Ankara'da evlilik terapisti arıyorum

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
arkadaşlar iyi akşamlar bana çok çokkk acilll olarak ankarada evlilik terapisti adresi ve numarası lazım lütfennn :26:

Ben de bu kadar acil ne olabilir diye merak edip girdim, okuyan hemen şimdi koşarak gideceksiniz zanneder
Netten aratsan, daha çabuk cevap alırsın.

Ben de bu kadar acil ne olabilir diye merak edip girdim, okuyan hemen şimdi koşarak gideceksiniz zanneder
Netten aratsan, daha çabuk cevap alırsın.

o kadar aklım çalışıyor heralde ama ben deneyimli arkadaslardan net ve gvenılır bır ısım almak ıcın yazdım canım...

Bu kadar acilse hemen psikologa danışın bence...

arkadasım yorum yapmanızı degıl bır ısım vermenız ıstedım ben..olaya hakım olmayan arkadaslar neler olup bıttıgını ne ıcın lazım oldugunu dahi sormadan kesin yargılarda bulunup da yorum yapmasanız..hayır yanı en azndan bırınız cıkıp da neden ne oldu da lazım dıe sorabılırdınız..kafanızdan neler gecırdınız bılmıyorum ama sorun esimle benm aramda degıl..

Tatlım sen acil dediğin için, bende derine inmeden hemen terapist değilde çok acilse bir psikoloğa da gidebilirsiniz anlamında söyledim... En ufak bir art niyet taşımadım, başlığın "çokkkkk acillllll ltfennnnnnnnnnnnnnnnn" olunca öyle yazdım.. E bu aciliyete ne oldu denmez hemen öneride bulunulur...

Başlığı değiştirebilme imkanın varsa, değiştir bence.. Belki bilen arkadaşlar vardır. Yardımck olurlar.. Benim pek bilgim yok...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evlilik terapisti acillik bir durum degil ki.. Cok acilse psikiyatra gidin.. Konu nedir?

Cok acil evlilik terapisti deyince "hayrola, kari-koca birbirini mi bogazliyor tam su anda. Tam su saniye evlilik terapistinin kosup buna el atmasi lazim herhalde" dedim. Abartili basliginiz haliyle bircogumuzun dikkatini cekti.

Bu kadar acilse, hayat nemat meselesiyse evlilik terapistine degil herhangi bir psikiyatriste, hatta akil hastanesine bile basvurabilirsiniz. Dalga gecmiyorum, ciddiyim. Durumunuz stabil olunca rahat rahat evlilik terapisti arastirirsiniz. Acil diye boyle bir oneri veriyorum. Isim olarak evlilik terapisti bilmiyorum.

arkadaşlar iyi akşamlar bana çok çokkk acilll olarak ankarada evlilik terapisti adresi ve numarası lazım lütfennn :26:

Sorun kimin bilmiyorum siz yada arkadaşınız fark etmez önce bir psikoloğ yada psikiyatriye gidin onlarda evlilik terapistine yönlendirirler,devlet hastahanelerinde psikoloğ yada psikiyatri bulunur onlara müracat edilebilir.

başta sen olmak üzere konuya yazıp da doğal olarak pişman olan arkadaşlardan özür diliyorum..sonradan silerim mantığıyla şapşal kuzenim yazmış herşeyi.konuyu açan da o..silemeyeceğini anlayınca da en son çare bana söylemekte buldu..onun adına ben hepinizden özür diliyorum arkadaşlar

rica ederim, olur böyle şeyler

Bence hala gitmediyseniz Uzm. Psk. Fatma Kırımlı Taşkına gidin. Ankarada onun üstüne kimseyi tanımam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…