P puduhpa Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2010 1 0 36 Ankara 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi puduhpa #1 ankarada gelinlik diktirmek için tavsiye edeceğiniz modaevi var mı
S sdtive Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 4.200 32 158 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi puduhpa #2 ben bahçelievlerde dai moda evinde diktirmiştim geçtiğimiz baharda,züleyha hanım ilgilenmişti benimle ve çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim :)
ben bahçelievlerde dai moda evinde diktirmiştim geçtiğimiz baharda,züleyha hanım ilgilenmişti benimle ve çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim :)
GALYANA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2009 317 1 96 39 Ankara 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi puduhpa #3 Arkadasım bende ankara and carsısında akay moda evı var oaraya dıktırdım gelınlıgımı modelını de ekledım forumda bence orayı dusun nadıre hanım cok yardımcı oluyor her konuda tavsıye ederım
Arkadasım bende ankara and carsısında akay moda evı var oaraya dıktırdım gelınlıgımı modelını de ekledım forumda bence orayı dusun nadıre hanım cok yardımcı oluyor her konuda tavsıye ederım