ankarada estetik diş hekimliği

bitmedielem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
53
14
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza :KK200: sıkıntım şu ; üst ön dişlerimde bariz bir şekil bozukluğu var. hangi doktora gitsem ameliyat diyor:super: ondan da çok korkuyorum. bir kaç estetik diş hekimi ise kaplama vs dedi ama ağız yapım çok küçük onda da çok belli olacak. birde çıkardıkları fiyat listesiye dudak uçaklatan cinsten yani. merakım şu fiyat listesi normal ve becerikli bi doktor öneriniz var mı ?

Bülent Özçağatay. Başka doktor arama hiç.Yıllardır ona giderim ve çok memnunum.Estetik diş hekimi zaten.Fiayt konusunda çok aşağı çekilecebilecek bir konu değil estetik diş hekimlerinin fiyatları diğerlerine göre daha yüksek oluyor tabiki ama yine de bi görüşün derim.

Bülent Özçağatay. Başka doktor arama hiç.Yıllardır ona giderim ve çok memnunum.Estetik diş hekimi zaten.Fiayt konusunda çok aşağı çekilecebilecek bir konu değil estetik diş hekimlerinin fiyatları diğerlerine göre daha yüksek oluyor tabiki ama yine de bi görüşün derim.

Bende Bülent beyi yeni kesfettim,youtube videolari sayesinde oldu.Diger doktorlar dislerimin afedersiniz resmen icine etmelerinden sonra kesfetmeme cok üzüldüm.Olmayan disi normal dolguyla ayaga kaldirdi.Diger doktorlar kucucuk kiriklar azicik disetinin altına bile inse acimasizca cekme peşinde.Fiyat bakimindan biraz yuksek baska doktorun implant yapacağı dise normal dolgu yapiyor.Ayni sekilde implant fiyatlariyla ayni ucretler lakin en azindan implant gibi ilerde uğraştıracak yabanci bir cisimle ugrasmayacagim diye dusundum.Siz veya yakininiz Bulent beye hic boyle kritik bir dis yaptirdiniz mi?Dayaniniklilik bakimindan merak ettim.Bir de allah var super biri olmayan disi var ediyor ama son rotusta disin dile gelmesi,yuksekligi gibi konularda hastayi hic dinlemiyor.Merak ettigim sizde de oyle mi?

Hanımlar merhaba. Ben de kırık ve çürük dişim için Bülent Özçağatay’a gitmek istiyorum fakat il dışından geleceğim. Aynı gün yapıyor mu acaba? Ben de öğrenciyim çünkü. Bir de fiyatı yaklaşık nasıl? Çok mu pahalı ? Teşekkür ederim şimdiden :)

X