• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Endokrinoloji (acil yardım)

FikirAdasi

Fikir Adası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
835
3
116
Ankara
Merhabalar yerimseniben

Ankara'da bildiğiniz iyi bir endokrinoloji doktoru var mı? Hormon bozukluğu için gitcem. Birisi var diyor birisi yok ve tüyler sürekli artmaya devam ediyor.

Bagkurla anlaşmalı olması lazım gideceğim yerin...

Acil yardım lütfen... 1-2 güne gitmem lazım.

Merhabalar yerimseniben

Ankara'da bildiğiniz iyi bir endokrinoloji doktoru var mı? Hormon bozukluğu için gitcem. Birisi var diyor birisi yok ve tüyler sürekli artmaya devam ediyor.

Bagkurla anlaşmalı olması lazım gideceğim yerin...

Acil yardım lütfen... 1-2 güne gitmem lazım.
biraz geç oldu ama Akarada endokrin için gitmeni önerebilecegim Atatürk hastanesinin sadece endokrinle ilgilenen bir hastenesi var sadece endokrin .ve şeker

balgatta çok güzelbir hastene tavsiye ederim .....a.s.

bagkur ve sigortayada bakılıyor .....

Gazi Hastanesinde Ferit TANERİ iyi bir cerrahtır, dalında uzman, ben ameliyatımı ona olmuştum, ameliyat sonunda sesimde en ufak bir değişme bile olmadı, zor bir ameliyattı benimki troid kanseriydim. Muayene olmanızı tavsiye ederim Ferit Beye...

ben balgata gittim hiç memmun kalmadım... hiç ilgilenmıyo anca katıp gibi soru sorup not alıyo :D

slm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var geçen hacettepeye gittim randevu alamadım atatürk araştırmayada sabah 6da gelip randevu alman lazım diolar o saatte gitmem imkansız fatih üniv hastanesi ve medicanayı aradım randevu var ama hangisinden alacağıma karar veremedim gidenler varsa fikrinize ihtiyacım var acil olarak hangisinden alıyım

Gazi üniversitesinde prof. Dr ayhan karakoç'a gidiyorum ben. çok memnunum

Gazi Hastanesinde Ferit TANERİ iyi bir cerrahtır, dalında uzman, ben ameliyatımı ona olmuştum, ameliyat sonunda sesimde en ufak bir değişme bile olmadı, zor bir ameliyattı benimki troid kanseriydim. Muayene olmanızı tavsiye ederim Ferit Beye...

Ben de Ayhan hocaya gidiyorum cok memnunum simdi hamileyim takibimi yine o yapiyor.Ferid hoca da amelyatimi yapdi ses kisilmasi ya da baska bi sorun yasamadim ikisi de cok ilgili doktorlar

Ben de Ayhan hocaya gidiyorum cok memnunum simdi hamileyim takibimi yine o yapiyor.Ferid hoca da amelyatimi yapdi ses kisilmasi ya da baska bi sorun yasamadim ikisi de cok ilgili doktorlar
Endokrin takibiniz ne amaçlı yapılıyordu gebe kalmakta mı zorluk çektiniz?

Çok geç olmuş ama bana üniversitede iyi bir endokrinoloji
biraz geç oldu ama Akarada endokrin için gitmeni önerebilecegim Atatürk hastanesinin sadece endokrinle ilgilenen bir hastenesi var sadece endokrin .ve şeker

balgatta çok güzelbir hastene tavsiye ederim .....a.s.

bagkur ve sigortayada bakılıyor .....
peki ya üniversite hastanesinde iyi bir endokrinoloji önerebilir sinimiz ? Ankara’da

Back