Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
And Çarşısı'ndaki Ayşen gelinlik hakkında bilginiz var mı kızlar? Biçok yere baktım ama pek bir bilgi göremedim. Orada gelinliğini diktirmiş olan var mı acaba, merak ediyorum, çünkü güzel modelleri vardı baya
and çarşısı didem moda evinde diktiriyorum çok tatlı bi bayan
Siz memnun kaldınız mı didem moda evinden,cevaplarsanız çok sevinirim..Baya uzun bi süre olmuş ama memnun kaldınızmı didem modaevinden :) bende şuan oraya diktiriyorum piyasaya göre uygun değil dikişleri iyi ve dantelleri kaliteli şimdilik gördüğüm :)
Siz memnun kaldınız mı didem moda evinden,cevaplarsanız çok sevinirim..
Canım Ben ağustostaki düğünüm için haziranda siparişii vermiştim. Aslında gelinlik bakmaya çıkmamıştım ve ilk girdiğim modaevi didem modaevi oldu canan hanımın sıcak samimi tavrı bizi etkiledi ve orda karar kıldık. Kafamdaki model zaten belliydi dikişleri gelinlikleri gördüm dikişleri gayet güzel dantelleri kaliteliydi. Annemde dikiş ve kumaştan anlar oda çok beğendi. Siparişimi verdim ve ne provalarda nede gelinliğimde hiç bir sıkıntı olmadan herşeyini bana sorarak dantelini dahi onlarca dantelin içinden bana seçtirdiler orjinal fransız daneli kullanıldı. Herkezde çok beğendi gelinliğimi. zetle tavsiye ediyorum :)
içime su serptiniz:) beni de canan hanımın sıcaklığı etkiledi sanırım:) siz kaça anlaşmıştınız?Canım Ben ağustostaki düğünüm için haziranda siparişii vermiştim. Aslında gelinlik bakmaya çıkmamıştım ve ilk girdiğim modaevi didem modaevi oldu canan hanımın sıcak samimi tavrı bizi etkiledi ve orda karar kıldık. Kafamdaki model zaten belliydi dikişleri gelinlikleri gördüm dikişleri gayet güzel dantelleri kaliteliydi. Annemde dikiş ve kumaştan anlar oda çok beğendi. Siparişimi verdim ve ne provalarda nede gelinliğimde hiç bir sıkıntı olmadan herşeyini bana sorarak dantelini dahi onlarca dantelin içinden bana seçtirdiler orjinal fransız daneli kullanıldı. Herkezde çok beğendi gelinliğimi. zetle tavsiye ediyorum :)