Merhaba henüz gördüm mesajınızı.
Sevtap hocaya gidiyorum. Aslında bizde bir sorun yok ama sorun yaşımız. 36 yaşındayım daha vakit kaybetmek istemedik. 1 yıldır deniyorduk ama çok verimli de geçiremedik bu seneyi. Hep seyehatler vs.
Ekimde gittim sevtap hocaya zaten onunla görüşünce başka bir dr gitme ihtiyacı hissetmedim. Çok tatlı ve çok uzman biri. Arkadaşım var ona giden yabancı bir ülke vatandaşı o aşırı övdü. Kendi ülkesinde de birtakım işlemler yaptırmış ama sevtap hoca hep yerinde müdahale etti diyor.
Ben böyle bir tedavide hekime inanıyorum ama daha ziyadesi enerji benim için önemli. Tüp bebek süreci embriyolog ile şekillenen bir süreç de ziyade. Dr sizde bir problem varsa çözüm noktasında yönlendirme yapar. O sebepten protokoller aynı embriyologları zaten tanımıyoruz bile o yüzden benim baktığım kriter şu oldu gerçekten tecrübeli mi? Hastaya yaklaşımı nasıl? Ve ben enerjisel olarak nasıl hissediyorum. Ben mutluysam, inanıyorsam kesinlikle benim yumurtam daha fazla olacak ve embriyom tutunacak. Gebeliğin yüzde bilmem kaçı ruhsal durum ile alakalı.
Siz ne durumdasınız?