EMINEKRTS Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 63 1 6 Ankara 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #1 Arkadaşlar acil olarak ankara da oturanlar 38-40 bedene uygun gelinlik arıyorum..yardimci olabilecek varmi? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar acil olarak ankara da oturanlar 38-40 bedene uygun gelinlik arıyorum..yardimci olabilecek varmi? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
D Deramoda Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 12 0 16 Ankara 3 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #2 size yardımcı olabirim ne zaman lazım gelinlik? birde bütçeniz ne kadar?
E eyican06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2011 946 286 123 3 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #3 gelinliğimi sadece bir kez giydim bu fiyata resmen bedava kızıma oda yapacağım bu sebeple yer kaplamamsı için satıyorum yanında duvağı kesesi çiçeği tacı saç tokasını hatta takı kurdelesini ve bel kuşağınıda göndereceğim fiyat 250 tl.
gelinliğimi sadece bir kez giydim bu fiyata resmen bedava kızıma oda yapacağım bu sebeple yer kaplamamsı için satıyorum yanında duvağı kesesi çiçeği tacı saç tokasını hatta takı kurdelesini ve bel kuşağınıda göndereceğim fiyat 250 tl.
EMINEKRTS Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 63 1 6 Ankara 4 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #4 Haziranda düğünün o yuzden en kritik kararlardan biri olan gelinliği bir an önce halletmeliyim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haziranda düğünün o yuzden en kritik kararlardan biri olan gelinliği bir an önce halletmeliyim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
veneto Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2014 66 27 88 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #5 merhabalar. ben de yardımcı olabilirim. ankara eryamanda ikamet etmekteyim. düşünürseniz deneyebilirsiniz. gelinlik linki aşağıdadır. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703457
merhabalar. ben de yardımcı olabilirim. ankara eryamanda ikamet etmekteyim. düşünürseniz deneyebilirsiniz. gelinlik linki aşağıdadır. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703457
B birce06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2013 53 1 86 Ankara 15 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #6 merhaba mail adresinizi verebilirseniz foto atarım ve ben de ankaradayım deneyebilirsiz eğer isterseniz.
merhaba mail adresinizi verebilirseniz foto atarım ve ben de ankaradayım deneyebilirsiz eğer isterseniz.
EMINEKRTS Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 63 1 6 Ankara 15 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi EMINEKRTS #7 Arkadaşlar gelinligimi aldim cok sukur:) imdi sira kina icin abiye ve bindallida.elinizde var midir Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar gelinligimi aldim cok sukur:) imdi sira kina icin abiye ve bindallida.elinizde var midir Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.