Ankara'da estetisyenlik ve güzellik uzmanlığı kursu

Morprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
7
3
31
Bana bu konuda yardım edebilecek kimse var mı? Uluslararası ilişkiler mezunuyum ayrıca ingilizce alt yapımda çok sağlam ancak sevmeyerek okuduğum üniversiteden sonra bir ömür de sevmeyerek bi mesleği yapmak istemiyorum.İnsanın istemeyerek ve zorla bişeyler yapmak zorunda kalması... inanın bu çok zor ve kötü bi durum.Yıllardır hayalim olan estetisyenlik ve güzellik uzmanlığına yönelmek istiyorum.Ankara'da hangi kurslarla görüşmem gerek..yardım ederseniz çok mutlu olurum.:KK74:

Merhaba. Bende Ankarada böyle bir kurs araştırdım. Kızılayda leyla inanır ın DR.bauman akademi yi buldum. Aradım görüştüm. Eylül 11 de başlıyormuş. 6 ay sürüyormuş. 3.000 tl dediler. Kararsızım

Fiyat bazında uygun gibi görünüyor ama kurs kalitesi de oldukça önemli. Ben ankarada oturmadığımdan telefonla bilgi alıyorum.Bu yüzden de çok kararsız kalıyorum.

Ben ankaradaki kursları epey araştırdım. En kalitelisi bu gibi görünüyor. Birde bazı eğitimler sadece dr.bauman akademide veriliyormuş. Mesela dermoller eğitim, kimyasal yüz soyma vs gibi.. siz nerde oturuyorsunuz?

X