Gelinlik Modelleri Ankara'da gelinlik diktirecekler

g_izem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
16
0
36
Ankara
Arkadaşlar Ankara'da And Çarşısı'nda KARYA MODAEVİ hakkında bilgisi olan var mı? Gezip dolaştığımda en çok burası aklıma yattı ama yine de burada gelinlik diktiren birinden bilgi alırsam içim daha rahat edecek. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

And Çarşısı'ndaki Ayşen gelinlik hakkında bilginiz var mı kızlar? Biçok yere baktım ama pek bir bilgi göremedim. Orada gelinliğini diktirmiş olan var mı acaba, merak ediyorum, çünkü güzel modelleri vardı baya

Gelinliğimi And çarşısındaki Karya Modaevi'nde diktirdim ve hiç memnun kalmadım. 3 provada bitireceğiz dediler, 7-8 provada dikildi gelinlik. Zaten stresli bi süreç evlilik hazırlıkları, bi de bununla uğraştırdılar. Söyledikleri tarihte de teslim etmediler. İstediğim modeli de birebir dikemediler. Kısacası hiç ama hiç memnun kalmadım.

Son düzenleme:

tüh geç gördüm o gelinlikç,, havaya giren iyi olduğunu sanan ama beş kuruş etmeyen insanlarla dolu çünkü benim iyi niyetimi sonuna kadar sömürdüler provada herşey tamamdı en son provada hatta dikişleri attı ben alışveriş yapıp gelene kadar düğünden iki gün önce aldım dikiş izleri belli omuz oturmuyo göğüs dediğimden ve gördüğümden yukarıda duvak uzundu.... ve hayallerimin gelinliğini mahvettiler mebburen giydim.... son provayla giyim arasında bu kadarmı fark olur pislikler işte. bende onlara güvenip düğün günü giydim.... sakın kimseye de tavsiye etme uygun fiyata anlaştık diye yaptılar bunu eminim...

kızlar bende gelinliğimi hrb elegant Recep Beye diktiriyorum Ankara İzmir 1. cad. de kendisi ve benimle çok güzel ilgilendiler ellerindeki bütün gelinlikleri ve atölyeden yeni çıkacak olan tam bitmemiş de olsa bana giydirdiler ve Pronovias 2013 konseptinden gelinlikler giydim ve çok mutlu oldum en azından üzerimde görme şansı buldum. Bu sitedeki yorumlar ve güzel dilekler bana yardımcı oldu inşallah size de benim yorumum yardımcı olur:)))) Atölyesi olan gelinlikcileri seçin arkadaşlar

and çarşısı didem moda evinde diktiriyorum çok tatlı bi bayan

Baya uzun bi süre olmuş ama memnun kaldınızmı didem modaevinden :) bende şuan oraya diktiriyorum piyasaya göre uygun değil dikişleri iyi ve dantelleri kaliteli şimdilik gördüğüm :)

kızlar bende kızılaydaki hatun modaevini soracağım size. oraya gelinlik diktiren var mı acaba? Güzel mi dikiyorlar? bilgi veren olursa sevinirim:)

Baya uzun bi süre olmuş ama memnun kaldınızmı didem modaevinden :) bende şuan oraya diktiriyorum piyasaya göre uygun değil dikişleri iyi ve dantelleri kaliteli şimdilik gördüğüm :)
Siz memnun kaldınız mı didem moda evinden,cevaplarsanız çok sevinirim..

Siz memnun kaldınız mı didem moda evinden,cevaplarsanız çok sevinirim..

Canım Ben ağustostaki düğünüm için haziranda siparişii vermiştim. Aslında gelinlik bakmaya çıkmamıştım ve ilk girdiğim modaevi didem modaevi oldu canan hanımın sıcak samimi tavrı bizi etkiledi ve orda karar kıldık. Kafamdaki model zaten belliydi dikişleri gelinlikleri gördüm dikişleri gayet güzel dantelleri kaliteliydi. Annemde dikiş ve kumaştan anlar oda çok beğendi. Siparişimi verdim ve ne provalarda nede gelinliğimde hiç bir sıkıntı olmadan herşeyini bana sorarak dantelini dahi onlarca dantelin içinden bana seçtirdiler orjinal fransız daneli kullanıldı. Herkezde çok beğendi gelinliğimi. zetle tavsiye ediyorum :)

Son düzenleme:

canım uygun dikiyormu bide modeli varmı merak ettim resmini yani.kaca diktirdin canım

içime su serptiniz:) beni de canan hanımın sıcaklığı etkiledi sanırım:) siz kaça anlaşmıştınız?

2000 dediler 1750 ye anlaştik. Yalniz sunuda soylemeden geçemiycem canan hanima kaporami verene kadar cok ilgiliydi aradi sordu ama daha sonra verdigim model resimlerini bile atolyeye iletmemis. Hayal kirikligi yaratti bende. Ama sahibi didem hanim cok tatli bi bayan cok sakin guleryuzlu onunla muhattap oldum ben kisacasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…