Ankarada eps ablasyon olan var mı

endlesslove06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
78
6
Arkadaşlar annemin kalbinde ritim bozuklugu var kalp çarpıntısı 200 e kadar çıkıyor sürekli hasta daha önce 2 kez ablasyon oldu ama çarpıntısıni bulamadılar Ankarada bildiğiniz iyi bir kalp doktoru varmi

Arkadaşlar annemin kalbinde ritim bozuklugu var kalp çarpıntısı 200 e kadar çıkıyor sürekli hasta daha önce 2 kez ablasyon oldu ama çarpıntısıni bulamadılar Ankarada bildiğiniz iyi bir kalp doktoru varmi
Çok geçmiş olsun. Konu yukarıda kalsın diye yazıyorum hiç bir bilgim yok .Allah şifa versin.

Ankarada bu işin ehli doktorlar yüksek ihtisas hastanesinde bulunur.Doktor ismi veremem ama yüksek ihtisas kalp hastanesidir.

Annenizi tedavi ettirebildiniz mi acaba? Benim de ablasyon olmak gerekiyor artık. Ben de arayış içerisindeyim. Ve inanılmaz korkuyorum .

ŞimdTE="basim dertte, post: 56616131, member: 814956"]Evet oldum.ben İstanbul'da oldum ama.[/QUOTE]
Şimdi benim konumda gördüm sizi yakma işlemi sırasında acı hissettiğinizi yazmışsınız. Kusura bakmayın ablasyon olana kadar her çarpıntı konusunda kendime destek arayacağım sanırım :KK43:

X