorlarda bunu tercih etmedi bu fikirden iyice uzaklaştım. Meme ucundan düşünmüştüm oda süt bezlerini etkilediği için ondanda vazgeçtim. Ayrıca karşııdan bakıldıgında ondada iz kalıyo. Meme altı bana en zararsız en rahat uygulanan yöntem gibi geldiğinden onu seçtim. Gördüğüm hastalardada iz meme altına saklanmış ve silikleşmişti...

arkadaşlar ben 2 kez ameliyat olsun prof olması önemli değilmiş bunu anladım koltuk altı çok iğrenç duruo hacetetepede umut sinan ersoy var mükemmel bir hoca anestezi ekibi harika bence görüşün

ben kendim yaptırmadım ama iki arkadaşımı muharrem demiroğullarına gönderdim ve çok memnun kaldılar. ameliyat yöntemine gelince; bu tamamen senin fiziğine bağlı. anatomine uygun olan yöntemi bırak doktorun önersin bence.

arkadaşlar şimdiden iyi sonuçlarla cevaplarınızı bekliyoruz :)
fiyat aralıkları neler peki bilgi verir misiniz?
bende ankaradayım ve yaptırmayı düşünüyorum o yüzden bolca bilgi yazarsanız sevinirim ...:KK3:

arkadaşlar şimdiden iyi sonuçlarla cevaplarınızı bekliyoruz :)
fiyat aralıkları neler peki bilgi verir misiniz?
bende ankaradayım ve yaptırmayı düşünüyorum o yüzden bolca bilgi yazarsanız sevinirim ...:KK3:

fiyat aralıkları aslına bakarsan doktorda doktora değişiyor. her hekimin farklı fiyat uygulaması ve farklı yöntemleri var. ben kendi bildiğimi söyleyeyim sana. ankarada muharrem demiroğulları yanılmıyorsam meme büyütmeyi yaklaşık 4500- 5000tl artı protez ücreti olarak yapıyor. yöntemine gelince, daha önceden de söylediğim gibi kişinin anatomisi ile doğru orantılı ama benim arkadaşlarıma kas altı yaptı. en doğal ve estetik görünüm bencede öyle... koltuk altı pek tercih ettiği bir yöntem değil. ama en güzeli bence yüzyüze görüşüp, kendi beden ihtiyaçlarına göre yöntem seçmen.

şimdiden geçmiş olsun, hatta hayırlı olsun :)

fiyat aralıkları aslına bakarsan doktorda doktora değişiyor. her hekimin farklı fiyat uygulaması ve farklı yöntemleri var. ben kendi bildiğimi söyleyeyim sana. ankarada muharrem demiroğulları yanılmıyorsam meme büyütmeyi yaklaşık 4500- 5000tl artı protez ücreti olarak yapıyor. yöntemine gelince, daha önceden de söylediğim gibi kişinin anatomisi ile doğru orantılı ama benim arkadaşlarıma kas altı yaptı. en doğal ve estetik görünüm bencede öyle... koltuk altı pek tercih ettiği bir yöntem değil. ama en güzeli bence yüzyüze görüşüp, kendi beden ihtiyaçlarına göre yöntem seçmen.

şimdiden geçmiş olsun, hatta hayırlı olsun :)

bende ankarada ferruh bingüle oldum bugün 3.günüm ve çok ağrım var...

selam herkese ben burdan bırcok yorum okudum hala korkmuyorum desem yalan olur ama katlanıcaz artık ben carsamba sabahı amelıyat oluyorum ınsallahhhh..... ankaradayım umarım sonra yasadıklarımı paylasabılırım yardımcı olmak adına..

selam herkese ben burdan bırcok yorum okudum hala korkmuyorum desem yalan olur ama katlanıcaz artık ben carsamba sabahı amelıyat oluyorum ınsallahhhh..... ankaradayım umarım sonra yasadıklarımı paylasabılırım yardımcı olmak adına..

Canım çıkmışsındır ameliyatından, geçmişler olsun, Eminim çok güzel görünüyosundur :81: Bende ankaradayım hangi doktor hangi yöntem ve ne kadar bilgilendirir misin ? Çok soru sordum ama kendini toparlayınca yardımcı olursan çookk sevinirimm:87:

arkadaşlar ben 2 kez ameliyat olsun prof olması önemli değilmiş bunu anladım koltuk altı çok iğrenç duruo hacetetepede umut sinan ersoy var mükemmel bir hoca anestezi ekibi harika bence görüşün

Şeker pamuk sen kaça ameliyat oldun sinan beye ? bide şuanda nasıl bir sıkıntı var mı? Büyütme değil mi ?

arkadaşım acaba fiyat hakkında bilgi verirmisin?

canım fiyat sormuşsun 4500tl 5500 arasında değişiyor bende ankarada oldum ve yakın bi arkadaşım yeni oldu ordan bildiğim kadarıyla söylüyorum ben 1 sene oldu olalı sana özelden yazacaktım ama msj yazamadım kapalıymış dışarı burdan artık okursun

canım fiyat sormuşsun 4500tl 5500 arasında değişiyor bende ankarada oldum ve yakın bi arkadaşım yeni oldu ordan bildiğim kadarıyla söylüyorum ben 1 sene oldu olalı sana özelden yazacaktım ama msj yazamadım kapalıymış dışarı burdan artık okursun

teşekkür ederim canım msja mı kapalıymıs kontrol edeyim ben...istanbulda bir doktora sordum 6.5 dedi yaaaa.hadi 5 neysede 6.5 de çok benim için:KK43:

nebil bozdoğanı düşünüyorumm genelde koltukaltı yapıyormuş biraz aklıma yattı onunla görüşmek istiyorum... ameliyatından sonra yazarsın artık umarım sorunsuz bir şekilde geçer ameliyatın istediğin sonuca ulaşırsın ben çokk korkuyorummm:18:

ben Nebil beye oldum, kendisinden çok memnun kaldım..

teşekkür ederim canım msja mı kapalıymıs kontrol edeyim ben...istanbulda bir doktora sordum 6.5 dedi yaaaa.hadi 5 neysede 6.5 de çok benim için:KK43:

canım sana özelden msj yazmak istedim bi türlü atamıyorum msj almak istemiyor yada msjları kapalı diyor yinee ayarlarındamı sorun bi bak fıstık

X