S Sssevgiii Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 12 6 31 5 Eylül 2024 Konu Sahibi albini #21 albini .!.: Merhaba arkadaşlar İkili tarama testim yüksek riski cikti Risk oranı 1/50 Ankara'da fetal DNA testi yaptıran var mı acaba? Yaptirdiysa nereye ve ne kadara yaptırdı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Fetal dna yaptirdiniz mi ? Yaptirdiysaniz sonuclari nasil geldi acaba?
albini .!.: Merhaba arkadaşlar İkili tarama testim yüksek riski cikti Risk oranı 1/50 Ankara'da fetal DNA testi yaptıran var mı acaba? Yaptirdiysa nereye ve ne kadara yaptırdı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Fetal dna yaptirdiniz mi ? Yaptirdiysaniz sonuclari nasil geldi acaba?
albini Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ekim 2008 143 52 33 17 Eylül 2024 Konu Sahibi albini #22 Sssevgiii .!.: Merhaba. Fetal dna yaptirdiniz mi ? Yaptirdiysaniz sonuclari nasil geldi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet yaptırdım temiz çıktı çok şükür
Sssevgiii .!.: Merhaba. Fetal dna yaptirdiniz mi ? Yaptirdiysaniz sonuclari nasil geldi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet yaptırdım temiz çıktı çok şükür