Gelinlik Modelleri Ankarada Gelinlikçi Tavsiyesi

Bende de gelinliğimi bu cumartesi aldım tunalı da Hüsniye'den fiyatlara bakında biraz fazla gibi geldi ama değer, neredeyse tüm gelinlikçileri gezdim hiç bu kadar farklı ve asil duranını görmemiştim içime çok sindi. Bakalım prova süreci nasıl olacak??? Ama duyduğum kadarıyla baya eski bir gelinlikçiymiş giyenlerden de hep olumlu şeyler duydum :)

Ulusa baktım modeller o kadar kötüki anlatamam,ama bayanın biri bana istediğin gibi kaliteli bir gelinliği 1200e dikerim dedi kipazarlık bile yapmadık.

canım ozaman ulusa hiç gitmiyim ben yabancı oldugum için bilmiyorum acaba dikimi nasıl bide diktiklerine bakmak lazım:26:nasıl yapar acaba hiç ulusta diktiren yokmu kızlar.sanırım and carsından yaptırcam gelinliği tunalı pahalı bana

modeli, nasıl canım ne kadara yapıyor güle güle giyyyy

Teşekkür ederim canım gelinlik duvağı tacı fln fln herşeyi içinde 2500 TL'ye dikilecek model de şöyle
Eki Görüntüle 873431

belimi incecik gösterdi, baya hileli bir model

cokkkk güzel canım cok begendim güle güle giy bende böle ama az daha kabarık istiyom.bak bende bu modellerden istiyorum,kimse göstermiyor modellerini sanırım aynı olmasın diye eklediğin için ayrıca tesekkür ederim.bende kollu istiyorum benim nişanlım acık izin vermiyo kolları güpür olcak bak söleEki Görüntüle 873694 Eki Görüntüle 873695 Eki Görüntüle 873698 Eki Görüntüle 873699

fiyatı bana biraz cok yani ben maksimum 1500 dikerlermiki bunu and carsısında acaba

Son düzenleme:

Cnım gelinliğin kabarıklığını içine giyeceğin tarlatanla ayarlayabilirsin o konuda sıkıntın olmasın. Bu arada gelinliğinin kapalı olması konusunda şöyle bi fikir verebilirim, gelinliğinle aynı dantelden ya da tülden bolero tarzı bişey yapırabilrsin kürek kemiğine kadar gelen bu sayede istediğin gelinliği giyebilirsin, çünkü benim baktığım kadarıyla straplez modellerde daha fazla çeşit var kendini kısıtlamamış olursun

inşallah dilediğin gibi olur :) Canım modeli varsa atarmısın,birde fiyatı ne kadar ?

Eki Görüntüle 874439
inşallah dilediğin gibi olur :) Canım modeli varsa atarmısın,birde fiyatı ne kadar ?

oda olabilir canım bi denemk lazım tarlatanla kabarır demi hepsi canım bende hüsniye moda evinden resim buldum gelinlikler gercekten cok güzelmiş bunun kollusundan diktirmek istiyorum canlarım cok begendim bakın bunu

nasıl sizce,tül kolları olcak güpürlü

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım gelinlik duvağı tacı fln fln herşeyi içinde 2500 TL'ye dikilecek model de şöyle
Eki Görüntüle 873431

belimi incecik gösterdi, baya hileli bir model

güle güle giy tatlım cok güzel gelinliğini cok begendim benim de düğünüm haziranda nasipse bi model var kafamda istediğimiz gibi dikerler mi acaba? akay gelinlikte begendiğim model ama fiyat önemli tabi bilemedim eger istediğim gibi dikerlerse ben de bi gidip bakayım hüsniye modaevine :26:

Canım gelinlik duvak taç içinde 2500 TL dikim olacak model de şöyle:

ben hem farklı olsun ama üzerimde de güzel dursun istiyodum bu iyi denk geldi bi de hüsniye yılların gelinlikcisi ona da güvenim var
sen nasıl bişeyler bakıyosun tatlım??? :)

Canım ben sanırım akaya bakmadım, ama gimeden alma bence çünkü bana göre hayalındekiyle dikilen farklı olursa üzülürsün, hüsniyeyi birebir tecrübe etmedim daha ama kadın marka olmuş işini iyi yapıyodur diye düşünüyorum bide ilgi alaka da var şimdilik memnununm yarın ilk provama gideceğim :)

modeller güzel canım gerçekten :) benim şöyle bi düşüncem vardı gelinlik almaya çıkarken, bayan olduğumuz için kıyafeti güzel yapan aslında kadınsı hatları ön plana çıkaran kıyafetlerdir, gelinlikle kalça öne çıkmaz eee göğüsü az açmak da bana ters, sırtımı da çok beğenmem ama belim ince, o yüzden belimi ön palana çıkaracak bi gelinlik atadım sen de öyle ararsan belki seçenekleri eleyebilirsin tatlım

ay heycana bak ya ne güzel :) provadan dönunce bilgilendirirmisin canım nasıl iyi mi fiyatları falan nasıl? inşallah tam istediğin gibi olur yarın hersey

miss defneyi öneririm canım kızılayda var çok güzel dikiyorlar

ulusta bi yere sordum canım 1ooo e dikerim dedi bunu diktikleri gelinliklere baktım güzeldi oraya diktirebilirim ama bi and carsısınada bakıcam bundan yaptırıcam büyük ihtimal,bakalım nasıl olmus burayada yaz canım insallah gönlüne göre olur

Aysira Gelinlik
Gayet güzel gelinliğin :)Umarım foto çıkar bende bunu denedim Aysirada beğendim (askılarını çıkartacağım ) Hüsniye fiyat iyiymiş ama ben diktirmek istemiyorum alıp çıkayım :)

cıktı canım cok güzel canım bencede zarif ve sade bende güpürlü seylericok sevyom bak bende bundan istiyom böyle diktiricem

bak bundan
senin istediğin modellerden vardı hemen hemen her yerede bu güpürlü modeller var sanırım moda canım o yüzden zorlanmayız insallah bulmakta ben diktirebilirm 10 günde dikerim dedi 1000 e dugak ve tac içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…